Arkadaşımın çaresiz aşkı ...

Yazık valla acıdım şimdi... bu kadar da olmaz. Hasta o kız

Bana kalırsa adam da hırlı değil ..Kesin değil net değil ..Bİ öyle bi böyle ..Bir bakıyorsun ooooooo gelmiş gözünü ayırmıyor ,bir bakıyorsun durduk yere gelip laf sokuyor kıza anlamadım

Bende yardımcı olamıyorum zaten ,hiç başıma gelmedi ..Ama o üzüldükçe bende acıyorum ..Adama gidip kafa atasım geliyor bazen

Ya aslında ben adamlardan çok böyle kızlara daha gıcık oluyorum biliyo musun?
Arkadaş biraz mantık koy şu aşkına da öyle bak bı herife..
Bu arada yanlış anlama sözüm arkadaşına değil, çevremde o kadar var ki bu tarz insanlar. En yakını üniversitedeyken ev arkaşım. Okulu bitireli 5 yıl oldu ama hala bıraktığım yerde

yani bazi adamlar oyle oluyor, birine bakiyor, digerine guluyor. oteki ile sohbet ediyor bu da onlarin tatmin olma sekli. arkadasiniza 5 yilda bir adim atmadiysa adam akilli pekte uygun gozukmedi bana

Dedim ya 3 tane ciddi evlenme teklifi aldı ..O kadar da güzel bir kız yani ..İşi gücü ,eğitimi de var ama saplandı kaldı bu adama ..Adam da bir garip arkadaşım bir gün tamam demiş madem istemiyorsun bir daha aramıycam seni bu sefer de tabiii senin peşinde daha kimler vardır ,kimbilir kaç erkek vardır bilmem ne kıza eziyet ediyor ..Adam sevilmeyi seviyor galiba ..

yani bazi adamlar oyle oluyor, birine bakiyor, digerine guluyor. oteki ile sohbet ediyor bu da onlarin tatmin olma sekli. arkadasiniza 5 yilda bir adim atmadiysa adam akilli pekte uygun gozukmedi bana

Haklısın aralarında bir çekim var ama o kadar ilerisi yok ..Daha oturup bir bardak çay içmediler ,sadece bakışma ,laf geçirme liseli gibi öffff

belki size yeşil ışık yakıyormuş gibi geliyordur isteyen adam ne olursa olsun geride durmaz üzgünüm boşuna vaktinizi harcamayın

Giden benim vaktim değil ama öyle çaresiz görünce acıyorum da üzülüyorum haline ..Ona kapılmasaydı belki evlenip bir yuva kuracaktı şimdiye kadar ama yok kimseye bakmıyor bile ille o olcak

belki de

Adamın heteroseksüel olduğundan emin miyiz peki?

Vallaha o da geldi aklıma ,resmen tez yazıcaz üstünde hiç umrumda olmasa bile ..Yani bilmiyorum sormadım ama normal bir insan yani bende evliyim şimdi elin adamıyla birebir görüşme olasılığım yok konuyu konuşmak bile olsa (arkadaşımın konusunu ) bir evlenmiş ayrılmış falan bilemiyorum ama aklıma geldi dediğiniz ...

Olmuyorsa zorlamasın zorla güzellik olmaz.

Evet yaaa ama o kafası ne zaman alcak bilmiyorum bunu ...Adama sinir oluyorum arkadaşım istemiyorsan bir gün al karşına bak kızım ben seni istemiyorum ,üzmeyim diye bunca zaman katlandım ama bi git desin yaaa yok o da yok ...

Alametler bunu gösteriyor maalesef. Gay veya biseksüel olabilir. Biliyorsun evlenip boşanan hatta çocuğu olan gaylerde mevcut.

40 yaşında bi adamın flört eder gibi saçma sapan davranmasına bi anlam veremiyorum ben.kimle yatıp kalkıyo acaba merak ettim.hayatında kimse olmadığına inanmıyorum.yanında dolaştırmayacağı kimseye belli edemeyeceği bi beraberliği olabilir yani bence.

O adam hiçbir şekilde arkadaşını istemiyor ve kararlı görünüyor..bence bu adamin peşinden koşarak mutsuz olmaktansa başkalarını değerlendirsin..bakarsin adam yarın koluna birini takar arkadaşın daha cok üzülür.5 yilini haramış zaten bi 5 yil daha harcamssin..boş bir çaba onunki

canım adam daha istemediğini nasıl belli edecek ki isteyen adam 5 sene süründürür mü

Alametler bunu gösteriyor maalesef. Gay veya biseksüel olabilir. Biliyorsun evlenip boşanan hatta çocuğu olan gaylerde mevcut.

Evet biliyorum ama biseksüel olsa mecnun gibi bakmazdı bu kıza diye düşünüyorum ..Bir de aralarında bir şey yok ama kıskanıyor bu kızı ,bir arkadaşla falan otursa tamam 1 ay error veriyor adam

Bence bosversin arkadasiniz, kesinlikle aramasin.

Son kez bir taktik uygulasin, hic arayip sormasin bakalim herif ne yapacak ilgi ustunden gidince ?

O zaman da aramazsa bu heriften bir yol olmayacagini kabullensin.
Hatta tasinip gitsin, baska bir yerde is bulsun, mumkunse yurtdisina gitsin. Baska turlu kurtulacak gibi gorunmuyor.

Belki adamın da deli divane olduğu ama ulaşamadığı başka bir kadın vardır?
Tek gecelik ilişkiler yaşayıp ciddi şeylerden uzak duruyor da olabilir.
Ama net olan bir şey var ki, arkadaşını istemiyor.
Cilveleşmeyi seviyor olması umut vermemeli asla.

Ne yaparsan yap arkadaşına yardımcı olamazsın yalnız.
O da gayet açık. Kendi inanmak istediğine yönelmeye devam edecek.
Akıllansa çoktan dur derdi kendine. 5 yıl olmuş, düzelmez.

İşte dediğim gibi ben bir kere karşıma alıp konuştum abi dedim bak istemiyorsan bir çay iç olmayacağını anlat ..Ben sana olmaz demedim ki ,eee olsun o zaman ses yok ..Ne zaman olcak ses yok ..Kız boşuna ümitlenmiyor aslında çünkü adam resmen bi kaçıyor bir geliyor ...Bizim kız kaçsa bu sefer üstüne geliyor konuşmak için ...

E demiş ama Witch, sonrasında arkadaş yine iki lafa kanmış. Adam 5 senedir gelip yanına oturmamış daha ne mesajı versin? İlla senden nefret ediyorum mu demesi gerek? Ki dese bile alacağı cevap nefret ediyorsan bakma, ben burada müsteriyim, müşteri her zaman haklıdır gibi bir cevap olcak. Adamın mekanına sürekli giden kadın, tam tersi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…