Arkadaşım ve nişanlım :(

Ben sizi art niyetli bulmadim,sadece guvendiginiz insanlari iyi secmeniz lazim. Ay cok mutsuzum ay cok yalnizim demek cok arabesk olmus. Hadi diyelim arkadasinizla nisanliniz ask yasiyor. Ay yalnizim demek size bir sey kazandirmaz ki. Akisina birakir bitirirsiniz. Bence ortada gorusme falan yok, oyle olsa arkadasiniz telefonuna el surmenize bile izin vermezdi ya ararsa adam diye. Veya numarayi ayse fatma diye kaydederdi. Salak olmak lazim o sekilde davranmasi icin.

Öğretmenlik mülakatına gittiğiniz halde neden mimar olduğunuzu söylediniz o halde?

Konularınızda samimi ve inandırıcı olmayan bölümler var.Doğruysa da umarım hakkınızda hayırlısı olur ama nedense abartılı olayları üst üste yaşamamız ve her biri için ayrı konu açmanız bana gerçek olmadığı ihtimalini düşündürdü.

Nişanlınızla arkadaşınız ne ara samimi olup, birbirlerinin telefon numaralarını almışlar. Ayrıca sizin neden bundan haberiniz yok. Bana ikisi de hiç güven vermedi. İyice araştırın. Ona göre hareket edin

Belki bir surpriz falan vardir diye de aklima geldi aslinda.

Şu sayfada teksin.

Sürpriz fikrini herkes düşünüp eledi zaten..
Konu sahibi de samimi olarak görüştüklerimiz var yapacak olsa onlarla yapar dedi.
Ama adamın kanında incelik yok zaten demeye de getirdi..

Kendin git dedi. Ben de sandim ki annesine oyle bir sey dedim diye bana tavir aliyor. Son bir haftadir anneme babama benim konduramadigim bir tavri var.
Ne zaman bisey yapmak istesem hep yorgun hep yogun. Ben de tamam dedim hep inandim gercekten inandim. Simdi olanlar bilmiyorum. Her sey cok sacma. Cok uzgunum
Cok tesekkur ederim beni anladigin icin.

Şu sayfada teksin.

Sürpriz fikrini herkes düşünüp eledi zaten..
Konu sahibi de samimi olarak görüştüklerimiz var yapacak olsa onlarla yapar dedi.
Ama adamın kanında incelik yok zaten demeye de getirdi..

Yok simdiye kadar yapmadi.
Yapsa da dogum gunum nisandi. Evlilik teklifi gecti bisey de yok ki onumuzde.
Evet yapsa cift olarak gorustugumuz arkadaslar var onlardan yardim almasi daha makul.
Keske oyle olsaydi ama sadece kendimi kandirmis olurum (

Darkmore keske senin dedigin olsa.
O kadar cok istiyorum ki. Biraz akli varsa o telefonu bana uzatmazdi. O zaman bu adam niye boyle davrandi ? Niye seni aradim yalanini soyledi aramadi eminim.
Neden eve gidene kadar kirk kez aradi sorun yoksa neyi diretti ?
Cok yalnizim kimseye anlatamadim annem babam uzulmesin diye soylemedim.
Bir de benim kuruntum mu diye ortaligi karistirmak istemedim. Tek cocugum o yuzden cok yalnizim cok uzgunum dedim.
Tesekkur ederim yorumun icin

Ya uzulmeyin, binde bir olabilecek bir sey inanin. Erkek aldatabilir,ama bunun icin en yakin arkadasinizi secmesi cok dusuk ihtimadir her ne kadar tatsiz seyler duysak da okusak da.

Bir sure bakin,zaten anormal bir sey varsa gorursunuz.

Yok ayol zaten medeniyetle alakali degil. Kisilere gore degisen bir durum. Herkesin iliski dinamigi farkli,esine ve arkadaslarina olan guveni farkli.
Farklı ama burdaki meseleyle alakalı değil.
İlişki veya güven meselesi değil.
Benim yaşam tarzıma göre ters. Birbirleriyle yiyişecekler diye değil, dini açıdan münasip olmayacağı için.
Tek bir doğru yoktur, herkes kendi yaşamına göre doğruyu belirler ve saygı bekler.
Ha adama göre tersse bu durum, hiç hayatına girmeyecekti kızın

Ogretmenlik mulakatina girdigimi soylemedim agzimdan ogretmen kelimesi bile cikmadi.
Her biri icin dediginiz annem o kadar gonder gonder dedi ki gercekten kendimden suphe ettim.
Nisanlimin yalniz git demesi de moralimi cok bozdu. O kadar sacma o kadar manasizdi ki paylasacak kimsem yoktu.
Ust uste konular actim biri annemin bana parayla baskisi digeri nisanlim.nisanlim son bi haftadir boyle ve ben burdaki akli selim yorumlardan sonra belki bu konumda da benim goremeyecegim bir seyi arkadaslar gosterir diye actim.
Ne diyim sacma sapan.Allah kimsenin basina vermesin.
Tesekkur ederim

Konuyu okuyunca pek iyimser olamadim ama hersey icin cok erken iyice gozlemleyin ve yanlis birseyler varsa da evlenmeden fark ettiginiz icin şukredin....

Telefonuna kapalıyken ya da çekmiyoken şu numaradan arama geldi diye mesaj bildirimi gelmiyo mu geliyosa burdan vur aramadığı ortada ama kanıt gerekiyo demek ki itiraf için

Elbette herkesin hassasiyeti farkli. Ona gore de yasamalari lazim tabii.

Ya uzulmeyin, binde bir olabilecek bir sey inanin. Erkek aldatabilir,ama bunun icin en yakin arkadasinizi secmesi cok dusuk ihtimadir her ne kadar tatsiz seyler duysak da okusak da.

Bir sure bakin,zaten anormal bir sey varsa gorursunuz.

Bu kadar ser.fsizlesebilir mi ? Bu kadar adilesebilir mi insan ?
Aldatacak olsa baska birini bulmaz mi hele o yakin arkadasim. Ya 1 sene 1 sene biz ayni evde kaldik. Ayni sofraya oturduk.
Bu kadari olur mu ?
Cok tesekkur ederim darkmore. Gercekten.

Boyle bisey cikmasa da bu adamin derdi ne napiyor kafayi mi yemis. Kiza asildi da kiz mi yuz vermedi benm haberim olmaz mi sandi neyden cesaret aldi ?
Beni oyle bir suphede birakti ki.
Bugun biseyi akla yatkin bir sekilde aciklasaydi adam gibi gosterseydi bir nebze olsun tamam diyecektim. Bir nebze .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…