- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.496
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
Yazık valla acıdım şimdi... bu kadar da olmaz. Hasta o kız
Bende yardımcı olamıyorum zaten ,hiç başıma gelmedi ..Ama o üzüldükçe bende acıyorum ..Adama gidip kafa atasım geliyor bazen
yani bazi adamlar oyle oluyor, birine bakiyor, digerine guluyor. oteki ile sohbet ediyor bu da onlarin tatmin olma sekli. arkadasiniza 5 yilda bir adim atmadiysa adam akilli pekte uygun gozukmedi banaYani onun da ilişkisi yok ,flörtöz müüü ne ayak bende anlamadım ..Tanıyoruz eşimde tanıyor öyle kötü huyları olan biri değil ,benim arkadaşım deli divaneyken Allah var bir kere bu zaafını kullanmadı ..Öyle bakışa bakışa 5 yıl geçti..
Ya aslında ben adamlardan çok böyle kızlara daha gıcık oluyorum biliyo musun?
Arkadaş biraz mantık koy şu aşkına da öyle bak bı herife..
Bu arada yanlış anlama sözüm arkadaşına değil, çevremde o kadar var ki bu tarz insanlar. En yakını üniversitedeyken ev arkaşım. Okulu bitireli 5 yıl oldu ama hala bıraktığım yerde
yani bazi adamlar oyle oluyor, birine bakiyor, digerine guluyor. oteki ile sohbet ediyor bu da onlarin tatmin olma sekli. arkadasiniza 5 yilda bir adim atmadiysa adam akilli pekte uygun gozukmedi bana
belki size yeşil ışık yakıyormuş gibi geliyordur isteyen adam ne olursa olsun geride durmaz üzgünüm boşuna vaktinizi harcamayın
Dedim ya 3 tane ciddi evlenme teklifi aldı ..O kadar da güzel bir kız yani ..İşi gücü ,eğitimi de var ama saplandı kaldı bu adama ..Adam da bir garip arkadaşım bir gün tamam demiş madem istemiyorsun bir daha aramıycam seni bu sefer de tabiii senin peşinde daha kimler vardır ,kimbilir kaç erkek vardır bilmem ne kıza eziyet ediyor ..Adam sevilmeyi seviyor galiba ..
Adamın heteroseksüel olduğundan emin miyiz peki?
Olmuyorsa zorlamasın zorla güzellik olmaz.
Vallaha o da geldi aklıma ,resmen tez yazıcaz üstünde hiç umrumda olmasa bile ..Yani bilmiyorum sormadım ama normal bir insan yani bende evliyim şimdi elin adamıyla birebir görüşme olasılığım yok konuyu konuşmak bile olsa (arkadaşımın konusunu ) bir evlenmiş ayrılmış falan bilemiyorum ama aklıma geldi dediğiniz ...
O adam hiçbir şekilde arkadaşını istemiyor ve kararlı görünüyor..bence bu adamin peşinden koşarak mutsuz olmaktansa başkalarını değerlendirsin..bakarsin adam yarın koluna birini takar arkadaşın daha cok üzülür.5 yilini haramış zaten bi 5 yil daha harcamssin..boş bir çaba onunkiKızlar merhabaBu sefer kendi derdimle değil bir arkadaşımın derdiyle karşınızdayım ..
Şimdi bu arkadaşım eşinden ayrılmış ,çocuğu yok ..Kocası aldattığı için boşanmışlar ..Bir yerde halkla ilişkiler sorumlusu olarak çalışıyor ve 30 yaşında ..Bu kızımız 5 yıldır siz deyin deli divana,ben diyim kör kütük aşık .Gözü başka hiçbir şey görmüyor ..Esas oğlan da eşinden ayrılmış 40 yaşında çocuğu yok bir yerde mekan sahibi ..Benim arkadaşım 5 yıl önce bu adama mesaj attı daha öncesinde de tanışıyorlar ama sadece merhaba merhaba şeklinde ..Mesajda ondan hoşlandığını beraber bir kahve içebilirlerse kendini daha rahat ifade edebileceğini falan söyledi ..
Adam baştan yeşil ışık yaktı ,ama sonra kendini geri çekti ..Bu adam kendi çektike bizimki üstüne düştü velhasıl bugüne kadar kavga dövüş,iki konuşup bir küsüp,sürekli adamın mekanına gidiyor (selam bile vermiyorken )..İkisinin de maddi olarak sıkıntısı yok ama bir türlü adam ele gelmiyor ..Sevgilisi de yok ..Kendi yalnız kalmayı tercih etmiş öyle söylüyor ..Ve arkadaşıma bir gün bile istifade etmek için bir teşebbüste bulunmadı Allah var ..İstemiyor ama sürekli gözleri kızın üstünde ,ya laf sokuyor ,ya içten gülümsüyor ,kızın da aklını çeliyor ..
Diyorum bak bu adamdan sana bir şey olmayacak ama yok illa o ,illa o ..Olan 5 yılına oldu o sırada 3 tane ciddi evlilik teklifi aldı ama sırf bu adam yüzünden kabul etmedi ..
Evet şimdi whatsapp tan yine yazmış çok üzgün ,ne zamandır göremiyorum falan diyor ..Düşündüm düşündüm dedim benim cadılar bu işe bir fikir verir ..Sizce bu kız napsın ?
Evet yaaa ama o kafası ne zaman alcak bilmiyorum bunu ...Adama sinir oluyorum arkadaşım istemiyorsan bir gün al karşına bak kızım ben seni istemiyorum ,üzmeyim diye bunca zaman katlandım ama bi git desin yaaa yok o da yok ...
Alametler bunu gösteriyor maalesef. Gay veya biseksüel olabilir. Biliyorsun evlenip boşanan hatta çocuğu olan gaylerde mevcut.
40 yaşında bi adamın flört eder gibi saçma sapan davranmasına bi anlam veremiyorum ben.kimle yatıp kalkıyo acaba merak ettim.hayatında kimse olmadığına inanmıyorum.yanında dolaştırmayacağı kimseye belli edemeyeceği bi beraberliği olabilir yani bence.
Evet yaaa ama o kafası ne zaman alcak bilmiyorum bunu ...Adama sinir oluyorum arkadaşım istemiyorsan bir gün al karşına bak kızım ben seni istemiyorum ,üzmeyim diye bunca zaman katlandım ama bi git desin yaaa yok o da yok ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?