• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım ve nişanlım :(

Hiç iyimser düşünemeyeceğim.

Bir defa kayıtlı olmayan numara ararsa, aranan kişi tanıdığını belli eder tonda "x de yanımda" demez. Numara kayıtlı değildirki hemen konuya geçilsin..

Eğer x sorulmak için aranıyorsa da aranan kişi kim olduğunu öğrendikten sonra "he öyle mi x benim yanımda tamam onu vereyim" gibi bir konuşma yapılır.. Üstelik er kişisine arkadaşın nosu nasıl malum olmuş belli değil.. Çok mübarek insan galiba..

Kaldı ki birbirleri ile samimi değillermiş ve konu sahibinden habersiz telefon numaraları verilmiş.
İş için verilmiş bile olsa kimin arada lokomotiflik yapacağı ortada. Ama malum kişinin haberi yok..

Hiç iyimser düşünemeyeceğim.

Bir defa kayıtlı olmayan numara ararsa, aranan kişi tanıdığını belli eder tonda "x de yanımda" demez. Numara kayıtlı değildirki hemen konuya geçilsin..

Eğer x sorulmak için aranıyorsa da aranan kişi kim olduğunu öğrendikten sonra "he öyle mi x benim yanımda tamam onu vereyim" gibi bir konuşma yapılır.. Üstelik er kişisine arkadaşın nosu nasıl malum olmuş belli değil.. Çok mübarek insan galiba..

Kaldı ki birbirleri ile samimi değillermiş ve konu sahibinden habersiz telefon numaraları verilmiş.
İş için verilmiş bile olsa kimin arada lokomotiflik yapacağı ortada. Ama malum kişinin haberi yok..

Olur mu ben kotuymusum. Icim kotuymus nasil oyle bisey dusunurmusum kendimde degilmisim. Daha neler dedi ya.
Allah'a havale ediyorum

Cok kotuyum cok yalnizim.
Aglayarak yaziyorum.
Gozlerim yaniyor artik.
Ne olur bana yardim edin.
Bugun kiz arkadasimla bulustum. Nisanlimla onu aylar oncesinde tanistirmistim,yakin arkadasim bu.
Ama oyle samimi degiller nisanlimla bu arkadasim. Merhaba -merhaba iliskileri. Bensiz konustuklarini bile bilmiyordum.

Cafede otururken telinden bana gittigi tatilin resimlerini vs gosterirken teli caldi gayri ihtiyari baktim benim nisanlimin nosu.
Basimdan asagi kaynar sular dokuldu.
Cunku cafeye girmeden aradigimda nisanlim telini acmamisti. musait degilim diye mesaj atmisti.
Kizin da eli ayagina dolasti derken acti ilk cumle mutlutiramisu da yanimda.
Kapatinca da seni merak etmis ondan aramis ulasamamis dedi sonra nisanlimdan ard arda bana mesajlar,askim teline ulasilamiyodu vs diye
Birincisi telim acik sesi de acik duymamam imkansiz ne aramis ne mesaj atmis
Ikincisi o kizla oldugumu ben soylemedim.
Oyle diyince arkadasim, ben ona bi sey sordum da isimle ilgili o ara bulusacagimizi soyledim dedi.

Cok kotuyum
Butun gece aradi ama acmadim.
Ne olur bana bir sey diyin. Ben mi cok art niyetliyim?
Direk terk ederdim
Bu rezalet resmen. Böyle bir sacmaliğin uzerine yuva kurulmaz benim düşüncem bu.

Olur mu ben kotuymusum. Icim kotuymus nasil oyle bisey dusunurmusum kendimde degilmisim. Daha neler dedi ya.
Allah'a havale ediyorum
Klasik, yakalanan erkek kelamları... Düşündüğümüz gibi bir şey olmasaydı tlf dökümü vs her şekilde ispatlardı saldırmak yerine :işsiz:

Konu kapanabilir ben bu olayin anormal oldugunun farkindayim. Aptal gibi bir an art niyetli olabilecegimi dusundum ama burdaki mesajlarla da anladim.
Nisanlimla ! Dun hakkinda konustuk ne yalanciligim ne iftiraciligim kaldi.
Ustelik gayet normal sormustum. Beni onu boyle bir cirkin seyle itham etmemle sucladi.
Ne dokumunu ne telefonunu gosterdi
öyle olur zaten . Suçluysa bi de üste çıkmaya çalışır aptal herifler:mad:
Ortada sürpriz filan da yoksa.. bunun açıklanır bir tarafı yok..
Direk terk et gitsin.
Bi de seni aptal yerine koyuyor salak..
Açıklaması ne ki?????

Bir tek bana normal geldi bu durum demek ki valla turnacagizim:KK45:
Konu sahibindeki bakisi gorunce aciklama yapmaya calismislardir belki de diye dusundum
Hayatım normal olabilir evet. Ama bir medeniyet ölçütü değildir, yaşam tarzıdır ( dini konulara girmek istemiyorum) bir ölçüttür kimine göre.
Bakışa gerek yok nasıl yaşadıklarını bilirler.
Bende eşim ve arkadaşım görüşse garipsemem ama görüştüklerini bilirsem garipsemem ;)

Yazan herkese cok tesekkur ederim.
Bundan sonra bir sey yaptiysa da acik vermeyecek. Ama ben o gunun aciklamasi yapilmadan iliskime devam edemem.
Beni öldürmek gibi bisey bu.
O gunun aciklanacak nesi kalmis onu da bilmiyorum. Burdan bir arkadas kizin haberi olmyabilir adam kiza asilmis yazmis.
Olabilir belki oyledir.
Sunu net hissettim ki o kiz orda gerildi.
Numarayi gorunce rahatsiz oldu.
Butun bunlar normal degil. Benim nisanlim benim guvendigim adam onu aradi.
Icim yaniyor cok uzgunum. Hic bir sey cikmasa da ortaya ben devam edemem. Tesekkurler hepinize bugunku halinden tavrindan sonra anladim ki ben art niyetli degilmisim. Aptalmisim.

Bence verilmiş sadakanız varmış. Ya evlendikten çoluk çocuk sahibi olduktan sonra
arkadaşınızla böyle bir şey yakalasaydınız çok çok daha zor olurdu.
İki karaktersizi de geç olmadan hayatınızdan çıkartmış oldunuz.
Zaten kimse itiraf etmesini beklemiyordu klasik yalanlar bahaneler işte.

Hayatım normal olabilir evet. Ama bir medeniyet ölçütü değildir, yaşam tarzıdır ( dini konulara girmek istemiyorum) bir ölçüttür kimine göre.
Bakışa gerek yok nasıl yaşadıklarını bilirler.
Bende eşim ve arkadaşım görüşse garipsemem ama görüştüklerini bilirsem garipsemem :KK66:
Yok ayol zaten medeniyetle alakali degil. Kisilere gore degisen bir durum. Herkesin iliski dinamigi farkli,esine ve arkadaslarina olan guveni farkli.

Konu kapanabilir ben bu olayin anormal oldugunun farkindayim. Aptal gibi bir an art niyetli olabilecegimi dusundum ama burdaki mesajlarla da anladim.
Nisanlimla ! Dun hakkinda konustuk ne yalanciligim ne iftiraciligim kaldi.
Ustelik gayet normal sormustum. Beni onu boyle bir cirkin seyle itham etmemle sucladi.
Ne dokumunu ne telefonunu gosterdi

Canim merhaba. Bu verdiği tepkinin aynisini esini aldattigini kabul etmeden evvel matruj isimli uyenin esi vermisti daha birkac gun oldu hatta konuyu takip ediyorsan. Buna suc bastirma deniyor. "Sen paranoyaksin saçmalama" diyerek evden cikip gidip aramamisti ve esini suclu hissettirmek istemisti öyle suphelendigi icin. Ama birkac gune öttü. :KK51: bu da aynisi hicbir farki yok...

Mülakatın var sanirim. Sakin riske atma bunlar icin. Olayi ailenle paylas ve mulakat sonuna kadar kapa telefonlarini. "Kendin git" diyen insan zaten gozden çıkarmış da itiraf edemiyor toplum nazarinda rencide olmayi yediremiyor kendine herhalde. Burada boş bos konusan bazi tiplere de aldirma onlar hayatin heryerindeler:KK12: hayatinda olagandisi bir atraksiyon falan yok yani gayet normal. :KK200:

Offf cok zoe bir durum ya bu :( bi yanda yakin arkadasin bi yanda nisanlin. Ben de aldatma oldugunu dusunuyorum, yoksa nasil arayan numaranin ona ait oldugunu anlasin. Birsey sorucak olsa numarasini kayit eder, yazar. Aciklamalar cok sacma. Aslinda en iyisi o arkadasla nisanliyi rezil rusva etmek var ama neysee kopekle kopek olmamak lazim

Yok ayol zaten medeniyetle alakali degil. Kisilere gore degisen bir durum. Herkesin iliski dinamigi farkli,esine ve arkadaslarina olan guveni farkli.

Darkmore bu durum benim nisanlima daha az guvendigimi gostermiyor.
Guvenmisim ki nisanli olmusum.
Simdiye kadar beni aldattigini veya aldatacagini bir kez dusunmedim.
Guveniyorum diye de aptal degilim.
O cok guvendigim adam durduk yere beni aramayip benim arkadasimi ariyorsa benim daha bu telefon alisverisinden haberim yoksa ,tepkiler de tuhafsa ( ki bir mesajinizda benim anlatimimi arabesk bulmussunuz -ben bu kizla bir yil ayni evde kaldim ki kalmasam da o an heyecanlanip gerildigini gormemek mumkun degildi, ben de sadece bunu soyledim)
Ben o an o olaydan suphelenirim. Yanlis insana guvenerek hata yapmis olamaz miyim?
Benim ona guvenim tamdi ki ben hala aptal gibi acaba dedim. Acaba ben mi art niyetliyim diye bu bariz durumu burda insanlara sordum.

Cok kotuyum cok yalnizim.
Aglayarak yaziyorum.
Gozlerim yaniyor artik.
Ne olur bana yardim edin.
Bugun kiz arkadasimla bulustum. Nisanlimla onu aylar oncesinde tanistirmistim,yakin arkadasim bu.
Ama oyle samimi degiller nisanlimla bu arkadasim. Merhaba -merhaba iliskileri. Bensiz konustuklarini bile bilmiyordum.

Cafede otururken telinden bana gittigi tatilin resimlerini vs gosterirken teli caldi gayri ihtiyari baktim benim nisanlimin nosu.
Basimdan asagi kaynar sular dokuldu.
Cunku cafeye girmeden aradigimda nisanlim telini acmamisti. musait degilim diye mesaj atmisti.
Kizin da eli ayagina dolasti derken acti ilk cumle mutlutiramisu da yanimda.
Kapatinca da seni merak etmis ondan aramis ulasamamis dedi sonra nisanlimdan ard arda bana mesajlar,askim teline ulasilamiyodu vs diye
Birincisi telim acik sesi de acik duymamam imkansiz ne aramis ne mesaj atmis
Ikincisi o kizla oldugumu ben soylemedim.
Oyle diyince arkadasim, ben ona bi sey sordum da isimle ilgili o ara bulusacagimizi soyledim dedi.

Cok kotuyum
Butun gece aradi ama acmadim.
Ne olur bana bir sey diyin. Ben mi cok art niyetliyim?
Ne kötü niyeti bence affetmek için bahane arıyorsunuz

Back