Arkadaşım ve nişanlım :(

Olur mu ben kotuymusum. Icim kotuymus nasil oyle bisey dusunurmusum kendimde degilmisim. Daha neler dedi ya.
Allah'a havale ediyorum

En iyisini yaparsın.
Bence yat kalk Allah'a şükret. Fakir falan doyur. Bir çocuğu sevindir..
Allah nasıl çıkardı karşıma diye mutlu ol. Daha fazla ağlama.
Hayatından çıkar ve devam et..

Telefonuna kapalıyken ya da çekmiyoken şu numaradan arama geldi diye mesaj bildirimi gelmiyo mu geliyosa burdan vur aramadığı ortada ama kanıt gerekiyo demek ki itiraf için

Telefonum cekiyordu en cok ona uzuluyorum. O arar diye telimi masanin ustunde biraktim ve arada da bakiyodum ses de acikti.
Dediginiz mesaj da geliyor. Oyle bir sey de gelmedi.
Bi de bir kez degil bir kac kez aramis
Bugun goster dedim aradiklarini gostermedi

Ya aslında şöyle bir durum da var kuzum.Bu telefon meselesi bazen benim de başıma geliyor.Mesela arkadaşımı arıyorum arıyorum açmıyor.Sonra bunu konuştuğumuz zaman"ne zaman aradın hiç görmedim" falan diyor.

Valla birebir yasadim iliskilerini bal gibi de alttan alttan yürütmüslerdi ha kiz ayrildi ama arkadasina da yar olmadi onlar da bir sure sonra ayrildilar...

Ne demek dertlesiyoruz burda. Ama ben ihtimal vermiyorum anlattiklarinizdan dolayi bir iliskileri olacagina. İlla ki patlak verirdi bir yerlerde.

Panik duygusu cok seyden kaynaklanabilir. Toplum baskisi diye bir sey var. Cogu insan nisanli biriyle arkadaslik dahi edemiyor korkudan. Halbuki benim esim su anda bir cafede bir arkadasiyla oturabilir oyle degil mi? İlle gonul iliskisi mi lazim?

Toplumda evli erkegin bekar erkek arkadaslariyla bile gorusmesini istemeyen kadinlar cogunlukta. Bana tuhaf geliyor,nolacak yani? Bilemiyorum.

Siz rahat olun ve bakin gidisata.

Tamam aradi gormedim diyeyim.neden kizi ariyor nerden biliyor kiz neden panik yapiyor bunun nosunu gorunce
Mutlutiramisu yanimda dediginde bana verseydi teli. Ya da o teli ben acsaydim.
Bugun bana beni aradigini gosterseydi niye kacti ,insan boyle bir durumda gostermez mi ya?
Gurur yapmismis gercekten gurur mu bu

Telefonu kapat yanında onun telden ara aç mesaj gelince göster gözüne sok çok akıllı geçiniyo paşa önceden dene ama annenden falan geliyo mu diye haklıyken haksız olma nasıl insanlar bunlar ya kişi kendinden bilir işi derler bizim aklımıza gelmedikçe mokunu çıkara çıkara pisliklerini yapıyolar sonra yalan dolan samimi değillerse numaraların olması çok saçma düşünüyorum benim eşimde belki birinin vardır o da evlere gidip gelindiği için başka bi arkadaşımda numarasını görsem bunun başka bi açıklaması olmaz

Ailen nişanlının bir şeyini görüp tavır koydular dikkat et gibisinden de sana mı belli etmediler acaba?

Allah senden razi olsun gercekten.
Cok tesekkur ederim.
Arkadasim o numarayi neden tanidi , aslinda her sey benim nisanlim dedigim gerizek.lida bitiyor bugun gosterebilirdi bagirip cagirip kacti. Elle tutulur bir sey olsaydi bu iste. Bi tane olsaydi.

Ailen nişanlının bir şeyini görüp tavır koydular dikkat et gibisinden de sana mı belli etmediler acaba?

Onu da dusundum. Aileme bakiyorum annem evladim oglum diye geziyor. Babam da seviyor. Son zamanlarda en ufak bir degisiklik yok.
Hatta benim ailem ona boyleyken onun bu gereksiz tavirlarina o kadar uzuluyodum ki en sonunda sen sinava yalniz git deyince dayanamadim. Burada da konu actim.

Allah senden razi olsun gercekten.
Cok tesekkur ederim.
Arkadasim o numarayi neden tanidi , aslinda her sey benim nisanlim dedigim gerizek.lida bitiyor bugun gosterebilirdi bagirip cagirip kacti. Elle tutulur bir sey olsaydi bu iste. Bi tane olsaydi.
Siz normal sekilde sormadiniz mi peki arkadasiniza ve nisanliniza?

Erkekler böyle böyle kandiriyor. Sonra aldatmaya devam ediyor. Zaten nisanliniz haklı olsa onu hissedersiniz. Arkanıza bakmayın..

Siz normal sekilde sormadiniz mi peki arkadasiniza ve nisanliniza?

Sordum sormaz miyim nisanlim sadece bagirip beni sucladi. Ben ona nasil boyle bir sey dermisim. Yaptigim cirkinlikmis ve ben gayet insan gibi sordum.
Dun arkadasima da sorular sordum ama her seye cevap verdi sen o noyu nasil tanidin demedim cunku o benim fikrim.
Noyu gorunce aa tanidim demedi.
Bi de ne bileyim ya orda daha hic bisey yokken (somut) rezil olmak ve rezil etmek istemedim. Cok mu aptalim bilmiyorum ama konduramadim ya oyledir heralde dedim gectim ama eve geldim zaman gecirdim aklimdan cikmadi. Dusundukce iyice battim.

Yeni uyandım ne oldu gelişmeler?

Kızla buluşup sıkıştırıp telefonunu alsan madem bir şey yok vereceksin desen nişanlına canım görüşelim hayatım falann yazsan bakalıma adam ne cevap verecek

Nişanlının numarasını almış ama kayıt etmemiş iş için bişey sorabilecek kadar rahat ulaşılabilir bi iletişim var aynı yerde çalışmıyolarsa bu mantık dışı hadi art niyetsiz bi şekilde aldın numarayı neden ahmet mehmet diye kaydetmez insan kayıtlı olmadan aranıyo yani o kadar tanıyo numarayı arkadaşın ne bileyim ben tutamam aklımda numara ben garibim belki de

Kızla buluşup sıkıştırıp telefonunu alsan madem bir şey yok vereceksin desen nişanlına canım görüşelim hayatım falann yazsan bakalıma adam ne cevap verecek

Bugun telefonuna bakcam dedim, o telefonuna bakmazsam sen soyledigim her seyin daha fazlasini hak ediyorsun dememe ragmen gostermedi

Evet bu nokta işi bozuyor işte.
Gururla falan da alakası yok ayrıca.Eğer gerçekten bir yanlış anlaşılma varsa adam gibi sana bunu ispatlamak zorunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…