• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımın eniştesinin benim için ettiği laf

Yaneeee gdoğu anadoluda

Spor salonu kızlı erkekli spor sonra da ben meyve suyumu içeyim kitap okuyayım sen röpdöşambırını gel hayatım

O sırada 3 ayılar köşede belirir

Valla bana gdoğu değil de aşkı memnu gibi geldi daha çok :halay:sözlükten biri bizi kekliyor sanki

Bana da coklu uyelik gibi geldi. :dondurma:

Haklısın.

Kadınları suratsiz olmaya iten erkekler.
Ama biz de inadina Güler yüzlu ve şen kahkahalar atan kadinlar olmalıyız. Asılani da tersleriz biter.

Buna katılıyorum

Erkekler kibarlığı, insan gibi davranmayı "Aa bana yılışıyor" şeklinde algılayabiliyor :D

Alışmışlar çünkü "Aa sapık konuşma benle sen irkeksin" tarzı kadınlara :KK53:

Elin hayatında kadın görmemiş hanzoları hakkımızda ne düşünecek diye suratsız mı olacağız

Gülümseyeceğiz, neşeli ve pozitif yaşayıp uzun ömürlü olacağız tabii ki :21:

O hanzolar da kendi dünyalarında tükenip gitsinler :KK14:

Bana da coklu uyelik gibi geldi. :dondurma:
Bana da hayalindeki kadını buraya yazan biri gibi geldi. Kendisi tasvir ettiği gibi iridir ama kimseyi etkilemiyordur ya da bir ergendir gelip hayalindeki kadınları buradaki "kezbanlara" göstermek istiyordu. Yani bana yazdığı yorumdan anlamışsınızdır. Gerçi istediği kadın Arzu Okay da olabilir ama yaşı geçti onun artık. Üye hem çekici hem zeki hem de Türk "kezbanları" gibi soğuk olmayan kadın yarattı onun hikayelerini bize sattı.
Ama ağzı çok avam kızlar gelince bize avamlar ezikler diyecek öyle kadından o ağzı bekler miydiniz? :D
Not: Kezban kelimesini bilerek yazdım o belki anlar ne vurgulamak istediğimi ;)

Bugun Bursa da oruc tutmayan baba-ogulu dovduler.. yani seni kizil saclarin ve rahat kiyafetlerinle o bolgede nasil rahat birakiyorlar anlamadim.. hayir yani yasayis sekline bakarsak baya baya New York falan geliyor gozumun onune, Dogu Anadolu degil.. neyse bu konuda cok kisinin kellesi gidecek daver der ucarim..

Ya sen iyi misin ?
Ben ona övündün demedim ki .ikinci üyelik falan mısın ya .git artık yazma bana .
Ben iyiyim sen nasılsın?
Peki neden sabahtan beri övünç kaynağı haline getirmemeliyiz deyip duruyon... yaran mı var?
Iftira atacak başka bişey bul ikincilik üyelik diyerek ne demeye çalışıyorsun..
Dikkat mi çekmeye çalışıyorsun...

Buna katılıyorum

Erkekler kibarlığı, insan gibi davranmayı "Aa bana yılışıyor" şeklinde algılayabiliyor :KK70:

Elin hayatında kadın görmemiş hanzoları hakkımızda ne düşünecek diye suratsız mı olacağız

Universite bitince ic anadolunun kucuk bir sehrine atandim.
Sehri de bilmiyorum gidecegim yeri dolmus soforune soyluyorum oraya varınca indiriyor adam. Buyrun burasi dedi bir seferinde, ben de tesekkur ederim iyi günler dedim gayet normal bir sekilde
Butun dolmus ahalisi dönüp bana bakti kaltak der gibi :)))
Bir de Allah muhafaza konu sahibi gibi bir o etek bir bu etek, tikirdayan topuklu sandalet giymis olsam ne olurdu halim :)))

Bana da hayalindeki kadını buraya yazan biri gibi geldi. Kendisi tasvir ettiği gibi iridir ama kimseyi etkilemiyordur ya da bir ergendir gelip hayalindeki kadınları buradaki "kezbanlara" göstermek istiyordu. Yani bana yazdığı yorumdan anlamışsınızdır. Gerçi istediği kadın Arzu Okay da olabilir ama yaşı geçti onun artık. Üye hem çekici hem zeki hem de Türk "kezbanları" gibi soğuk olmayan kadın yarattı onun hikayelerini bize sattı.
Ama ağzı çok avam kızlar gelince bize avamlar ezikler diyecek öyle kadından o ağzı bekler miydiniz? :KK70:
Not: Kezban kelimesini bilerek yazdım o belki anlar ne vurgulamak istediğimi :KK66:

Hayalindeki degil, populer olacak konulari betimlemeyle susluyerek bizi ti ye almaya calisan biri bence.

Durumu yoneticiye bildirdim daha fazla yorum yapmiyorum.

Arkadaşlar Doğuda böyle şeyler yaşanmaz, kızlı erkekli spor salonu, kafeteryalı yerler olmaz şeklinde bir sürü şey yazmışsınız ama maalesef yanlış biliyorsunuz. Ben doğuluyum. Kızlı erkekli, duşunu alıp kafede arkadaşlarınla oturabileceğin yerler de var, kızıl saçlarınla göbeği açık mini gezen kızlar da mevcut. Doğu denince aklınıza ne geliyor bilemem ama böyle.
Konuya gelince konu sahibi kendini bayağı bir tatmin etmiş, pek haz etmedim konudan ‍♀️

Hayalindeki degil, populer olacak konulari betimlemeyle susluyerek bizi ti ye almaya calisan biri bence.

Durumu yoneticiye bildirdim daha fazla yorum yapmiyorum.
Hayalindeki derken ben de olmak istediği demek istemedim. Sözlükçü ergen olabilir aklınca burdaki kadınlarla eğleniyor neyse eğer tahminlerimdeki gibi biri değilse dert büyük :)

Universite bitince ic anadolunun kucuk bir sehrine atandim.
Sehri de bilmiyorum gidecegim yeri dolmus soforune soyluyorum oraya varınca indiriyor adam. Buyrun burasi dedi bir seferinde, ben de tesekkur ederim iyi günler dedim gayet normal bir sekilde
Butun dolmus ahalisi dönüp bana bakti kaltak der gibi :)))
Bir de Allah muhafaza konu sahibi gibi bir o etek bir bu etek, tikirdayan topuklu sandalet giymis olsam ne olurdu halim :)))

Tahmin edebiliyorum
Aslında birbirine gülümsemek, teşekkür etmek, günaydın demek günlük hayatımızın bir parçası olmalı :)

Buna katılıyorum

Erkekler kibarlığı, insan gibi davranmayı "Aa bana yılışıyor" şeklinde algılayabiliyor :KK70:

Doğru ama böyle düşünen bir kadının yabancılarla göz teması kurmam demesi tutarsız değil mi ?
Yan masadakileri görmemiş. Restoranda cafede yan masaya belli belirsiz selam verilir, afiyet olsun denir normalde.
Yani bu kadar güleryüzlü, dışadönük, modern bir kadının önüne bakarak masaya gidip başını kitaba gömeceğini düşünemiyorum.

Doğru ama böyle düşünen bir kadının yabancılarla göz teması kurmam demesi tutarsız değil mi ?
Yan masadakileri görmemiş. Restoranda cafede yan masaya belli belirsiz selam verilir, afiyet olsun denir normalde.
Yani bu kadar güleryüzlü, dışadönük, modern bir kadının önüne bakarak masaya gidip başını kitaba gömeceğini düşünemiyorum.
AAA birde o var dimi spor salonunda kitap! kadın marjinalliğin kitabını yazıyo yav!

Ne bileyim oraları okumadım daha :-)

Kamu spotunu gördüm yapıştırdım

Canımı sıkıyor insanların bu kadar soğuk ve duvar gibi suratla gezmesi :110:

Bugun Bursa da oruc tutmayan baba-ogulu dovduler.. yani seni kizil saclarin ve rahat kiyafetlerinle o bolgede nasil rahat birakiyorlar anlamadim.. hayir yani yasayis sekline bakarsak baya baya New York falan geliyor gozumun onune, Dogu Anadolu degil.. neyse bu konuda cok kisinin kellesi gidecek daver der ucarim..

Diyip uçmak olmaz kankaaaaa
Yorum yapan herkes gibi sen de banlanıcaksın gel kaçma :deli::deli:

Back