Arkadaşımın çaresiz aşkı ...

Yok be kuşum işi gücü var dediysem özel bir yerde çalışıyor yurt dışına falan çıkamaz ailesiyle yaşıyor zaten ama bir türlü o kaz kafasına sokamadım yani ...

Yok be kuşum işi gücü var dediysem özel bir yerde çalışıyor yurt dışına falan çıkamaz ailesiyle yaşıyor zaten ama bir türlü o kaz kafasına sokamadım yani ...

Sehir degistirsin o zaman en azindan.

Aslinda en iyisi bu herifi kalbinden tamamen kaziyip atmasi, kafayi degistirmesi ama o da klay bir sey degil maalesef. Terapiye gitse?

Yemin ediyorum oldu böyle bir olay ..Adam dedi sen ne gurursuzsun diye burası belediyenin yeri dedi kız istediğim zaman gelirim gideyim mi dedi adam git demedi ,kal da demedi ...

Sehir degistirsin o zaman en azindan.

Aslinda en iyisi bu herifi kalbinden tamamen kaziyip atmasi, kafayi degistirmesi ama o da klay bir sey degil maalesef. Terapiye gitse?

Bilmiyorum ki dedim ama kabul etmiyor şimdi 6 ay olmuş görmeyeli diyorum canım bak adamda telefonun var her şeyin var bu adam istese bir telefon açar yani ...

Evet biliyorum ama biseksüel olsa mecnun gibi bakmazdı bu kıza diye düşünüyorum ..Bir de aralarında bir şey yok ama kıskanıyor bu kızı ,bir arkadaşla falan otursa tamam 1 ay error veriyor adam

Mecnun gibi bakan adam da bu işi bu kadar sürüncemede bırakmazdı ama.
Her halukarda bu işin peşini bıraksın arkadaşın, güzelim günleri boş yere geçiyor.

Bu yoruma sonuna kadar katılıyorum 5 yıl bu dile kolay ..Adamın duyduğuma göre bir sevdiği varmış ama o da yıllar öne biriyle evlenmiş yurtdışına gitmiş bu adamın aklı o kadında ..Olmayacak şey ama unutamıyor demek ki ..Ne diyim kötü niyetli bir insanda değil severim kendisini ama bizimkı yedi bitirdi kendi ..Ne imaj değiştirmediği kaldı ,ne taktikler denedi ama olmuyor adam istemiyor kusucak en sonunda o olcak

Mecnun gibi bakan adam da bu işi bu kadar sürüncemede bırakmazdı ama.
Her halukarda bu işin peşini bıraksın arkadaşın, güzelim günleri boş yere geçiyor.

Bence de şimdiye belki evlenmişti bile gelenler doğru düzgün insanlardı ..Allah ın gücüne gidecek bir gün ..

belki adamın cinsel tercihleri farklı.. 5 yıl boyunca yüz vermediyse adamın gönlü yok.. bunu açık açık söyleyin..

belki adamın cinsel tercihleri farklı.. 5 yıl boyunca yüz vermediyse adamın gönlü yok.. bunu açık açık söyleyin..

Dilimde tüy bitti ,bazen sinirlenerek söylediğim de oldu tahmin edersin ki bir saatten sonra kabak tadı veriyor hep aynı konu ..Çünkü başka anlatcak bir şey yok X aşağı X yukarı ..Hep bir melankoli ,hep bir depresif haller ..Bence takıntı arkadaşımdaki de adamdaki ne onu çözemedim

Yemin ediyorum oldu böyle bir olay ..Adam dedi sen ne gurursuzsun diye burası belediyenin yeri dedi kız istediğim zaman gelirim gideyim mi dedi adam git demedi ,kal da demedi ...
Kimsenin stalkerlığı çekilmiyor ama kadınınki daha zor, erkek olsa erkekler kahveden adam toplayıp kendi bütçelerine göre hallediyorlar işi. Aklıma hep ölümcül cazibedeki kötü kadın geliyor böyle olunca, ne yapsan boş

Hikaye benim için de tanıdık bu arada, annemin arkadaşı vardı bir tane, yaşını biraz geçmiş bir abla. Tamamen kendi kafasında çevreden bir adamla güya tanışmış, birbirlerini sevmiş, neredeyse evlenme aşamasındalardı Adamın kadından haberi bile yoktu, ben bu kadar severken neden bakmıyor bana? diye üzülüyordu.

Yok bu adamın her halttan haberi var ,ama kız ne gitsin ne kalsın istiyor ..Öyle bir yerlerde dursun onu sevsin ,öyle rahat ediyor ..Ne biçim şey anlamadım gitti

tercihleride farklı olabilir ama illa bi sebep olmasıda gerekmiyo..sevmiyorsa sevmiyordur yani.. ay hiç çekilmeyen arkadaş modeli..derdini anlatır akıl ister vediğin aklı beğenmez yine yapacağını yapar koyverin gitsin..

1. ihtimal:)Bazı erkekler ben sevmesem de hep sevileyim mantığı vardır. O yeşil ışıkta ilginin devamını getirme çabasıdır.
2.ihtimal:)onun da ilgisi vardır. Ama güzel bir darbe yemiştir.Kadınlara cesaret edemiyordur. Uzaktan karşılıklı aşk da olabilir.
Bilemedim vesselam:))

Adam çocuk değil uzun yıllar evli kalmış düzenli bi şekilde cinsel yaşamı olmuştur.bi şekilde ihtiyacını gideriyodur heralde.eşiyle neden boşanmış bu da önemli.kısaca adama ya engel olan bi durumu var.ya da arkadaşınız konusunda kararsız.5yıl kararsızlık da çok fazla.vazgeçmek için çok yeterli bi sebep.

Adam sadece 6 ay evli kalmış .İleri derece de titizlik hastası bildiğim kadarıyla ,çeşitli psikolojik tedaviler görmüş halen görmeye devam ediyor ...Arkadaşım hakkında kararsız mı bilmiyorum ama keşke bir karara varaydıda herkes bir rahat nefes alaydı

Sürekli obsesif halinde adam param için mi ,bilmem ne için mi ,dul ,ya eski kocası dert olursa ,ya benden önce başka birileri de olduysa öyle mi böyle mi ? Hep bu modda takılıyor ..

Sürekli obsesif halinde adam param için mi ,bilmem ne için mi ,dul ,ya eski kocası dert olursa ,ya benden önce başka birileri de olduysa öyle mi böyle mi ? Hep bu modda takılıyor ..

ALLAH arkadaşınızdan önce sizin yardımcınız olsun arkadaşım.Bu tür insanlara da laf anlatmak çok zor. Anlatırsın anlatırsın tekrar başa sararsın.Ha bire vatandaşa gelir konu nasıl geldiğini bile bilmezsin.
Saplantı olmuş.Bir film izlemiştim o geldi aklıma...Aynı bu şekilde takıntılı bir aşkı anlatıyordu.Adı aklıma gelirse yazarım ,inşaALLAH

Ay bana çok sevimli geldiler ya bunlar Arkadasınızız 5 yıldır sevdigini bildigi için ondan emin ,sevilmek hısuna gidiyo bence .
Duyduklarınız dogruysa çok büyük güven problemi yaşamış bence bu adam sevdigi evlenip gitmiş uzakalra falan kadınlara güveni kalmamış ama bunca yıl sevilmek de hosuma gidiyordur tabii
Bence arkadasınız uzuun bi mesaj yazsın acık acık yani misal ' bana bi öyl bi böyle davranma kesin bi karar ver ki bende hayatıma yoluma bakabileyim ' gibi cevap vermezse de yoluna devam etsi artık yaoacak bir şey yok umarım arkadasınızın kalbinden gecenler olur eger kaderinde yoksa da cok büyük yara almadan kurtulur inşallah
Bi de nerde karsılasabiliyorlardı da 6 aydır göremiyor

Beş yıl beraberlik sağlanamayan bir ilişkiyle neden hala vakit harcayıp kendini adama karşı küçültüyor?

zorla aşk olmaz,insan gurur yapar yine konuşmaz adamla.
Erkekleri bukadar bulunmaz hint kumaşı yaparsanız olacağı budur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…