- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.528
- 298
- Konu Sahibi lou salome
Ay ne kıskandınız kızın kıvrımını, kızıl saçını falan ya
Kıvrımsızlar sizi
Kıvrımsızlar sizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu ne ya konulu şeyler gibi
"oldukça ses çıkaran topuklu bir sandalet giymiştim. o sırada sevgilim yırmıklarını sıkıyordu. ahmet abi kırmızı alev desenli şortuyla koşu bandından bana bakıyordu. kadın soyunma odasına giderken bir çift gözün üzerimde olduğunu hissettim"
sggshssjgjdkagajajjajssk
yav şöyle amerikan dublaj gibi anlatıyosunuz ya hayatlarınızı
fantezi olduğunu düşündüğümden kafa yormadım. inandırıcı değil.
Adam senin ahengle dans eden piril piril saclarini gorunce gozleri kamastiysa o anda gazla frenin yerini karistirdiysa o şahinin super hiziylada ustune sicrattiysa iltifat oluyoO da biseymi gecen yagmurlar da sahin marka araba yanim dan gecerken ustume bilere su sicrati fisttt diye gecti gitti
Iltifat sayilir sanirim dikiz aysaindan da gulerek bana bakti cok islanmmimi diye
.
Ahmet abi, erkek arkadaşıma gıcık olmuş. Ayşe gülerek anlattı. Dedi ki "güzel kadınların yanındaki erkekleri kıskanır o. Neden sevmedin çocuğu dedik. Bi sebebi yok, kapmış güzel kızı diye uyuz oldum dedi" diye anlattı.
Kızlar okuya okuya daha 17. Sayfadayim.Bu arada kız nerde kaçtı mı ?
Aynen ya +1Ben Lou Salome'yi hep aklı başında bir yorumcu olarak görüyordum. Açtığı konuları hiç bilmiyordum. Kafamda hep kültürlü, cool bir kadın imajı çizmişti ama açılan konulara baktığımda buram buram avamlık hakim. Üzüldüm.
Vayyy anasını beee !Kızlar okuya okuya daha 17. Sayfadayim.
Ben de insanim. Bana da yazık. Anca yetişiyorum :)) rastgele tıkladım 1 2. İ ıh. Hepsini okumak istiyorum :))
Dun gece ayıptır soylemesi eniştenizle romantik bir gece geçirdik de. Onun evinin Balkonundaki çiçeklerin arasında mumlar yakıp şarap içtik. O nedenle okuyamadim yazdiklarinizi ve cevap yazamadim. Ama yazacağım :))
askolsun. O yorumlar bana ait sonuçta.Aynen ya +1
Verona mıVayyy anasını beee !
Çılgınlar gibi sarhoş olduktan sonra umarsızca diyarbakır sokaklarında sabahlara kadar el ele koşup Verona'da evlilik teklifi almamış olamazsınız oyle degil mi ???
Verona mı
O ne ayol.
Sarhoş olduk ama o doğru. Evden de çıkmadık. Utangaç smiley.
Soru 1 diyarbekirli enişte bu kadan geniş olmas,olamaz nereli dogruyu soyle?Verona mı
O ne ayol.
ne ilginç detaylar veriyorsun böyle sen:))Verona mı
O ne ayol.
Eniste Diyarbakırlı miymis ben şokSoru 1 diyarbekirli enişte bu kadan geniş olmas,olamaz nereli dogruyu soyle?
Soru 2 aysenin enistesi icin dedigi guzel kadinlarin yaninda ki erkekleri kiskanir sozu bir kadina ait olamas yoksa ayse erkek mi?
Soru 3 itiraf et sende mi erkeksin ?
Soru 4 kınama olayacak neden bu kadan dalga geciyorsun biz kadinlarla?
Cvp bekliyoruz....
G dogulu,kaldigi sehir memleketiymis hipodromlu g dogu ili diyarbakır bu çikarimda bulunduk dolayisiyla....Eniste Diyarbakırlı miymis ben şok
Erotizm ruhuna islemis:)ne ilginç detaylar veriyorsun böyle sen:))