- 3 Nisan 2015
- 4.297
- 9.152
- 88
- 44
- Konu Sahibi lou salome
-
Şarap içip çılgınlar gibi seviştiniz yaniVerona mı
O ne ayol.
Sarhoş olduk ama o doğru. Evden de çıkmadık. Utangaç smiley.
Yorumlarinda "genelde" sorun yoktu zaten(arada cok itici seyler olsa da), konularin ve aciklamalarin, hele o detaylarin, tam bir ofsayt ama ne yazik kiaskolsun. O yorumlar bana ait sonuçta.
Neyse işe gidiyorum. Görüşürüz
Kızlar okuya okuya daha 17. Sayfadayim.
Ben de insanim. Bana da yazık. Anca yetişiyorum :)) rastgele tıkladım 1 2. İ ıh. Hepsini okumak istiyorum :))
Dun gece ayıptır soylemesi eniştenizle romantik bir gece geçirdik de. Onun evinin Balkonundaki çiçeklerin arasında mumlar yakıp şarap içtik. O nedenle okuyamadim yazdiklarinizi ve cevap yazamadim. Ama yazacağım :))
Show must go on!Kızlar okuya okuya daha 17. Sayfadayim.
Ben de insanim. Bana da yazık. Anca yetişiyorum :)) rastgele tıkladım 1 2. İ ıh. Hepsini okumak istiyorum :))
Dun gece ayıptır soylemesi eniştenizle romantik bir gece geçirdik de. Onun evinin Balkonundaki çiçeklerin arasında mumlar yakıp şarap içtik. O nedenle okuyamadim yazdiklarinizi ve cevap yazamadim. Ama yazacağım :))
Konular genelde güzelligi ve çagdasligi cercevesinde dönen olaylarYorumlarinda "genelde" sorun yoktu zaten(arada cok itici seyler olsa da), konularin ve aciklamalarin, hele o detaylarin, tam bir ofsayt ama ne yazik ki
Öyle bi anlatmıştı ben Nişantaşı bebesi sandimdiG dogulu,kaldigi sehir memleketiymis hipodromlu g dogu ili diyarbakır bu çikarimda bulunduk dolayisiyla....
Kendisi şu an da mus mutlu gittiği birbirinden önemli projeler ürettiği çok modern şahane mikemmel iş arkadaşlarının olduğu çok çok da iyi kazandığı fevkaledenin fevkinde olan işinde. Fakat penceresi öğleden sonra hiç ışık almıyor kızlarShow must go on!
Bu sefer güldürmedi...Güldürmedi...Kendisi şu an da mus mutlu gittiği birbirinden önemli projeler ürettiği çok modern şahane mikemmel iş arkadaşlarının olduğu çok çok da iyi kazandığı fevkaledenin fevkinde olan işinde. Fakat penceresi öğleden sonra hiç ışık almıyor kızlarsizce naapsın?
Bence kızil sacli olmaniz sapik ruhlu erkeklerin dikkatini cekiyor. Pislik herifler onlar gibiler yuzunden yasamiyacagiz mi biz özgurce.Ahahaha yok kız :))
Iriyim ben. Bi de kizil sacliyim. Bi de rahat giyiniyorum. Ondan.
Ay konu fake mi yani ask olsun KIZILKonular genelde güzelligi ve çagdasligi cercevesinde dönen olaylar
Misal şiirli mesaj gınderen çağdaş ve modern ruhlu zannettigi kendine asılan ev sahibi gibi mesela
Konu sahibinin konularinda hep bu vardi iste kışkırtma,aşagilama,alttan alttan vurma...Çoğu konusunda buna dikkat cektim bencede kasıtlı yapiyor ve bundan da haz aliyor...Yasadigi toplum bu neyi kanıtlama neyi kanıksama derdinde hala anlamis degilim...Biz bura da basin aciklamasi beklerken lou diyarbakir semalarinda ormantizmin dibine vurmus
(Sarap ozellikle yazildi malum ramazan polemik cikarmak icin sakin dusmeyin oyuna kizlar)
Her an dibiniz de biten eniste ust kat balkondan uff hatuna bak nasil da sarap yudumluyor demedimi gulen smile
Biz bura da basin aciklamasi beklerken lou diyarbakir semalarinda ormantizmin dibine vurmus
(Sarap ozellikle yazildi malum ramazan polemik cikarmak icin sakin dusmeyin oyuna kizlar)
Her an dibiniz de biten eniste ust kat balkondan uff hatuna bak nasil da sarap yudumluyor demedimi gulen smile
Konu sahibinin konularinda hep bu vardi iste kışkırtma,aşagilama,alttan alttan vurma...Çoğu konusunda buna dikkat cektim bencede kasıtlı yapiyor ve bundan da haz aliyor...Yasadigi toplum bu neyi kanıtlama neyi kanıksama derdinde hala anlamis degilim...
Konu sahibinin konularinda hep bu vardi iste kışkırtma,aşagilama,alttan alttan vurma...Çoğu konusunda buna dikkat cektim bencede kasıtlı yapiyor ve bundan da haz aliyor...Yasadigi toplum bu neyi kanıtlama neyi kanıksama derdinde hala anlamis degilim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?