• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım ve nişanlım :(

Kınu sahibicim, canım bak, şimdi benim eşim bana ulaşamadığında direk annemleri, babamları, yanımda kim varsa onları aramaz. Telaşlanacağı bir şey olmaz çünkü. Çok uzun süre ulaşamayınca yanımdaki kişileri arar.

Seninki hadi taş çatlasın 15 dakika ulaşamamış olsun, hemen arkadaşını aramak da nedir?

Ya bi de neyin telasi bu ?
Konusmusuz mesajlasmisiz tamam demisim ona.
Telefonum calmadi ulasamamasi gibi bir durum yok. :((( ayrica dedigin gibi annem babam var ya arkadas ne :((((

Ay lütfen ara ve yap ağızlarına hatta yüzleş yani. Ama bir güzelde giriş o kadın müsveddesine. Burnuma pek iyi kokular gelmiyor malesef. İnşallah yanılmış oluruz ama şu kızın nişanlının adresini ver ben döveyim şu karaktersiz insanlara olan kinim az biraz soğur belki.

Bana çok şüpheli geldi. Sadece numara çıkmış, kız birden panikliyor yani numarayı ezberlemis, sesi de tanıyor demek ki telefonda bayağı konuşulmuş. Telefon alacak ortam oluşmamış sosyal medya yok hadi olsun ne alaka senin arkadaşının telini almak durduk yere. Hiç iyi kokular almadım.

Ya bi de neyin telasi bu ?
Konusmusuz mesajlasmisiz tamam demisim ona.
Telefonum calmadi ulasamamasi gibi bir durum yok. :KK43:(( ayrica dedigin gibi annem babam var ya arkadas ne :KK43:(((
Aynen öyle lütfen kandırmalarına izin verme. Zaten aileni istememiş, gözüm tutmadı. Bu ALLAH' ın bir işareti olabilir. Gözünü aç.

Allah onlari bildigi gibi yapsin.kimbilir ne zamandir gorusuyolarki numarayi taniyip afalliyo.surekli gorustugu biri olmasa ne bilecek kim.

Ay lütfen ara ve yap ağızlarına hatta yüzleş yani. Ama bir güzelde giriş o kadın müsveddesine. Burnuma pek iyi kokular gelmiyor malesef. İnşallah yanılmış oluruz ama şu kızın nişanlının adresini ver ben döveyim şu karaktersiz insanlara olan kinim az biraz soğur belki.
Ben de gelirim.

Evet bunu yapacagim. Her sey ciksin
Zaten görünüşe göre telefon aracılığıyla iletişim kuruyorlarmış. Ki arama dökümünde bişey çıkmasa dahi güvenmezdim ben onlara çünkü internetten, farklı bi hattan konuşma ihtimalleri de var... terbiyesizlik gerçekten ikisinin de üstüne kusmak istedim

Benim arkadaşımın sevgilisine işim düşse, ortak arkadaşım da olmasa, sosyal medyası da olmasa, gider önce arkadaşıma sorarım, sonra iletişime geçerim.

Eee şunu sorsana kıza, işin düştüğünde nişanlıma nasıl ulaştın, numarasını benden istemediğine göre nerden buldun, sayın ş..siz arkadaşım? diye.

Eğer arkadaşınız doğru düzgün bir insan olsaydı, nişanlınızla iletişim kurmadan önce veya sonra size bilgi verir, böyle böyle konuştuk derdi.
Zaten nişanlınızdan bahsetmiyorum bile, ilk kız arasa da açmayıp size bilgi verip sonra görüşmesi lazımdı.
Siz onların bu samimiyetine tesadüfen denk geldiğiniz için masum bile olsalar ikisini de hayatınızdan çıkarın.

Benim arkadaşımın sevgilisine işim düşse, ortak arkadaşım da olmasa, sosyal medyası da olmasa, gider önce arkadaşıma sorarım, sonra iletişime geçerim.

Eee şunu sorsana kıza, işin düştüğünde nişanlıma nasıl ulaştın, numarasını benden istemediğine göre nerden buldun, sayın ş..siz arkadaşım? diye.

Sormak gelmedi aklima beynime kan gitmedi.
Bulusmada aldik der
Gercekten inandim ya ben bu adama guvendim :(
Bu arkadasim dedigim kizla biz bir sene ayni evde kaldik unide :(
Insanlar bu kadar kotu olabilir mi

-Alo
-Alo
-Mutlutiramisu'da yanımda...
Ne kadar aptalca bir diyalog değil mi? Sırf bu sebepten bile ''acaba'' denir.
Maalesef iyi kokular gelmiyor, daha kanıta ihtiyacım yok diyorsanız nişanlınızla yüz yüze buluşup her şeyi öğrendiğinizi söyleyerek yüzüğü atın. Yok kanıt olsun derseniz takip edin, ya da şu Whatsapp Web olayına girin derim.

Bende bunu merak ediyorum , yahu neden o an bir tepki vermediniz ki? sicagi sicagina olsaymis daha iyiymis, zaten paniklediler diyorsun yapacaktin elinden geleni... simdi plan proje hazirdir yani herseye uygun...

Birde su geldi aklima; bir tanidigimizin kizi yasadi bunu ; bilemem ayni durummudur tabikide; nisanlisniz belkide ortaya cikmasini planladi bilinmez cunku.. hani nisanda takilar falan oluyormus ya, geri verme konulari, kim ayrilirsa falan diye, sadece yoreler farkli olunca aklima buda geldi benim, anlamamda oyle seylerden bunuda bir dusun derim...

Back