- 5 Nisan 2018
- 115
- 151
- 18
- Konu Sahibi Mutlutiramisu
-
Numarayı kaydetmemiş mi hadi kaydetmemiş nasl hemen gorebiliyorsun
Ben sizi art niyetli bulmadim,sadece guvendiginiz insanlari iyi secmeniz lazim. Ay cok mutsuzum ay cok yalnizim demek cok arabesk olmus. Hadi diyelim arkadasinizla nisanliniz ask yasiyor. Ay yalnizim demek size bir sey kazandirmaz ki. Akisina birakir bitirirsiniz. Bence ortada gorusme falan yok, oyle olsa arkadasiniz telefonuna el surmenize bile izin vermezdi ya ararsa adam diye. Veya numarayi ayse fatma diye kaydederdi. Salak olmak lazim o sekilde davranmasi icin.Darkmore bu durum benim nisanlima daha az guvendigimi gostermiyor.
Guvenmisim ki nisanli olmusum.
Simdiye kadar beni aldattigini veya aldatacagini bir kez dusunmedim.
Guveniyorum diye de aptal degilim.
O cok guvendigim adam durduk yere beni aramayip benim arkadasimi ariyorsa benim daha bu telefon alisverisinden haberim yoksa ,tepkiler de tuhafsa ( ki bir mesajinizda benim anlatimimi arabesk bulmussunuz -ben bu kizla bir yil ayni evde kaldim ki kalmasam da o an heyecanlanip gerildigini gormemek mumkun degildi, ben de sadece bunu soyledim)
Ben o an o olaydan suphelenirim. Yanlis insana guvenerek hata yapmis olamaz miyim?
Benim ona guvenim tamdi ki ben hala aptal gibi acaba dedim. Acaba ben mi art niyetliyim diye bu bariz durumu burda insanlara sordum.
Belki bir surpriz falan vardir diye de aklima geldi aslinda.
Hmmm arkadaşınızı kastetmiştim valla ben bu durumda ayrılırdım hayır yani adam yalan söylüyor seni aramamış bile kız geriliyor bunlar şüpheli eee şüphelerle nereye kadar ayrl gtsnBen mi o mu ? Ben direkt gordum. O da gerildi acarken noyu tanidi.
Canim merhaba. Bu verdiği tepkinin aynisini esini aldattigini kabul etmeden evvel matruj isimli uyenin esi vermisti daha birkac gun oldu hatta konuyu takip ediyorsan. Buna suc bastirma deniyor. "Sen paranoyaksin saçmalama" diyerek evden cikip gidip aramamisti ve esini suclu hissettirmek istemisti öyle suphelendigi icin. Ama birkac gune öttü.bu da aynisi hicbir farki yok...
Mülakatın var sanirim. Sakin riske atma bunlar icin. Olayi ailenle paylas ve mulakat sonuna kadar kapa telefonlarini. "Kendin git" diyen insan zaten gozden çıkarmış da itiraf edemiyor toplum nazarinda rencide olmayi yediremiyor kendine herhalde. Burada boş bos konusan bazi tiplere de aldirma onlar hayatin heryerindelerhayatinda olagandisi bir atraksiyon falan yok yani gayet normal.
Şu sayfada teksin.
Sürpriz fikrini herkes düşünüp eledi zaten..
Konu sahibi de samimi olarak görüştüklerimiz var yapacak olsa onlarla yapar dedi.
Ama adamın kanında incelik yok zaten demeye de getirdi..
Evet farkindayimŞu sayfada teksin.
Ben sizi art niyetli bulmadim,sadece guvendiginiz insanlari iyi secmeniz lazim. Ay cok mutsuzum ay cok yalnizim demek cok arabesk olmus. Hadi diyelim arkadasinizla nisanliniz ask yasiyor. Ay yalnizim demek size bir sey kazandirmaz ki. Akisina birakir bitirirsiniz. Bence ortada gorusme falan yok, oyle olsa arkadasiniz telefonuna el surmenize bile izin vermezdi ya ararsa adam diye. Veya numarayi ayse fatma diye kaydederdi. Salak olmak lazim o sekilde davranmasi icin.
Ya uzulmeyin, binde bir olabilecek bir sey inanin. Erkek aldatabilir,ama bunun icin en yakin arkadasinizi secmesi cok dusuk ihtimadir her ne kadar tatsiz seyler duysak da okusak da.Darkmore keske senin dedigin olsa.
O kadar cok istiyorum ki. Biraz akli varsa o telefonu bana uzatmazdi. O zaman bu adam niye boyle davrandi ? Niye seni aradim yalanini soyledi aramadi eminim.
Neden eve gidene kadar kirk kez aradi sorun yoksa neyi diretti ?
Cok yalnizim kimseye anlatamadim annem babam uzulmesin diye soylemedim.
Bir de benim kuruntum mu diye ortaligi karistirmak istemedim. Tek cocugum o yuzden cok yalnizim cok uzgunum dedim.
Tesekkur ederim yorumun icin
Farklı ama burdaki meseleyle alakalı değil.Yok ayol zaten medeniyetle alakali degil. Kisilere gore degisen bir durum. Herkesin iliski dinamigi farkli,esine ve arkadaslarina olan guveni farkli.
Öğretmenlik mülakatına gittiğiniz halde neden mimar olduğunuzu söylediniz o halde?
Konularınızda samimi ve inandırıcı olmayan bölümler var.Doğruysa da umarım hakkınızda hayırlısı olur ama nedense abartılı olayları üst üste yaşamamız ve her biri için ayrı konu açmanız bana gerçek olmadığı ihtimalini düşündürdü.
Elbette herkesin hassasiyeti farkli. Ona gore de yasamalari lazim tabii.Farklı ama burdaki meseleyle alakalı değil.
İlişki veya güven meselesi değil.
Benim yaşam tarzıma göre ters. Birbirleriyle yiyişecekler diye değil, dini açıdan münasip olmayacağı için.
Tek bir doğru yoktur, herkes kendi yaşamına göre doğruyu belirler ve saygı bekler.
Ha adama göre tersse bu durum, hiç hayatına girmeyecekti kızın
Ya uzulmeyin, binde bir olabilecek bir sey inanin. Erkek aldatabilir,ama bunun icin en yakin arkadasinizi secmesi cok dusuk ihtimadir her ne kadar tatsiz seyler duysak da okusak da.
Bir sure bakin,zaten anormal bir sey varsa gorursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?