Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hepiniz baştan sona kadar haklısınız.garip olan adamın siz korkunca dili ile saldırması,ama siz kanunu mahkemeyi söyleyip korkutunca tırsak olması.mesela beni arasa ben de "zaten telim savcılıkta dinleniyor " desem altına ....... ama şaşırdığımız şey,belki de yıllarca kadınları kandırıp kredi çektirip paralarına konarken kadınların hiçbir şey yapmamış olması.arkadaşım çetin ceviz.muğla da en iyi avukatı tuttu.maddi-manevi tazminat ve 600 ytl nafaka için dava açtı çünkü 6 aylık evliliklerinde arkadaşımın 20 bin ytl sini yemiş.bir sürü dolu borçları var onların birkısmına vermiş...
arkadaşım onun eski sevgilisi ile telde konuşmuş.kız şunları demiş: "bana evlenme teklifi etti.evindeki eski eşyaları attık,yeni eşyalar aldık.geleceğe ait birsürü plan yaptık.evlilik hazırlıkları için bana bankadan 9 bin ytl çektirdi çünkü kendisinin icrası var çekemiyor.parayı verince de bana hakaretler etti,o.... ile suçladı ve seninle evlendi.krediyi ödeyeceğim.bu da bana akıl parası olsun"
Arkadaşım burda bir uyarı da benden sana:) Anladığım kadarıyla sen de evli barklı kadınsın ama arkadaşın ailesinin yanına sivasa dönmek yerine neden senin yanına taşındı orasını anlayamadım. Bir evde iki kadın ve bir erkek uygunsuz geldi bana .Arkadaşlık ta bir yere kadar. Arkadaşının yeri ailesinin ve oğlunun yanıdır.