arkadaşın sakın kk ya üye olmasın engelle onu
tek diyeceğim bu
teşekkürler
endişelerinde haklı çıkabilir demerhaba ben bu konuyu arkadaşımın ricası üzerine açıyorum arkadaşım 24 yaşında nişanlısı 26 yaşında. 2,5 yıldır tanısıyorlar bunun 2 yılını sevgili olarak geçirdiler bir kaç ay önce nişanları oldu ve evlilik yolunda ilerleyecek gibi görünüyorlar birbirlerini seviyorlar çocuğuda ciddi görüyorum açıkçası fakat arkadaşım iş ciddiye binince bir takım korkulara kapıldı.
olayı şöyle özetleyeyim. bu çocuk arkadaşımla çıkmadan önce çok çapkın biriymiş özellikle lise hayatında, üni. ilk yıllarda öyleymiş sonra arkadaşımla tanışınca bırakmış o işleri. ama nasıl diyeyim, bu çocuk arkadaşım dediği kişilerle bile işi pişiriyormuş ardından arkadaşlığınıda sürdürebiliyormuş. yani her ortamda kanka dediği uzun vadeli kişiler bunlar. tabi tek gecelikleride çok varmış. flörtleri vs... arkadaşımla bu çocuğun ilişkisinde sadakat konusunda hiç bir sorun yaşamadılar yani çocuk saygılı beyefendi birisi ve arkadaşımı mutlu ediyor ve birbirlerini seviyolar ikisini çok yakıştırıyorum. ama arkadaşımın şüpheleri var. ( ya ileride benden sıkılırsa yapmaya başlarsa, zamanında alıştıysa o şeylere ve tekrar o hayatı özlediğinde benden gizli saklı yapmaya başlarsa vs... gibi )
anlattığı şeylerden nişanlısına karşı bariz bir güven problemi olduğunu söyledim kabul etmedi, bugüne kadar yapmamış yakalamamış, kafanda kuruyorsun dedim içten içe böyle olacakmış gibi hissediyorum diyor. Bir insan birisini seviyorsa geçmişindeki yaşantısını sonlandırabilir yeni bir sayfa açabilir diye düşünüyorum ama arkadaşım alışmış kudurmuştan beterdir diyip kendi kendini üzüyor. Kendisine itiraf edemediği yada bana itiraf edemediği bir şey olabilir mi diye düşünmedim değil. Sizlerde yorumlarınızı tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Doymuş işte zamparalığa, daha ne istiyor arkadaşınız?merhaba ben bu konuyu arkadaşımın ricası üzerine açıyorum arkadaşım 24 yaşında nişanlısı 26 yaşında. 2,5 yıldır tanısıyorlar bunun 2 yılını sevgili olarak geçirdiler bir kaç ay önce nişanları oldu ve evlilik yolunda ilerleyecek gibi görünüyorlar birbirlerini seviyorlar çocuğuda ciddi görüyorum açıkçası fakat arkadaşım iş ciddiye binince bir takım korkulara kapıldı.
olayı şöyle özetleyeyim. bu çocuk arkadaşımla çıkmadan önce çok çapkın biriymiş özellikle lise hayatında, üni. ilk yıllarda öyleymiş sonra arkadaşımla tanışınca bırakmış o işleri. ama nasıl diyeyim, bu çocuk arkadaşım dediği kişilerle bile işi pişiriyormuş ardından arkadaşlığınıda sürdürebiliyormuş. yani her ortamda kanka dediği uzun vadeli kişiler bunlar. tabi tek gecelikleride çok varmış. flörtleri vs... arkadaşımla bu çocuğun ilişkisinde sadakat konusunda hiç bir sorun yaşamadılar yani çocuk saygılı beyefendi birisi ve arkadaşımı mutlu ediyor ve birbirlerini seviyolar ikisini çok yakıştırıyorum. ama arkadaşımın şüpheleri var. ( ya ileride benden sıkılırsa yapmaya başlarsa, zamanında alıştıysa o şeylere ve tekrar o hayatı özlediğinde benden gizli saklı yapmaya başlarsa vs... gibi )
anlattığı şeylerden nişanlısına karşı bariz bir güven problemi olduğunu söyledim kabul etmedi, bugüne kadar yapmamış yakalamamış, kafanda kuruyorsun dedim içten içe böyle olacakmış gibi hissediyorum diyor. Bir insan birisini seviyorsa geçmişindeki yaşantısını sonlandırabilir yeni bir sayfa açabilir diye düşünüyorum ama arkadaşım alışmış kudurmuştan beterdir diyip kendi kendini üzüyor. Kendisine itiraf edemediği yada bana itiraf edemediği bir şey olabilir mi diye düşünmedim değil. Sizlerde yorumlarınızı tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Doymuş işte zamparalığa, daha ne istiyor arkadaşınız?
Benim koca da gençliğinde pek hızlıgillerdenmiş. Geçmişle ilgili hala sağdan soldan duyarım çapkınlıklarını (ilginç bir şekilde geçmişimizde ortak çok yakın arkadaşlarımız var ama biz bunu flörtten sonra öğrendik)
Şimdi nasıl mı? Yazık adama evde 2 hatun ile zor başa çıkıyor.
Unlarını eleyip eleklerini asınca pek şirin oluyorlar. Korkmasın arkadaşınız.
Bu yorumu katılıyorum.Ben güvenip evlenmezdim.