Arkadaşım ve nişanlım :(

Simdi arkadasiniza mi guvenmiyorsunuz,nisanliniza mi? Nisanliniza guvenmiyorsaniz neden nisanlisiniz? Arkadasiniza guvenmiyorsaniz neden arkadassiniz?

Ben esimin arkadaslarimla gorusmesine konusmasina garip gozle bakmam. Gayet normal.
Canım onlarda ekstrem bir durum ki bahane bulmaya ve açıklama yapmaya çalışmışlar.

Görüşmelerinde sıkıntı olmasa bile hepsi iletişimde olduklarını bilir.

Şu erkeklerin beyni nasıl çalışıyo çok merak ediyorum. Egerki bunu yaptıysalar amaç ne. Ztn nişanlısın. Anlaşamıyosan ayrıl gitsin. Kimle istiyosan onla evlen. Ne bu adrenalin merakı...

Bir de sürpriz bile yapacak olsalar, böyle bir durumda yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için yakalanınca direkt açıklarlardı “yanlış anlama sakın sürprizdi, al bu da kanıtı” gibi...

Şu erkeklerin beyni nasıl çalışıyo çok merak ediyorum. Egerki bunu yaptıysalar amaç ne. Ztn nişanlısın. Anlaşamıyosan ayrıl gitsin. Kimle istiyosan onla evlen. Ne bu adrenalin merakı...
Kız arkadaşı da tuhaf. Adam nişanlı, evlenecek. Ayır öyle sevgili ol, sen evlen. Niye hala onla birlikte olmasına göz yumuyorsun, evlenmelerine? Nasıl miden alıyor. Bir ş..sizlik yapacaksınız, tam yapın bari, kız da kurtulsun.

Bir de sürpriz bile yapacak olsalar, böyle bir durumda yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için yakalanınca direkt açıklarlardı “yanlış anlama sakın sürprizdi, al bu da kanıtı” gibi...
Aynen öyle, şimdiye kadar nişanlısı ekran resimlerini, konuşmaları (geçmişe yönelik) yollayıp, açıklamasını yapıp, ispatlamalıydı. İlginç.

Surpriz yapilacak bir organizasyon da yok adam da oyle degil yapsa da o kizla yapmaz cok daha yakin oldugumz ve gorustugumuz arkadaslar var. Kucucuk ihtimal olsa evet diyecegim ama yok yok
Ben guvendim ya gercekten inandim beyefendiligine insanligina inandim ben
Bugune inanamiyorum , eger boyle bir sey varsa Allah burnundan getirsin ona hayati omur boyu ceksin ((((

Şimdi onlar yaşadıkları bu şeye isim bulamıyolardır.
Birbirlerini suçlayıp vicdan yapıyolardır. Nasıl söylerizz filan.
Hayır önce sen,hayır seennn...
Şeytan dürtüyo... ahh ahh fındık sopasıı

Eğer öyle bir şey varsa ikisi de çeker merak etme. Dik dur sen, onlar utansın ah vah etsin reziller.

Yazıklar olsun ya. Umarım ayrılır konu sahibi ve bir kadının daha başı yanmaz.

Baya aldatılıyorsun bence.. kızın eli ayağına dolaşmış bi kere hani normalde olsa aa nişanlın beni neden arıyor ki al sen aç falan der normal biri. Ben olsam öyle yaparım açıp mutlutiramisu yanımda demem yani aklıma bile gelmez demek. Sonuçta beni arıyosa biliyodur yanımda olduğunu.
ki şunu da düşün iş için ne zaman soru sormuş? O sorduğu zaman mutlutiramisuyla ben şu gün şu saatte buluşcaz demiş nişanlın da aklında tutup o gün o saat yanındasındır diye onu mu aramış.. tezgah hepsi ama çooooook amatörce sakın yeme bunları. Benim gözümde aldatma ihtimalleri %95 falan yani %5 i de süpriz doğum günü işleri filan diycem.. neyseki sen Allahın sevdiği kuluymuşsun da evlenmeden nişanlı iken gördün gerçek yüzünü.

Konu sahibicim, canım bak, şimdi benim eşim bana ulaşamadığında direk annemleri, babamları, yanımda kim varsa onları aramaz. Telaşlanacağı bir şey olmaz çünkü. Çok uzun süre ulaşamayınca yanımdaki kişileri arar.

Seninki hadi taş çatlasın 15 dakika ulaşamamış olsun, hemen arkadaşını aramak da nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…