arkadaşımın eniştesinin benim için ettiği laf

Verona mı
O ne ayol.
Sarhoş olduk ama o doğru. Evden de çıkmadık. Utangaç smiley.
Şarap içip çılgınlar gibi seviştiniz yaniOraların en güzel ve en seksi kadınısınız bunu anladık.Enişteye çok yüklenmemek lazım ozaman...Kim bir afroditi görmezden gelebilir ki

adam ileri derecede terbiyesiz ve kötü niyetliymiş. sevgilin de doğrusunu yapmış ama bu konuyu takar kafaya.

ipeqbojuqu arkadasinin enistesi şu miiikemmel ve romantik geceden haberdar olsa nasilda kiskanir adamcagiz orta yerinden catlar

Show must go on!

Yorumlarinda "genelde" sorun yoktu zaten(arada cok itici seyler olsa da), konularin ve aciklamalarin, hele o detaylarin, tam bir ofsayt ama ne yazik ki
Konular genelde güzelligi ve çagdasligi cercevesinde dönen olaylar

Misal şiirli mesaj gınderen çağdaş ve modern ruhlu zannettigi kendine asılan ev sahibi gibi mesela

Show must go on!
Kendisi şu an da mus mutlu gittiği birbirinden önemli projeler ürettiği çok modern şahane mikemmel iş arkadaşlarının olduğu çok çok da iyi kazandığı fevkaledenin fevkinde olan işinde. Fakat penceresi öğleden sonra hiç ışık almıyor kızlar sizce naapsın?

Bu sefer güldürmedi...Güldürmedi...

Ahahaha yok kız :))
Iriyim ben. Bi de kizil sacliyim. Bi de rahat giyiniyorum. Ondan.
Bence kızil sacli olmaniz sapik ruhlu erkeklerin dikkatini cekiyor. Pislik herifler onlar gibiler yuzunden yasamiyacagiz mi biz özgurce.
Bence ayseyle sadece işyerinde gorus baska bir etkinlik yapma cunku yaparsan o adami tekrar tekrar gormek zorunda kalirsin illaki denk gelir bir sekilde.arkadasmi yok baska bosver ayseyi sen.hic vir seyde ablatma bir arkadasda demis nesir bu mesafr derse erkek arkadasim izin vermiyo falan bahane et. Yoksa iliskinede zarar gelebilir.
Adam isyerine geldigindede terket ofisini bi bahaneyle muhattap olma elini dahi sıkma artik. Igrenc pislik herif utanmadan bide yuzune bakacak resmen tavizci sapik.

Biz bura da basin aciklamasi beklerken lou diyarbakir semalarinda ormantizmin dibine vurmus
(Sarap ozellikle yazildi malum ramazan polemik cikarmak icin sakin dusmeyin oyuna kizlar)
Her an dibiniz de biten eniste ust kat balkondan uff hatuna bak nasil da sarap yudumluyor demedimi gulen smile

Konu sahibinin konularinda hep bu vardi iste kışkırtma,aşagilama,alttan alttan vurma...Çoğu konusunda buna dikkat cektim bencede kasıtlı yapiyor ve bundan da haz aliyor...Yasadigi toplum bu neyi kanıtlama neyi kanıksama derdinde hala anlamis degilim...

+ 10000000000

Yorumunuza katiliyorum daha onceki bir konusubdada hacı hoca taifesine giydirmisti

Bi konusundada cevrenin giyiminden rahstsiz okdugunu falan yazmisti hep cevrede ondan onun guzelliginden rahatsiz insanlar var

Yani maksadi konuyu anlatmak olsa kendini ayakkabisinin takirtisina kadar betimlemez herhalde diye dusunuyorum

Ben g.doğuda bile böyle yaşarım kıvrımlı iri bedenim kızıl saçlarım ve Avrupai sevgilimle şarabımı da içerim sarhoş da olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…