- 5 Nisan 2018
- 115
- 151
- 18
- Konu Sahibi Mutlutiramisu
-
Konu sahibi talep etmeden, neden yorsun adam kendini !!!
Kınu sahibicim, canım bak, şimdi benim eşim bana ulaşamadığında direk annemleri, babamları, yanımda kim varsa onları aramaz. Telaşlanacağı bir şey olmaz çünkü. Çok uzun süre ulaşamayınca yanımdaki kişileri arar.
Seninki hadi taş çatlasın 15 dakika ulaşamamış olsun, hemen arkadaşını aramak da nedir?
Bence nişanlının geçmişe yönelik arama mesaj dökümlerini ortaya dök zaten ak koyun kara koyun belli olacak
Aynen öyle lütfen kandırmalarına izin verme. Zaten aileni istememiş, gözüm tutmadı. Bu ALLAH' ın bir işareti olabilir. Gözünü aç.Ya bi de neyin telasi bu ?
Konusmusuz mesajlasmisiz tamam demisim ona.
Telefonum calmadi ulasamamasi gibi bir durum yok.(( ayrica dedigin gibi annem babam var ya arkadas ne (((
Ben de gelirim.Ay lütfen ara ve yap ağızlarına hatta yüzleş yani. Ama bir güzelde giriş o kadın müsveddesine. Burnuma pek iyi kokular gelmiyor malesef. İnşallah yanılmış oluruz ama şu kızın nişanlının adresini ver ben döveyim şu karaktersiz insanlara olan kinim az biraz soğur belki.
Zaten görünüşe göre telefon aracılığıyla iletişim kuruyorlarmış. Ki arama dökümünde bişey çıkmasa dahi güvenmezdim ben onlara çünkü internetten, farklı bi hattan konuşma ihtimalleri de var... terbiyesizlik gerçekten ikisinin de üstüne kusmak istedimEvet bunu yapacagim. Her sey ciksin
Benim arkadaşımın sevgilisine işim düşse, ortak arkadaşım da olmasa, sosyal medyası da olmasa, gider önce arkadaşıma sorarım, sonra iletişime geçerim.
Eee şunu sorsana kıza, işin düştüğünde nişanlıma nasıl ulaştın, numarasını benden istemediğine göre nerden buldun, sayın ş..siz arkadaşım? diye.
Benim arkadaşımın sevgilisine işim düşse, ortak arkadaşım da olmasa, sosyal medyası da olmasa, gider önce arkadaşıma sorarım, sonra iletişime geçerim.
Eee şunu sorsana kıza, işin düştüğünde nişanlıma nasıl ulaştın, numarasını benden istemediğine göre nerden buldun, sayın ş..siz arkadaşım? diye.
şüphen olmasınInsanlar bu kadar kotu olabilir mi
o resimlerin gelmeyecegini gelse de sonradan duzenlenecegini biliyorum.
Onunla konusmak dahi istemiyorum suan ondan talep etmiyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?