- 6 Şubat 2018
- 11.205
- 14.571
- 298
- Konu Sahibi Valeriaaaa
Ya inanirmisin dedemin 2.hanimi ölünce 3.ile evlenirken sey demis,keske daha önce olseydi.. ki olen esi 5 aylik hamileymis ve teyzem 1 yaşındaymış.. insan bu lafi edemez ya
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya inanirmisin dedemin 2.hanimi ölünce 3.ile evlenirken sey demis,keske daha önce olseydi.. ki olen esi 5 aylik hamileymis ve teyzem 1 yaşındaymış.. insan bu lafi edemez ya
.
bildiginiz adi yazsaniz biz bakariz ne olduguna .Basiniz sagolsun bu arada.Üzüldüm arkadasiniza.Bir hastalığı vardı ama tam olarak Türkçe nedir bilmiyorum bakteriye vücuduna yayilmis ve yemek konusunda kendine iyi bakmamis. Mide kelepçesi takmıştı geçen sene fakat onla arası bozulunca yememye icmemeye başladı..
Siz böyle deyince cok kötü oldum.Muhtemelen kiz kendisi bu yolu secti.Sanırım o fotoğrafları görünce arkadaşınız intihar etti. Başın sağ olsun üzücü bi durum. Kalmasın böyle insanların yanına. Umarım ilahi adalet bian önce tecelli eder
Bunu duyunca ve okudukça inan bana okadar çok rahatliyorum ki. Ben insanların üzülmeme taraftarindayim yada insanın düşüşünü bekleyen biri değilim.. Ama icimde onun canı öyle yansın istiyorum ki..
Ama sonra dönüp bakıyorum, ,çok Mutlu mutlu olmayan kişi eşi nişanlısı öldüğünde 1.5 hafta bile olmadan tatile gidip keyif yaparmi hamile birakir mı Facebook'a o yabancı kıza yaptığı suprizler milletin gözünün önüne sokmalari olur mu? Tek o mu? Onun ailesi bir baş saglini bile dilemedi
O yabancı kadınlar, turk erkeklerini genelde çocuk yapmak için kullanıyorlar. Evlenseler bile çocuk olduktan sonra kapıya koyuyorlar örnekleri çok var.
Bu adam doğacak çocuğuna biyolojik baba olmaktan ileri gidemeyecek. Çünkü o yabancı kız çocuğunu da alıp memleketine dönecek, bu keriz de o arkadaşının kıymetini çok arayacak.
Adalet er ya da geç yerini bulur. Cennette cehennemde bu dünyada şükürler olsun.
Allah o aileyi nasıl biliyorsa öyle yapsın, vicdan yoksunları.
Arkadaşınıza kabir rahatlığı, size de bol sabırlar versin rabbim..
Çok mutlu zaten, arada facebook ina bakıyorum nispet eder gibi profili açık tutuyor. Ve o yabancı kıza arkadaşıma yaptığı aynı suprizlerı sürekli gezmelere gitmeler. Say say bitmez.Allah rahmet eylesin
okuyunca çok üzüldüm. Resmen arkadaşınıza malum olmuş.
Ama elbette bu dünya kimseye kalmıyor. Sanmıyorum ki o adam mutlu olacak.
Gönül ahı hiçbir şeye benzemiyor. Er geç yapanı buluyor.
O adam ailesiyle beraber bunun altından nasıl kalkacaklar artık onlar düşünsün. Resmen kendi hayatlarını mahfetmişler haberleri yok. Gülsünler eglensinler bakalım nereye kadar.
O adinin mutlulugana bakma canim sen kim bu dunyadan yaptiginin karsiligi almadan gocmus. Onun basina gelmezse cocugunun onunda gelmezse torunun gelir ama elbet oda o aciyi yasar. Arkadasininda mekani cennet olsun insallah. Ailesine sana sabirlar versin rabbim
bunları duydukça çok özlüyorum bu nasıl bir vicdan yaYa inanirmisin dedemin 2.hanimi ölünce 3.ile evlenirken sey demis,keske daha önce olseydi.. ki olen esi 5 aylik hamileymis ve teyzem 1 yaşındaymış.. insan bu lafi edemez ya
.
Çok mutludur şuan evet. Ama Allahın adaleti şaşmaz. Allahım onu öyle bi hale getirir ki inanamazsiniz. Yada diğer tarafta ama o hesap ödenir mutlaka.Çok mutlu zaten, arada facebook ina bakıyorum nispet eder gibi profili açık tutuyor. Ve o yabancı kıza arkadaşıma yaptığı aynı suprizlerı sürekli gezmelere gitmeler. Say say bitmez.
Çok mutludur şuan evet. Ama Allahın adaleti şaşmaz. Allahım onu öyle bi hale getirir ki inanamazsiniz. Yada diğer tarafta ama o hesap ödenir mutlaka.