Arkadaşımın çaresiz aşkı ...

Biz kadınlar bazen akıllanmıyoruz
Ne zaman iş işten geçiyor ahhh diyoruz, keşke yapmasaydım
Sen ne söylesen o dinlemeyecek, hatta bütün KK bir olup yazsak ama bizim sevgimiz başka der çıkar :)
O yüzden yorma kendini

Adam hem yeşil ışık yakıyor ,hem geri çekiyor kendini ..Bazen can ciğer oluyor ,bazen iki ay konuşmuyor kızla ..Ama gözleri hep kızın üstünde
Ablacık bunun yeşil ışıkla alakası yok ki. Beğenilmek her insanın hoşuna gider. Biri beni beğense bu hoşuma gider benim de gözüm onun üzerinde olur hala beni seviyor mu filan diye simaririm

Yok bu adamın her halttan haberi var ,ama kız ne gitsin ne kalsın istiyor ..Öyle bir yerlerde dursun onu sevsin ,öyle rahat ediyor ..Ne biçim şey anlamadım gitti

Yani kadın adamın ağzının içine bakıyor.. kendi gururu falan ayaklar altında.. adamın eğlencesi olmuş resmen... git dese gidecek, kal dese kalacak mı? Ne kadar küçültücü bir durum...

Gokcee nickini degismissin ama buldum seni

Napiyosun nasi gidiyo cin macerasi?

Arkadasin asik degil saplantili. Adamin kendisine zerre ilgisi yok, tek tabancayim hikayesi bahanesi. Agziyla kus tutsa o adam ona asik olmaz da. Psikiyatr tek yol

Arkadaşına söyle aklını başına alsın.Bir kadının en büyük erdemi vakur duruşu ve gururudur.Başından bir evlilik geçmiş,bir evladı var.Ne işi var elin onu istemeyen ama mavi boncuk dağıtıp oynayan dul adamıyla.5 yılda insan 5 adım yol almaz mı.

Adam hem yeşil ışık yakıyor ,hem geri çekiyor kendini ..Bazen can ciğer oluyor ,bazen iki ay konuşmuyor kızla ..Ama gözleri hep kızın üstünde
peşinden koşturmayı seviyor anladığım
arkadaşın ilgisini bıçak gibi kesmeli
bu aşktan da vazgeçmeli..

huzur evine iki kişilik oda ayırtsın
hayır hem yaşları öyle karşılıksız aşkı beklemek için biraz geçmiş
hem de daha çok bekler gibime geldi
30 yaşında bekar olucam güzel bi işim olcakta adamın birini beş yıl beklicem
yok ya,zaten bi kere geliyoruz şu dünyaya onuda yemin ediyorum mundar ediyorlar ya

Buna çok güldüm Çünkü aynı şeyi ben hep söylüyorum eğer siz evlenirseniz balayı hediyem huzurevinde her şey dahil bir oda olacak diye

Gokcee nickini degismissin ama buldum seni

Napiyosun nasi gidiyo cin macerasi?

Arkadasin asik degil saplantili. Adamin kendisine zerre ilgisi yok, tek tabancayim hikayesi bahanesi. Agziyla kus tutsa o adam ona asik olmaz da. Psikiyatr tek yol

hahahaha nasıl buldun yaaa yandaki saftirik pasta resminden mi :O O değil de sen nerelerdesin

Konuya gelecek olursak bence de saplantılı ama üzülüyorum ya haline ,sabah akşam onla yatıp onla kalkıyor ..Ufacık bir şeyden onlarca anlam çıkarıyor .O çıkardığı anlamlardan 1 ay konuşacak malzeme yaratıyor ..işte şöyle baktı ,kafamı çevirdim gözgöze geldik ,bir şey ister misin diye sordu yani adam cafe sahibi zıkkımın kökünü mü ye diyecek ne diyecek ??

yıldönümündede bastonla takma diş alırlar artık birbirlerine

Adam her şeyden ümit keserse kendiyle alakalı ehhh yalnız kalmayayım iyecek gibi geliyor bana ,5 yıl değil 15 yıl daha bekleyebilir çünkü bu arkadaşım

gökçeeeee sen böyle konu açarsın da ben nasıl görmem??
bir yemek yiyip gelip el atacağım esas oğlana canım bekle

Aşkta gurur yokmuş nazlı öyle diyolllaaaaaaarrrrr
5 adım değil bir adım olaydı ahhhhhhhh

gökçeeeee sen böyle konu açarsın da ben nasıl görmem??
bir yemek yiyip gelip el atacağım esas oğlana canım bekle

ahahahahaha tamam bekliyorum mutlaka gel Ne var yemekte ben haşlanmış yumurta ve yoğurt yedim

şu açık ve net ki adam arkadaşınıza gönül vermemiş.
Belki güzeldir arkadaşınız vs... ama gönül bu
Adam yeşil ışık yakıyor olabilir. Hoşuna gidiyordur peşinden koşulması ona bir kadının aşık olması
Yani zorla güzellik olmaz... arkadaşınız çok sıkboğaz edip adamı kovalamış
Olsa bu zamana kadar olurdu. Unutsun sanki tek erkek omu kalmış dünyada

Yani kadın adamın ağzının içine bakıyor.. kendi gururu falan ayaklar altında.. adamın eğlencesi olmuş resmen... git dese gidecek, kal dese kalacak mı? Ne kadar küçültücü bir durum...

Yani adam pek eğlence malzemesi yapmıyor ama illallah geldi tabii ,sıkıldı ,bıktı ..Hediyeler,mesajlar ,aramalar,karşısına pat diye çıkmalar falan fistan uzar gider liste

Aslında mantıklı düşündüğü zaman gökçe bundan bir halt olmayacak diyor ..Ama sonra bi bakıyorsun sanki o sözü o söylememiş işte özledim falan ..Yani labirent gibi çıkamıyo da giremiyo da ...bilmiyorum ki umarım kurtulur insanı çok körelten bir şey bu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…