ya kusura bakma da arkadaşın da saf mıdır nedir..netten tanımış..hadi tanıdı diyelim ,iyi birisi de olabilirdi.. ama 3 - 5 gün sonra ben yanına gidiyorum 2 hafta sonrada evleniyorum ne demek ya...ya Allah insanlara akul vermiş fikir vermiş..kafatasının içindeki organı boşuna vermemiş ki...
böyle acele ve karşısındakini tanımadan abuk subuk kararkar alınır , sonrada ağlanır ,dövünülür , sinir kalmaz , kocadan kaçılır belki hastenelik olunur...hadi adam psikopatmış da arkadşınızda evlenmeye çok mu hevesli idi ki 2 hafta sonra doğru dürüst tanımadığı kişi ile evleniyor...akllarını kullamıyorlar sonra da bizler böyle oluyor ve bizlerde acıyoruz ,ah vah diyoruz...kötükedihüso
arkadaşım şu anda dediklerini okudu yazdıklarının hepsine katılıyor.o da aynını düşünüyor ama aşık olmuştu adamın dili acaip kuvvetli etkilendi haliyle şimdi pişman
burda tek suçlu arkadaşın bence.. adamın bir suçu yok :)
dilini o kadar güzel kullanıp karşısındakini ikna edip etkiliyor ki .arkadaşım külyutmaz birisi onu bile kandırıp bu hale getirmiş. ben de tanıştım.hiç öyle birine benzemiyor çift ruhlu biri.....
ayrıca bundan önceki sevgililerine evleneceğiz diye kandırıp krediler çektirtmiş.....
bir gün teli adam evde unutunca sevgilileri aramış arkadaşım açıp onlarla konuşmuş..evli olduğunu bilmiyorlarmış onlar da kredi borçları ile boğuşuyorlarmış.adam onları aramıyormuş bile. arkadaşım zengin diye evlenmiş sanırım......
Büyük gecmis olsun.Insallah tekrar yalvarmalarina,iyi davranmalarina inanip geri dönüs yapmaz.Yaparsa baska sansi olmayabilir.....
neyse şuan iyi ya önemli olan da bu .. daha kötü olaylarda olabilrdi bbüyük geçmiş olsun
Gecmis olsun, Insallah bundan sonra hayatinda mutlu olur arkadasin.. Ve umarimki birdaha kolay kolay her seni cok seviyorum diyene hemen kanmaz...
gerilim filmi izler gibi bir soluk da okudum...
adam için tedbir kararı çıkartsın yakına 200 metreden fazla yaklaşamasın....
aynen filmlerde ki gibi izini kaybettirmeye çalışsın, ikametgah konusunda kendini unutturana kadar boş bir köy evini versin , adam muhtarlıkdan takip eder.
bu konu da internetten sevgili koca arayan hatunlara kapak olsun.
bu arada sen de dikkatli ol canım, senin yanında kaldığını anlarsa dertsiz başın derde girer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?