- Konu Sahibi witch hunt
-
Ablacık bunun yeşil ışıkla alakası yok ki. Beğenilmek her insanın hoşuna gider. Biri beni beğense bu hoşuma gider benim de gözüm onun üzerinde olur hala beni seviyor mu filan diye simaririmAdam hem yeşil ışık yakıyor ,hem geri çekiyor kendini ..Bazen can ciğer oluyor ,bazen iki ay konuşmuyor kızla ..Ama gözleri hep kızın üstünde
Yok bu adamın her halttan haberi var ,ama kız ne gitsin ne kalsın istiyor ..Öyle bir yerlerde dursun onu sevsin ,öyle rahat ediyor ..Ne biçim şey anlamadım gitti
Arkadaşına söyle aklını başına alsın.Bir kadının en büyük erdemi vakur duruşu ve gururudur.Başından bir evlilik geçmiş,bir evladı var.Ne işi var elin onu istemeyen ama mavi boncuk dağıtıp oynayan dul adamıyla.5 yılda insan 5 adım yol almaz mı.Kızlar merhabaBu sefer kendi derdimle değil bir arkadaşımın derdiyle karşınızdayım ..
Şimdi bu arkadaşım eşinden ayrılmış ,çocuğu yok ..Kocası aldattığı için boşanmışlar ..Bir yerde halkla ilişkiler sorumlusu olarak çalışıyor ve 30 yaşında ..Bu kızımız 5 yıldır siz deyin deli divana,ben diyim kör kütük aşık .Gözü başka hiçbir şey görmüyor ..Esas oğlan da eşinden ayrılmış 40 yaşında çocuğu yok bir yerde mekan sahibi ..Benim arkadaşım 5 yıl önce bu adama mesaj attı daha öncesinde de tanışıyorlar ama sadece merhaba merhaba şeklinde ..Mesajda ondan hoşlandığını beraber bir kahve içebilirlerse kendini daha rahat ifade edebileceğini falan söyledi ..
Adam baştan yeşil ışık yaktı ,ama sonra kendini geri çekti ..Bu adam kendi çektike bizimki üstüne düştü velhasıl bugüne kadar kavga dövüş,iki konuşup bir küsüp,sürekli adamın mekanına gidiyor (selam bile vermiyorken )..İkisinin de maddi olarak sıkıntısı yok ama bir türlü adam ele gelmiyor ..Sevgilisi de yok ..Kendi yalnız kalmayı tercih etmiş öyle söylüyor ..Ve arkadaşıma bir gün bile istifade etmek için bir teşebbüste bulunmadı Allah var ..İstemiyor ama sürekli gözleri kızın üstünde ,ya laf sokuyor ,ya içten gülümsüyor ,kızın da aklını çeliyor ..
Diyorum bak bu adamdan sana bir şey olmayacak ama yok illa o ,illa o ..Olan 5 yılına oldu o sırada 3 tane ciddi evlilik teklifi aldı ama sırf bu adam yüzünden kabul etmedi ..
Evet şimdi whatsapp tan yine yazmış çok üzgün ,ne zamandır göremiyorum falan diyor ..Düşündüm düşündüm dedim benim cadılar bu işe bir fikir verir ..Sizce bu kız napsın ?
peşinden koşturmayı seviyor anladığımAdam hem yeşil ışık yakıyor ,hem geri çekiyor kendini ..Bazen can ciğer oluyor ,bazen iki ay konuşmuyor kızla ..Ama gözleri hep kızın üstünde
huzur evine iki kişilik oda ayırtsın
hayır hem yaşları öyle karşılıksız aşkı beklemek için biraz geçmiş
hem de daha çok bekler gibime geldi
30 yaşında bekar olucam güzel bi işim olcakta adamın birini beş yıl beklicem
yok ya,zaten bi kere geliyoruz şu dünyaya onuda yemin ediyorum mundar ediyorlar ya
yıldönümündede bastonla takma diş alırlar artık birbirlerineBuna çok güldümÇünkü aynı şeyi ben hep söylüyorum eğer siz evlenirseniz balayı hediyem huzurevinde her şey dahil bir oda olacak diye
Gokcee nickini degismissin ama buldum seni
Napiyosun nasi gidiyo cin macerasi?
Arkadasin asik degil saplantili. Adamin kendisine zerre ilgisi yok, tek tabancayim hikayesi bahanesi. Agziyla kus tutsa o adam ona asik olmaz da. Psikiyatr tek yol
yıldönümündede bastonla takma diş alırlar artık birbirlerine
peşinden koşturmayı seviyor anladığım
arkadaşın ilgisini bıçak gibi kesmeli
bu aşktan da vazgeçmeli..
Arkadaşına söyle aklını başına alsın.Bir kadının en büyük erdemi vakur duruşu ve gururudur.Başından bir evlilik geçmiş,bir evladı var.Ne işi var elin onu istemeyen ama mavi boncuk dağıtıp oynayan dul adamıyla.5 yılda insan 5 adım yol almaz mı.
gökçeeeee sen böyle konu açarsın da ben nasıl görmem??
bir yemek yiyip gelip el atacağım esas oğlana canım bekle
Yani kadın adamın ağzının içine bakıyor.. kendi gururu falan ayaklar altında.. adamın eğlencesi olmuş resmen... git dese gidecek, kal dese kalacak mı? Ne kadar küçültücü bir durum...
balık var canımm..ahahahahaha tamam bekliyorum mutlaka gelNe var yemekte ben haşlanmış yumurta ve yoğurt yedim
şu açık ve net ki adam arkadaşınıza gönül vermemiş.
Belki güzeldir arkadaşınız vs... ama gönül bu
Adam yeşil ışık yakıyor olabilir. Hoşuna gidiyordur peşinden koşulması ona bir kadının aşık olması
Yani zorla güzellik olmaz... arkadaşınız çok sıkboğaz edip adamı kovalamış
Olsa bu zamana kadar olurdu. Unutsun sanki tek erkek omu kalmış dünyada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?