arkadaşımın duyduğu şüpheler

Daryana

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
353
266
merhaba ben bu konuyu arkadaşımın ricası üzerine açıyorum arkadaşım 24 yaşında nişanlısı 26 yaşında. 2,5 yıldır tanısıyorlar bunun 2 yılını sevgili olarak geçirdiler bir kaç ay önce nişanları oldu ve evlilik yolunda ilerleyecek gibi görünüyorlar birbirlerini seviyorlar çocuğuda ciddi görüyorum açıkçası fakat arkadaşım iş ciddiye binince bir takım korkulara kapıldı.

olayı şöyle özetleyeyim. bu çocuk arkadaşımla çıkmadan önce çok çapkın biriymiş özellikle lise hayatında, üni. ilk yıllarda öyleymiş sonra arkadaşımla tanışınca bırakmış o işleri. ama nasıl diyeyim, bu çocuk arkadaşım dediği kişilerle bile işi pişiriyormuş ardından arkadaşlığınıda sürdürebiliyormuş. yani her ortamda kanka dediği uzun vadeli kişiler bunlar. tabi tek gecelikleride çok varmış. flörtleri vs... arkadaşımla bu çocuğun ilişkisinde sadakat konusunda hiç bir sorun yaşamadılar yani çocuk saygılı beyefendi birisi ve arkadaşımı mutlu ediyor ve birbirlerini seviyolar ikisini çok yakıştırıyorum. ama arkadaşımın şüpheleri var. ( ya ileride benden sıkılırsa yapmaya başlarsa, zamanında alıştıysa o şeylere ve tekrar o hayatı özlediğinde benden gizli saklı yapmaya başlarsa vs... gibi )

anlattığı şeylerden nişanlısına karşı bariz bir güven problemi olduğunu söyledim kabul etmedi, bugüne kadar yapmamış yakalamamış, kafanda kuruyorsun dedim içten içe böyle olacakmış gibi hissediyorum diyor. Bir insan birisini seviyorsa geçmişindeki yaşantısını sonlandırabilir yeni bir sayfa açabilir diye düşünüyorum ama arkadaşım alışmış kudurmuştan beterdir diyip kendi kendini üzüyor. Kendisine itiraf edemediği yada bana itiraf edemediği bir şey olabilir mi diye düşünmedim değil. Sizlerde yorumlarınızı tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

endişelerinde haklı çıkabilir de
çıkmayabilirde
hiç bir şeyin garantisi yok bu hayatta

Can çıkar huy çıkmazmış .
Çapkınlık gibi bir huyu varsa değişeceğini zannetmiyorum

Yapmaz dediğiniz insan yapar, yapar dediğiniz insan yapmaz. Gelecek hakkında yorum yapmak çok zor. Üni 1 dediğiniz zamanlar 18-19 yaşlarındayız. Yani bence kimse o yaşlardaki ilişki stilleriyle değerlendirilmemli diye düşünüyorum. Hormonlar tavan, ortamlar müsait, kafalar havada. Ona karşı yakaladığı, hissettiği şeyler yoksa güvensizlik durumu kuruntu oluyor bence.

Lise hayatı ve üniversitenin ilk yıllarında çapkınlık nedir ya? Çocukluk, ergenlik diye değerlendirilecek yaşlar. Bir olgunluk dönemi değil. O yaşlara göre insan değerlendirilmemeli. Sonra nasıl bir insana dönüşmüş, olgunlaşmış mı, arkadaşınız bunları gözlemleyip, kararını ona göre vermeli. Geçmişe göre değil...

hiç güven vermedi bana. hiç kimse benim eşim yapmaz demesin. ki o çocuğun da yapısında var belli ki. yolun başındayken yolunu çizsin.

Bence boş yere kendi kendini dolduruyor arkadaşın şimdiden..

Doymuş işte zamparalığa, daha ne istiyor arkadaşınız?

Benim koca da gençliğinde pek hızlıgillerdenmiş. Geçmişle ilgili hala sağdan soldan duyarım çapkınlıklarını (ilginç bir şekilde geçmişimizde ortak çok yakın arkadaşlarımız var ama biz bunu flörtten sonra öğrendik)

Şimdi nasıl mı? Yazık adama evde 2 hatun ile zor başa çıkıyor.
Unlarını eleyip eleklerini asınca pek şirin oluyorlar. Korkmasın arkadaşınız.

onlarında geçmişlerinde ortak tanıdıkları var baya bir kaçıda benim eski arkadaşlarım ben hiç duymadım çocuk hakkında bir şey ama arkadaşım hep sağdan soldan duymuş. ne zaman sorsa çocukta hep doğrulamış bu olayı sürekli yaşadığı için kötü hissediyor sanırım kendini ben kıskançlığına veriyorum artık

Insanin gecmisiyle aldatma potansiyeli arasinda hicbir bag yoktur , bende cok capkindim esimde oyle , bekarken istedigimiz hayati istedigimiz sekilde yasadik ama ikimizde sadik insanlariz , hayatimkzda biri varken de hic aldatmadik
Aldatmak karakterle alakalidir , karakteri bozuksa her halukarda aldatir zaten

Su tek gecelik dedikleri seyi anlayamiyorum. Nasil bir mide? Ben tanimadigim insanla enn ozel animi paylasamam erkekler bizden farkli mi dusunuyorlar diycem de sevistikleri kisiler de kiz? Cok gurursuzca kafasizca cahilce geliyor bana...
Yani bu midede genislikte olan biri ne kadar duzeldim derse de desin inanmazdim. Cunku yalan soylemek de onun icin peynir ekmek gibi olmustur diye dusunurum..

Ben güvenip evlenmezdim.
Bu yorumu katılıyorum.

Hayır liseydi, üniversiyetin ilk yıllarıydı falan ne ara fırsat bulmuş ta önüne gelenle yatıp kalkmış? Lisede ailesi ile yaşamıyormuydu bu çocuk? Etrafı da bi tuhaf olsa gerek ki, hepsi kankilikten, cinselliğe atlamak da hiç bir sakınca görmemiş.

Bir de bunları kimden öğrenmiş bu kız.? Neresinden tutsan tuhaf bir adam, değişik bir ilişki .

Doğrusunu istersen çapkın biriyim (dim), 2 evlilik yaptım ikincisiyle hala evliyim, sevgililerim de oldu.. Bu güne kadar "sevgilim" ya da "eşim" dediğim kimseyi aldatmadım.. Ama hayatımda biri olmadığı zamanlarda bile pek yalnız kalmadım

Evliliğin kendisi başlı başına bir kumar zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…