Arkadaşım ve nişanlım :(

Nereden tutsan elinde kaliyor. Hayir art niyet dusunmeyim diyorum da olmuyor olmuyor...
Dunyanin civisi cikmis arkadas. Kimin eli kimin cebinde belli degil artik. Daha yeni burada konu okudum, komsusunun kiz kardesi kpss ye calismak icin ablasinda kalmaya geliyor, anlamadigi sorulari sorma bahanesine bunlarin evine girip cikarken adamla sevgili olmuslar bile. Gezip tozup arabada opusmusler....telefon numaralari alinmis...mesajlasiliyormus.. Kimseye guvenemeyecek miyiz?

Tepki verdim vermez miyim sorular sordum.
Her seye bi cevap buldu. Oyle tepksiz kalip susmadim ordan cikinca nisanlimla konusmadim ama anladigimi anlamis olacka ki beni aramayan adam eve gelene kadar 40 kez aradi.
Kiza da daha bisey derdim de konduramadim ya olmaz heralde yok dedim ((((

Aynen, şimdi her şey kılıfına uydurulmuştur. Minare misali...

Hay ben boyle arkadasa da ya nasıl bı midesi var acaba arkadasınızın anlamadım sırtınızdan vuruyor nısanlınızla takılıyor ıkısıde karaktersız.. sakın ama sakın ınanmayın cocuk degılsnz sızde resmen oynasıyorlar yol yakınken dönün bu adamdan bı cacık olmaz smdıden bellı olmus

Konduramadiklarimiz zaten en cok acitanlar degilmi ?
Cok naif davranmissin. O an ifadesini almisti ,buradakilere sorsan

Acaba o hangi konu çok merak ettim

Aynen, şimdi her şey kılıfına uydurulmuştur. Minare misali...

O zaman da ben ne diyeyim Orda rezillik cikarip aldatiyosunuz beni desem neyi kanitlamis olacagim ustelik ben orda hayatimin sokunu yasiyor ve o adama guveniyorum (((
Kilifina uydurulsa da aptal degilim ne olursa olsun icim aciyor hissediyorum ben onlar biseyler yapti yapiyir(
Bugunu ne aciklar bana ...

Canım neden bu kadar iyi niyetlisin ya.. O numara kayıtlı degıl kız hemen tanıdı falanca da burda dıyerek uyarı verdi.. Konduramıyosun da bal gibi hersey ortada lutfen sessiz kalma herseyın farkında oldugunu belirt.. Allah yüzüne bakmısta ortaya cıkmıs

Siz bir süredir bana tavirliydi demissiniz aklıma kızla konuştuğu için sizden uzaklaşma ihtimali geldi. Sizinle mülakata gelmemesi de acaba kızla bulusma planları için olmasın hazır siz de yoksunuz.

Evet tavirliydi ve mulakatimda yorgunlugunu bahane ederek gelmeyecegini soyledi
Boyle son zamanlarda hep yorgun hep.
Ben de iste yoruluyodur diyordum aptal ben salak ben((((

Bence bir an önce yapılması gerekenleri yapın. Ailelere söyleyin, ikisini de rezil edin.

O olayın sonu öyle mi olmustu ben kaçırmışım.sevgili mi olmuşlar

Sevgili olsalardi denirdi aciklama almana degmez diye ama nisanli olmaniz durumu degistiriyor, burada zayif halkadan kiz dan baslamak gerekiyor, ilk once onu cekiceksin bir koseye durumu acikla diyeceksin.. sonra adama ...

O konuyu okumustum bi durum yoktu sevgili mi olmus esi o kizla (( hey allahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…