- 29 Nisan 2013
- 16.168
- 30.996
- 798
- Konu Sahibi Mutlutiramisu
-
Bende bunu merak ediyorum , yahu neden o an bir tepki vermediniz ki? sicagi sicagina olsaymis daha iyiymis, zaten paniklediler diyorsun yapacaktin elinden geleni... simdi plan proje hazirdir yani herseye uygun...
Birde su geldi aklima; bir tanidigimizin kizi yasadi bunu ; bilemem ayni durummudur tabikide; nisanlisniz belkide ortaya cikmasini planladi bilinmez cunku.. hani nisanda takilar falan oluyormus ya, geri verme konulari, kim ayrilirsa falan diye, sadece yoreler farkli olunca aklima buda geldi benim, anlamamda oyle seylerden bunuda bir dusun derim...
Evet, insanlar bu kadar kötü olabilir, daha fazla da olabilir.Sormak gelmedi aklima beynime kan gitmedi.
Bulusmada aldik der
Gercekten inandim ya ben bu adama guvendim
Bu arkadasim dedigim kizla biz bir sene ayni evde kaldik unide
Insanlar bu kadar kotu olabilir mi
Aynen, şimdi her şey kılıfına uydurulmuştur. Minare misali...Bende bunu merak ediyorum , yahu neden o an bir tepki vermediniz ki? sicagi sicagina olsaymis daha iyiymis, zaten paniklediler diyorsun yapacaktin elinden geleni... simdi plan proje hazirdir yani herseye uygun...
Birde su geldi aklima; bir tanidigimizin kizi yasadi bunu ; bilemem ayni durummudur tabikide; nisanlisniz belkide ortaya cikmasini planladi bilinmez cunku.. hani nisanda takilar falan oluyormus ya, geri verme konulari, kim ayrilirsa falan diye, sadece yoreler farkli olunca aklima buda geldi benim, anlamamda oyle seylerden bunuda bir dusun derim...
Acaba o hangi konu çok merak ettimNereden tutsan elinde kaliyor. Hayir art niyet dusunmeyim diyorum da olmuyor olmuyor...
Dunyanin civisi cikmis arkadas. Kimin eli kimin cebinde belli degil artik. Daha yeni burada konu okudum, komsusunun kiz kardesi kpss ye calismak icin ablasinda kalmaya geliyor, anlamadigi sorulari sorma bahanesine bunlarin evine girip cikarken adamla sevgili olmuslar bile. Gezip tozup arabada opusmusler....telefon numaralari alinmis...mesajlasiliyormus.. Kimseye guvenemeyecek miyiz?
Aynen, şimdi her şey kılıfına uydurulmuştur. Minare misali...
Siz bir süredir bana tavirliydi demissiniz aklıma kızla konuştuğu için sizden uzaklaşma ihtimali geldi. Sizinle mülakata gelmemesi de acaba kızla bulusma planları için olmasın hazır siz de yoksunuz.
Bence bir an önce yapılması gerekenleri yapın. Ailelere söyleyin, ikisini de rezil edin.O zaman da ben ne diyeyim Orda rezillik cikarip aldatiyosunuz beni desem neyi kanitlamis olacagimustelik ben orda hayatimin sokunu yasiyor ve o adama guveniyorum (((
Kilifina uydurulsa da aptal degilim ne olursa olsun icim aciyor hissediyorum ben onlar biseyler yapti yapiyir(
Bugunu ne aciklar bana ...
Düşünmekten delı olacagım başlıklı konuAcaba o hangi konu çok merak ettim
Nereden tutsan elinde kaliyor. Hayir art niyet dusunmeyim diyorum da olmuyor olmuyor...
Dunyanin civisi cikmis arkadas. Kimin eli kimin cebinde belli degil artik. Daha yeni burada konu okudum, komsusunun kiz kardesi kpss ye calismak icin ablasinda kalmaya geliyor, anlamadigi sorulari sorma bahanesine bunlarin evine girip cikarken adamla sevgili olmuslar bile. Gezip tozup arabada opusmusler....telefon numaralari alinmis...mesajlasiliyormus.. Kimseye guvenemeyecek miyiz?
Dusunmekten deli olucam baslikli konu. Trend konularda.Acaba o hangi konu çok merak ettim
O konuyu okumustum bi durum yoktu sevgili mi olmus esi o kizlaNereden tutsan elinde kaliyor. Hayir art niyet dusunmeyim diyorum da olmuyor olmuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?