Bence kendinizi yıpratmayın, zamanla herşey ortaya çıkacaktır, işin ne aşamada olduğunu bilmiyoruz yani telefon numarası nerden alınmış, veya sizi gerçekten aramış da olabilir bazen çekmeyebiliyor telefon, ama tabi mesajlar geliyor tekrar şebeke geldiğinde. Arkadaşınızla buluşacağınızı söylememiş olsanız da genelde beraber olduğunuz için de onu aramış olabilir ama tel nosunu ne ara aldığı önemli. Bir de kaydetmemiş olması da bence iyi birşey yani devamlı konuşsalar farklı bir isimle de kaydedebilirdi yanıltıcı olsun diye. İlla ki kötü bakmayalım ama tabi ki sorgulamak hakkınız. Nişanlınız samimi bir insan mıdır yani herkesle konuşur mu yoksa mesafeli midir o da önemli bence. Yani bazı insanlar sosyal medyadan ekler veya no ister hemen. Arkadaşımın eski erkek arkadaşıyla birkez görüşmüştük beni sosyal medyadan eklemiş mesela ayıp olmasın diye kabul ettim sonradan ayrıldılar çıkaramadım da çocuk kaldı öyle. Belki barışırlar diye çıkarmamıştım ama haberim de yok son durumdan, en sonunda çıkarayım mı diye arkadaşıma soracağım.