arkadaşımın duyduğu şüpheler

Önemli olan kaç kişiyle çıktığı değil ilişkilerinde aldatıp aldatmadığı. Geçmişte çapkın olan durulabilir bi yaştan sonra ama aldatan yine aldatır.
Ben çapkın adama güvenmem.
Düzeldi kafasıyla bi çapkınla nişanlandım sonra tesadüfen mesajlarını yakalayıp nişan attım. Benimki geçmişinde aldattığını söylerdi, aldatan durulmuyor.

Yapmayabilir bence. Bekarken hovarda olup evlendikten sonra evinin erkegi olan cok adam taniyorum hem ailemden hem cevremden. Hatta bazilari evinin kiymetini daha iyi biliyor . Bazilari da gencliginde yapmayip kırkından sonra aziyor yani bu islerin garantisi yok ne cikarsa bahtina.

Hiç yapmaz dediğiniz adam bile yapabilir bunu. Arkadaşınız bunu kendi içinde çözmeli.

Bilemedim. Ne desem sallamis olucam. Yani, adami tanimiyorum duruldu da diyemem, sonra tekrar azitir da diyemem. 35 yasinda bir erkek olsaydi belki daha net yargida bulunurdum ama cocuk 26 yasinda. 30yasina gelince eski hayatini ozleyip azita da bilir ama arkadasini gercekten seviyor da olabilir. Bunun yargisini sadece arkadasin yapabilir bence.

X