- 12 Ocak 2010
- 16.671
- 25.043
blondgunes :
yüzüne karsi bisey yok zaten ya kapidan kisa görüsürler 40 yilda bir..bak bayram var yakinda biz yokuz getirme onu buraya diyor görmek istemiyorum diyor...abim babam bile esimi görünce kacarlar konusmamak icin..konustularsa hemen anneme yetisirler böyle böyle dedi diye
dogumdan sonra orda kaldim 40 gün esim geldi gitti ...tamda o esnada evden tasiniyorduk esim tek basina herseyi yapti ben 1 hafta olmazken bile annemlerin mutfagi temizledim dip köse ama kendi yeni evime göndermediler bir kere bile..isin ne orda yapsin kendi görsün nasil oluyormus..kendisi bi yarali parmaga isemeyen falan..izinliydi evde biseyler yapar beni hastaneye aksamlari ziyarete gelir veya sonra eve gelirdi biraz durur giderdi.annemde tüm 11 gün hastanede kaldi benle 1 kere evine üstünü degismeye gitmedi cocugu yanimda yatirmadi siseden süt veremedim altini almadim...doyasiya öpüp koklayamadim...cocugum basta sanki abla kardes gibi geldi gec isindim...ama bunlari onlara desem nankör derler....kayinvalidemde geldi sonra yardima..kayinvalidem benim sevdigim seyleri yapardi ufak tencerede ...evimde okadarlik var..bu ne bu kursaginda kalir insanin burda kac kisi var ...annnem kazanla yapar ama damak zevkleri ayridir uyusmuyor yani.... hatta corba yapmisti annemde yerken tükürdü karsisinda bu ne diye yutamadim diye..biz yedik bisey göremedik...yani böyle cok utandim orda onlarda bozuldu ama bisey demedi
valla canım bu yazdıklarını okuyunca biraz da seni suçluyorum ama sanırım yapın bir sessiz sakin bir insansın ,
ama kocanda da iyi sabır varmış , bu kadar olaya ragmen sen butun gununu orada geçiriyorsun ,
eğer sen kocanla mutluysan kocandan memnunsan ailene gitmeyi bıçak gibi keseceksin , her gun bir bahane uyduracaksın ,
ve saatlerce orada kalmayacaksın , böyle evlilik böyle yuva olmaz , eğer kocanla bu konularla ilgili tartışıyorsanız zaten adam ÇOK HAKLI ,