- 21 Mayıs 2013
- 1.690
- 2.230
- 133
- Konu Sahibi Mutlutiramisu
-
AminnnYani tek sıyrılacakları nokta bu çünkü. Yazık konu sahibine çok üzüldüm. RABBİM uzak etsin böylelerini.
Nişanlının nosundan bi arat bakalım ne çıkıyo.Artik degilim...
Canım onlarda ekstrem bir durum ki bahane bulmaya ve açıklama yapmaya çalışmışlar.Simdi arkadasiniza mi guvenmiyorsunuz,nisanliniza mi? Nisanliniza guvenmiyorsaniz neden nisanlisiniz? Arkadasiniza guvenmiyorsaniz neden arkadassiniz?
Ben esimin arkadaslarimla gorusmesine konusmasina garip gozle bakmam. Gayet normal.
Şu erkeklerin beyni nasıl çalışıyo çok merak ediyorum. Egerki bunu yaptıysalar amaç ne. Ztn nişanlısın. Anlaşamıyosan ayrıl gitsin. Kimle istiyosan onla evlen. Ne bu adrenalin merakı...Tek kanıt o olabilir zaten. Ama bu kızla ortak bir samimiyetleri yokmuş. Ortak samimi oldukları arkadaşları varmış. Sürpriz yapacak adam bu kızı değil onları kullanır planında.
Bir de sosyal medyası yokmuş nişanlısının, kıza nasıl ulaşıp nasıl aldı numarasını, neden uğraşsın, numarası olan ortaka arkadaşlar varken?
Demek ki gizli sosyal medyası da var.
Bir de sürpriz bile yapacak olsalar, böyle bir durumda yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için yakalanınca direkt açıklarlardı “yanlış anlama sakın sürprizdi, al bu da kanıtı” gibi...Tek kanıt o olabilir zaten. Ama bu kızla ortak bir samimiyetleri yokmuş. Ortak samimi oldukları arkadaşları varmış. Sürpriz yapacak adam bu kızı değil onları kullanır planında.
Bir de sosyal medyası yokmuş nişanlısının, kıza nasıl ulaşıp nasıl aldı numarasını, neden uğraşsın, numarası olan ortaka arkadaşlar varken?
Demek ki gizli sosyal medyası da var.
Kız arkadaşı da tuhaf. Adam nişanlı, evlenecek. Ayır öyle sevgili ol, sen evlen. Niye hala onla birlikte olmasına göz yumuyorsun, evlenmelerine? Nasıl miden alıyor. Bir ş..sizlik yapacaksınız, tam yapın bari, kız da kurtulsun.Şu erkeklerin beyni nasıl çalışıyo çok merak ediyorum. Egerki bunu yaptıysalar amaç ne. Ztn nişanlısın. Anlaşamıyosan ayrıl gitsin. Kimle istiyosan onla evlen. Ne bu adrenalin merakı...
Aynen öyle, şimdiye kadar nişanlısı ekran resimlerini, konuşmaları (geçmişe yönelik) yollayıp, açıklamasını yapıp, ispatlamalıydı. İlginç.Bir de sürpriz bile yapacak olsalar, böyle bir durumda yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için yakalanınca direkt açıklarlardı “yanlış anlama sakın sürprizdi, al bu da kanıtı” gibi...
Bir de sürpriz bile yapacak olsalar, böyle bir durumda yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için yakalanınca direkt açıklarlardı “yanlış anlama sakın sürprizdi, al bu da kanıtı” gibi...
Şimdi onlar yaşadıkları bu şeye isim bulamıyolardır.Kız arkadaşı da tuhaf. Adam nişanlı, evlenecek. Ayır öyle sevgili ol, sen evlen. Niye hala onla birlikte olmasına göz yumuyorsun, evlenmelerine? Nasıl miden alıyor. Bir ş..sizlik yapacaksınız, tam yapın bari, kız da kurtulsun.
Eğer öyle bir şey varsa ikisi de çeker merak etme. Dik dur sen, onlar utansın ah vah etsin reziller.Surpriz yapilacak bir organizasyon da yok adam da oyle degil yapsa da o kizla yapmaz cok daha yakin oldugumz ve gorustugumuz arkadaslar var. Kucucuk ihtimal olsa evet diyecegim ama yok yok
Ben guvendim ya gercekten inandim beyefendiligine insanligina inandim ben
Bugune inanamiyorum , eger boyle bir sey varsa Allah burnundan getirsin ona hayati omur boyu ceksin((((
Nisanlin sana her ulasamafiginda arkadasini mi ariyor?
Yazıklar olsun ya. Umarım ayrılır konu sahibi ve bir kadının daha başı yanmaz.Şimdi onlar yaşadıkları bu şeye isim bulamıyolardır.
Birbirlerini suçlayıp vicdan yapıyolardır. Nasıl söylerizz filan.
Hayır önce sen,hayır seennn...
Şeytan dürtüyo... ahh ahh fındık sopasıı
Aynen öyle, şimdiye kadar nişanlısı ekran resimlerini, konuşmaları (geçmişe yönelik) yollayıp, açıklamasını yapıp, ispatlamalıydı. İlginç.
O zaman arkadasinla bulusacagini nereden biliyordu da sana ulasamamis diye arkadasini ariyor?Yok ya boyle bir sey olmadi hic.
Bana ulasamazsa sonra arar ki nadiren ulasamaz ben ulasamayacagi zamanlarda haber de veririm. Boyle bir sey yok
Doğru adam ne yaptı ki de miKonu sahibi talep etmeden, neden yorsun adam kendini !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?