Arkadaşımın çaresiz aşkı ...

Bende öyle düşünüyorum evlenme durumu varmış adamın biriyle bakalım ..Nişanlanmış mı nişanlanacakmıymış hatta kız 17 yaş küçükmüş kendisinden falan inşallah böylelikle son bulur ...

arkadaşın mutsuz olmak için kaşınıyo...

Kıza acıdım valla. Bence de bariz takıntı yapmış, bence arkadaşınızı psikoloğa götürmeye ikna etseniz çok daha doğru olur.

gitti gitti devlette bir psikologa ama adam geçer olur böyle şeyler minvalinde şeyler söylemiş ordan da sıkıldı belliki çozüm alamayacak vazgeçti ..Yabancı dil kursları ,spor salonları ,geziler ,koro moro hepsini denedi ama

Arkadaşın adamın kuklası olmuş mübarek:)adam heycan duyuyor büyüsü bozulmasun mu istiyor.

Aşkta gurur yokmuş nazlı öyle diyolllaaaaaaarrrrr
5 adım değil bir adım olaydı ahhhhhhhh
Yapmayın Allah aşkına yaa,insanlar ezilmişliğini basiretsizliğini aşkta gurur olmaz hikayesiyle kapatıyor.
Herifin biri benimle oyuncak gibi oynayacak,benim suratıma defol git diyecek sen ne gurursuzsun diyecek.5 yıldır kılını kıpırdatmayacak 5 yıl yaa,bir çocuk doğsa ana okuluna başlıyor.Sonra aşkta gurur olmazmış mış mış.Sebn aklıbaşında gerçek bir dostsan arkadaşını kesin dille uyarırsın.Ya da böyle kadınlardan uzak dur.Zarar görürsün.

canım uyarmaz mıyım sen salak mısın bile dediğim oldu ..Zevk mi alıyorsun 30 yaşında kendini ezdirmeye ..Anan baban yapsa rest çekersin elin adamına gık diyemiyorsun dedim ..E ben daha ne diyim ,güzel dedim olmadı ,kızdım olmadı ..Şimdi geçen gün gene X deyince dedim acaba ben mi hata yapıyorum ..Ama benlik bir şey değil kız saplantılı ..Aşkta gurur olmaz onun lafı Benim değil ..Elin adamı benle de 5 yıl değil 5 gün bile oynayamaz ,istemiyorsa istemiyordur ysni ..Zorla güzellik olur mu onun testini yapıyor benim arkadaş ...

bence kızla konuşmak yararsız... adamla konuşmak lazım. çıkartsın hayatından sert bir şekilde, daha fazla zamanını çalmasın. kız da sonradan kabullenir zaten.

Pasta da cottatli senin gibi islerim vardi pek giremedim

Arkadasina cinde o adamin fake modelini yaptir kargola iyisi mi baska yolu yok :)

Ben bu konunu sonu ne oldu çok merak ediyorum ya kavusmalarını istiyoddum ben son durum ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…