• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım ve nişanlım :(

Ya gerçekten çok üzücü bir durum :(

Siz ne gördüğünüzü biliyorsunuz sonuçta. Size açıklama yapsa bile göreceğinizi görmüşsünüz artık. Ayrılmak en iyi seçenek gibi geldi bana.

Evet. En son kiz ve ablasi kayip olay ortaya cikinca. Belli ki adam haber verdi ogrenildi diye.
Sevgililermis zaten. Konu sahibi suphelerinde hakli cikti.

Allahım sen koru ya. Bana link bulursanız atar mısınız rica etsem ben bulamadım konularda

O zaman da ben ne diyeyim Orda rezillik cikarip aldatiyosunuz beni desem neyi kanitlamis olacagim :KK43: ustelik ben orda hayatimin sokunu yasiyor ve o adama guveniyorum :KK43:(((
Kilifina uydurulsa da aptal degilim ne olursa olsun icim aciyor hissediyorum ben onlar biseyler yapti yapiyir:KK43:(
Bugunu ne aciklar bana ...
Umarım tüm gerçekler önüne çıkar, için rahatlar. Her şeye hazır ol.

Evet tavirliydi ve mulakatimda yorgunlugunu bahane ederek gelmeyecegini soyledi
Boyle son zamanlarda hep yorgun hep.
Ben de iste yoruluyodur diyordum aptal ben salak ben:KK43:((((
Aileden değil başka hesaplardan ötürü demek ki tavırları. Benim ihtiyacım olacak nişanlım "omo yorgonom" diyecek. Bir yorarim daha nefes alamaz. Tribin kralını atacaktiniz bu laflara ama konu bu değil. Cidden hastalık, acil iş anlayışla karşılanır ama böyle saçma sapan bahaneler kürekle müdahale gerektirir. Vurunuz.

Bak burda neler okuyoruz biz her gün. Daha gecen gün komşusunun kız kardeşi ve eşiyle ilgili konu açan bi üye vardı.

İçeriği fenaaaa

Hani kimsenin günahına girmeyelim tamam ama bi kadin olarak sen hissedersin.

Ben böyle birsey yaşamış olsam

Kocam olacak o insana , yani nisanlima, bunun hesabını fitil fitil sorardım.
Ayrıca kız arkadaşın da tam bi pislik.
Acar açmaz tiramisu yanımda demiş. Yani bu resmen nişanlı n beni aradığını gördü hemen bi bahane uydur demek oluyo .

Canim sen bu adamla evleneceksin. Bence hiiiiiiiiiiiccc girme o yola.

Güven duyulacak bi insan degil bence.

Biran evvel tepki göster kanıt iste bişey yap bununla yaşama kesinlikle.

Cok kotuyum cok yalnizim.
Aglayarak yaziyorum.
Gozlerim yaniyor artik.
Ne olur bana yardim edin.
Bugun kiz arkadasimla bulustum. Nisanlimla onu aylar oncesinde tanistirmistim,yakin arkadasim bu.
Ama oyle samimi degiller nisanlimla bu arkadasim. Merhaba -merhaba iliskileri. Bensiz konustuklarini bile bilmiyordum.

Cafede otururken telinden bana gittigi tatilin resimlerini vs gosterirken teli caldi gayri ihtiyari baktim benim nisanlimin nosu.
Basimdan asagi kaynar sular dokuldu.
Cunku cafeye girmeden aradigimda nisanlim telini acmamisti. musait degilim diye mesaj atmisti.
Kizin da eli ayagina dolasti derken acti ilk cumle mutlutiramisu da yanimda.
Kapatinca da seni merak etmis ondan aramis ulasamamis dedi sonra nisanlimdan ard arda bana mesajlar,askim teline ulasilamiyodu vs diye
Birincisi telim acik sesi de acik duymamam imkansiz ne aramis ne mesaj atmis
Ikincisi o kizla oldugumu ben soylemedim.
Oyle diyince arkadasim, ben ona bi sey sordum da isimle ilgili o ara bulusacagimizi soyledim dedi.

Cok kotuyum
Butun gece aradi ama acmadim.
Ne olur bana bir sey diyin. Ben mi cok art niyetliyim?
Pardon ama numaralarını nasıl almışlar birbirlerinin ? Akıl war mantık war. İkisinide hayatından çıkar. Komple engelle gitsin. Seni kandırıyorlar.

Bazen bu bdv hiç kıskanç olmayan beni bile paranoyak etcek diye korkuyorum. Yeter ya, nedir bu aldatma sevdası... Başkalarıyla olmak isteyen erkekler/kadınlar neden masum duygularla kendilerine yaklaşan insanlarla birlikte olur ki?

Bazen bu bdv hiç kıskanç olmayan beni bile paranoyak etcek diye korkuyorum. Yeter ya, nedir bu aldatma sevdası... Başkalarıyla olmak isteyen erkekler/kadınlar neden masum duygularla kendilerine yaklaşan insanlarla birlikte olur ki?
Çünkü kansızlık bunu gerektirir (o.0)

Back