• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım ve nişanlım :(

Ben bunlara cevap verilmezse o telefonunu bana gostermezse onun yaptiklarini herkese anlatip bu nisani atacagim. Verse de bitecek ya.
Butun bu rezilliklerinden oyle tiksiniyorjm ki. Eger bunu gostermezse herkese anlatacagimi soyleyecegm biraz ar duygusu kalmissa gosterir.

Aynen konu sahibi, sen çok naifsin. Biraz tehditkar ol. Sinirli davran. Bu dediklerimi sormakla, tehditle sormak ayrıdır.
Mesela sen sormuşsun adam üste çıkmış, hiçbir açıklama yok.
Anladığı dilden konuşmak lazım. Ya da hiç uğraşmadan sileceksin.

Aynen öyle, çirkinleş biraz konu sahibi ne kaybedeceksin. Kızın telefonu çalıyor arayan senin sevgilin, sonra elini kolunu sallaya sallaya bir şey olmamış gibi gidiyor ohh valla.
Ben burada çıldırdım ya... Bir matruj un konusu, bir bu konu... M Mutlutiramisu lütfen artık üzülmek yerine harekete geçer misin? Neyi bekliyorsun daha? Adamın “bana iftira attı, bunu kabul edemem” deyip üste çıkıp nişan atmasını mı?

Yaa konu sahibi sana çok üzüldüm :(
Ben de hep pozitif bakmaya çalıştım ama
Arkadaşın nişanlının numarasını ezbere mi biliyor ? Hemen tanıyıp , senin yanında olduğunu niye belirtti ?
Güven bi kere gidince gelmiyor ;
Konu düşündüğün gibi olmasa da sanırım sonu ayrılık olacak :(

Ben burada çıldırdım ya... Bir matruj un konusu, bir bu konu... M Mutlutiramisu lütfen artık üzülmek yerine harekete geçer misin? Neyi bekliyorsun daha? Adamın “bana iftira attı, bunu kabul edemem” deyip üste çıkıp nişan atmasını mı?
Aynen dün geceden beri ben de çıldırdım.

Ben bunlara cevap verilmezse o telefonunu bana gostermezse onun yaptiklarini herkese anlatip bu nisani atacagim. Verse de bitecek ya.
Butun bu rezilliklerinden oyle tiksiniyorjm ki. Eger bunu gostermezse herkese anlatacagimi soyleyecegm biraz ar duygusu kalmissa gosterir.
İşte diyorum ya, biraz geç kalınmış tepkiler bunlar. O an isteseniz mecbur kalacak yahut göstermeyecek anlayacaksınız. Bu şekilde geç tepki verince karşı taraf zaman kazanıyor, siler kayıtları uydurur bir kılıfını. Şu saatten sonra gösterse bile inanmayın yani...

Haklisiniz ben o adamla konusacagim. Bugun isim var diye cat diye defolup gitti. Genis bi zaman degildi sabah ise giderken konustuk.
Neyi gosterecek dun beni aradigini hem de defalarca aradigini gosterebilecek mi ?
Allah kahretsin onu da o kizi da boyle bir sey olduysa eger olene kadar ceksinler.
Bu kadar kotu olamaz insanlar. Olmamali

Arkadasimi taniyorum hayatta yapmaz derim. Ben mi cok kotu niyetliyim neden bu olanlari buna yordum ama bu kiz yapmaz derim.
Bir insan yapamaz bunu. Aklim almiyor yemin ederim aklim almiyor.

Ben nisanlimin seni aradim ulasamadim demesiyle bu hale geldim daha cok.
Beni aramadi. Ulasamama gibi bir durum soz konusu degil hadi olsun bugun gosterebilirdi gostermedi ya da gosteremedi.
Bilmiyorum ya her sey cok igrenc
Bence kendinizi yıpratmayın, zamanla herşey ortaya çıkacaktır, işin ne aşamada olduğunu bilmiyoruz yani telefon numarası nerden alınmış, veya sizi gerçekten aramış da olabilir bazen çekmeyebiliyor telefon, ama tabi mesajlar geliyor tekrar şebeke geldiğinde. Arkadaşınızla buluşacağınızı söylememiş olsanız da genelde beraber olduğunuz için de onu aramış olabilir ama tel nosunu ne ara aldığı önemli. Bir de kaydetmemiş olması da bence iyi birşey yani devamlı konuşsalar farklı bir isimle de kaydedebilirdi yanıltıcı olsun diye. İlla ki kötü bakmayalım ama tabi ki sorgulamak hakkınız. Nişanlınız samimi bir insan mıdır yani herkesle konuşur mu yoksa mesafeli midir o da önemli bence. Yani bazı insanlar sosyal medyadan ekler veya no ister hemen. Arkadaşımın eski erkek arkadaşıyla birkez görüşmüştük beni sosyal medyadan eklemiş mesela ayıp olmasın diye kabul ettim sonradan ayrıldılar çıkaramadım da çocuk kaldı öyle. Belki barışırlar diye çıkarmamıştım ama haberim de yok son durumdan, en sonunda çıkarayım mı diye arkadaşıma soracağım.

Fırsatçıya bak sen böyle insanlardan herşey beklenir. Ben olsam ikisinide karşıma alıp konuşurdum yüz ifadelerinden ne karıştırdıkları belli olurdu zaten sonra birşey seziyorsam masadan kalkar giderdim ve bir daha suratlarına bakmazdım.

Olacakları yazayım.
Sen ayrılınca birlikte olacaklar htta evlenecekler.
Benimde eşimin arkadaşlarının num var ararım falan ama eşim bilir kaf arasındrrim bugün şunu aradım diye. Hem sen dedin ki hiç samimi değiller daha bir kere görüştüler ben vasıtasıyla. Bundan ötür garipsedim ben yoksa aylarca görüşürsünüz falan normal.
Ne bileyim işin zor ayrılmalısın canım

Bence kendinizi yıpratmayın, zamanla herşey ortaya çıkacaktır, işin ne aşamada olduğunu bilmiyoruz yani telefon numarası nerden alınmış, veya sizi gerçekten aramış da olabilir bazen çekmeyebiliyor telefon, ama tabi mesajlar geliyor tekrar şebeke geldiğinde. Arkadaşınızla buluşacağınızı söylememiş olsanız da genelde beraber olduğunuz için de onu aramış olabilir ama tel nosunu ne ara aldığı önemli. Bir de kaydetmemiş olması da bence iyi birşey yani devamlı konuşsalar farklı bir isimle de kaydedebilirdi yanıltıcı olsun diye. İlla ki kötü bakmayalım ama tabi ki sorgulamak hakkınız. Nişanlınız samimi bir insan mıdır yani herkesle konuşur mu yoksa mesafeli midir o da önemli bence. Yani bazı insanlar sosyal medyadan ekler veya no ister hemen. Arkadaşımın eski erkek arkadaşıyla birkez görüşmüştük beni sosyal medyadan eklemiş mesela ayıp olmasın diye kabul ettim sonradan ayrıldılar çıkaramadım da çocuk kaldı öyle. Belki barışırlar diye çıkarmamıştım ama haberim de yok son durumdan, en sonunda çıkarayım mı diye arkadaşıma soracağım.

Bu yakin arkadasim dedigim insanla cok sık gorusmuyoruz. Ayda bir bulusuyoruz firsat buldukca.
Nisanlim oyle herkesle samimi olan biri de degil. Disardan gorseniz cok sessiz sakin beyefendi dersiniz.
Haklisiniz bazen cekmez telefon ama mesaj gelmez miydi ya ?
Bi de o kadar acillik ne vardi dedim beni merak etmis sadece.hic boyle bir sey yasamadik biz daha once. Neyi merak edecek onu da anlamadim.

Perşembe gününden beri ne kadar çok olay yaşadınız böyle? Çocukluğunu 90larda yaşamış olanlar iyi bilir.Reha Muhtar olurdu Show tv ana haberde.İlginç her habere şu cümleyle başlardı: Gün geçmiyor ki bir gariplik yaşanmasın sayın seyirciler...

Sizin hayatınız da biraz fazla mı garip ne? Gün geçmiyor ki bir gariplik yaşanmasın yani.Kendisi mimar nişanlısı doktor olan mutlutiramisu hanım , nedense konularınıza inanmamaya başladım.Bir önceki kurgunuza kötü kaynana ögesini de ekleyerek kk üyelerini etkilemeyi başarmıştınız.Ama olay örgüsünde arka arkaya çok heyecanlı olaylara yer verdiniz.Böyle büyük olayları kurgunuza sindirmeniz gerekirdi.Her neyse sevgiyle kalın hanımefendi.

Belliki konularını okuyup takip edip yorumlar yapıyorsunuz.
Ben olsam doğruluk payı vermediğim ve kurgu olduğuna inandığım bir konuyu değil okumak yorum yapmaya bile tenezzül etmem.

Yazmayın olsun bitsin..
Herkesin hayatı olağan üstü ama burda konu açanların olan dışıymış gibi yafta yapıştırıp insanların acılarını (

Haklisiniz ben o adamla konusacagim. Bugun isim var diye cat diye defolup gitti. Genis bi zaman degildi sabah ise giderken konustuk.
Neyi gosterecek dun beni aradigini hem de defalarca aradigini gosterebilecek mi ?
Allah kahretsin onu da o kizi da boyle bir sey olduysa eger olene kadar ceksinler.
Bu kadar kotu olamaz insanlar. Olmamali
Merak etme sen, düşündüğümüz doğruysa çekerler elbet sen de şükredersin erkenden kurtulduğun için...

Back