• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım ve nişanlım :(

Ya belki nisanlin kizi rahatsiz edip duruyordu.Ben mesela hemen ezberlerim numaralari en azindan son uc hanesi hemen aklimda kalir kimin aradigini anlarim.Kiz da paniklemis olabilir yanlis anlayacak diye ya da kizin da hosuna gitti arkadas ayagina konusuyorlar.Baska planlari olsaydi sana simdiye coktan aciklamislardi bak boyle boyle diye.Arkadasin hic aradi mi seni.Ben olsam arardim numaralarinizi nerden buldunuz vs diye konusmustum arkdasimla.Nisanlinin aciklamasi olmadigi icin kaciyor gibi geldi.Bence bu kadar suphe icinde sakin affetme inan nisanlilik sevgililik gibi bi sey bosananlar bilir.Bosanmak o kadar zorlu bir surec ki keske bende nisanliyken ayrilsaydim geerci ayrilmak istedim ama agladi yalvardi.Nisani atarsan aglarsa vs sakin inanma.

Cok kotuyum cok yalnizim.
Aglayarak yaziyorum.
Gozlerim yaniyor artik.
Ne olur bana yardim edin.
Bugun kiz arkadasimla bulustum. Nisanlimla onu aylar oncesinde tanistirmistim,yakin arkadasim bu.
Ama oyle samimi degiller nisanlimla bu arkadasim. Merhaba -merhaba iliskileri. Bensiz konustuklarini bile bilmiyordum.

Cafede otururken telinden bana gittigi tatilin resimlerini vs gosterirken teli caldi gayri ihtiyari baktim benim nisanlimin nosu.
Basimdan asagi kaynar sular dokuldu.
Cunku cafeye girmeden aradigimda nisanlim telini acmamisti. musait degilim diye mesaj atmisti.
Kizin da eli ayagina dolasti derken acti ilk cumle mutlutiramisu da yanimda.
Kapatinca da seni merak etmis ondan aramis ulasamamis dedi sonra nisanlimdan ard arda bana mesajlar,askim teline ulasilamiyodu vs diye
Birincisi telim acik sesi de acik duymamam imkansiz ne aramis ne mesaj atmis
Ikincisi o kizla oldugumu ben soylemedim.
Oyle diyince arkadasim, ben ona bi sey sordum da isimle ilgili o ara bulusacagimizi soyledim dedi.

Cok kotuyum
Butun gece aradi ama acmadim.
Ne olur bana bir sey diyin. Ben mi cok art niyetliyim?

1.Birbirlerinin numarasını sizden almamışlarsa kimden almışlar?

2.Neden sizin haberiniz yoktu bu numara alışverişinden ve fikir alışverişinden?

3. Neden numarayı görünce telaş yaptı? Nişanlınızın numarasını ezberlemişti o zaman??
4. Nişanlınız da uyduracak başka yalan bulamamış da aradım ulaşamadım yalanını uydurmuş. Aynı ortamdasınız, sizin telefonunuz çekmiyordu da onunki nasıl çekiyor ???

Komple karmaşık :(

Bir kere bu olay oldu ya daha da sizin içinizin rahat edeceğini hiç sanmıyorum.
En azından nişanlınız telefonu size göstererek içinizi rahatlatabilirdi onuda yapmamış
Hadi diyelim böyle bir şeyle suçlandı gurur yaptı göstermek istemedi
Ama sizin içinizde ki şüphe sizi yer bitirir
Bundan sonrası için biraz takipte kalmakta fayda var
Böyle bir şey varsa er ya da geç ortaya çıkar zaten

Konu sahibi çok sakinsin bu durumda. Yani şimdiye kadar rezil rüsva etmeyi geçtim, çocuk üste çıkıyor bir de!

Üste çıkacak insan o değil sensin.
Şu maddeleri sıralayan bir mesaj at.
*Arkadaşımın numarasına nasıl ulaştın, ne konuştunuz, hangi amaçla ulaştın?
*Neden haberim yok?
* Telefon dökümlerini istiyorum, şifreni vereceksin?
*Beni defalarca aradığına o saatte ulaşamadığına dair delil istiyorum.
*Arkadaşımla buluşacağımı bile bilmiyordun, neden onu aradın?
*Sen ne zaman bana 10 dakika ulaşamayıp telaş yaptın da başkasını aradın?

Bunlara mantıklı bir açıklama yapmazsan hayatımdan çıkartırım seni. Ailene rezil ederim. O kızı da ailesine herkese rezil ederim. Siz yeterince çirkinleştiniz, sıra bende. Bir de pişkin pişkin üste çıkıyorsun, kafan iyi mi senin? Daha fazla canımı sıkma, beni zorlama! Neyin kafasını yaşıyorsun, yüzsüz!
Aynen bunu yaz bence. Çıldırdım çünkü.

Bu mesaja bayıldım ya konu sahibi yapın bunu. Eğer açıklama yapmazsa salın gitsin artık arkadaşınızla ne yapacaksa yapsın.

*Neden haberim yok?

Bunlara mantıklı bir açıklama yapmazsan hayatımdan çıkartırım seni. Ailene rezil ederim. O kızı da ailesine herkese rezil ederim. Siz yeterince çirkinleştiniz, sıra bende. Bir de pişkin pişkin üste çıkıyorsun, kafan iyi mi senin? Daha fazla canımı sıkma, beni zorlama! Neyin kafasını yaşıyorsun, yüzsüz!
Bi de bana cikip hatani anlayana kadar konusma dedi. Yaziklar olsun.
Evet boyle bir sey atacagim cevap vermezse aciklamazsa ailesine anlatacagim ama inkar edecek ailesi de asla bana inanmayacak ben kotu olacagim cunku ogullarina ruh hastasi gibi baglilar.
Onemli de degil ama ben o arkadasimla bunun birlikte oldugunu yuksek sesle soylemekten utaniyorum. Allahtan korkuyorum o kizin vebalini almak istemiyorum, gercegi bilmek istiyorum. Ya ben cok mu safim ne olur soyleyin.
Bir sey gostermezse bu biseyleri sakladigini ispatlamaz mi, bitmesi icin yeterli...

*Neden haberim yok?

:KK9::KK9::KK9:konu hiç uzamadan ortaya çıkar

Ne olacak canim. Ben aptalim hic bir sey bulamadim.
Sabah ise gitmeden o gorustuk. Bir ton laf isittim. Ben cok kotu insan oldum. Art niyetli oldum. Telefonunu goster dedim gostermedi. Hic bir sey gostermedi sadece beni sucladi bagirdi

Suç bastırıyor. İnanma.
Saklayacak bir şeyi olmayan insan gösterirdi her şeyi. Sen de utanırdın. Ama her şey ayan beyan ortada işte..

Burada geçen hafta konu açıldı eşi kadını paranoyaklıkla suçladı. Bağırdı çağırdı gitti ama en sonunda itiraf etti. Kadın soruşturmasa hayatına gayet güzel devam edeceklerdi..
Kadıncağız da varsa ortaya çıksın eşimden emin olayım diye uğraştı sırf evli diye hasıraltı da etmedi. Bir kez daha takdir etmiştim..
Sen evli de değilsin. İnsana asıl aptal yerine konulmak koyuyor..

Kız arkadaşına da aynı şekilde yazmalısın.

*Nişanlıma işin düştü, sosyal medyası yok, benden almadın nasıl ulaşıp aldın numarasını?
*Diyelim ki aldın neden kaydetmedin telefonuna?
*O aradığındaki telaşını anlamayacak kadar aptal mı görünüyorum aklıma dalga geçme kızım.
*Neden direk o yanımda dedin, hani buluşacağımızı zaten söylemiştin?
Bana her şeyi açıklamazsan seni herksse ailene kadar rezil ederim.
Madem siz çirkinleştiniz, benim dostum olarak, arkadaşım olarak bu kadar mide bulandırıcı hal aldınız şimdi sıra bende. Aklımla dalga geçmeyin benim.

Kıza da bunu yolla.

*Neden haberim yok?

Mesajla hesap sorarsa tek tek yalanları sıralar yüz yüze sorsun bence tavrından anlar zaten

M Mutlutiramisu ya kızın yanına git ya nişanlının kıza gidersen deki herşeyi öğrendim telefon dökümlerinden x itiraf etti ne zamandır var söyle diye yada nisanlina kız itiraf etti herşeyi de bakalım ne diyecekler sen zaten bu saatten sonra güven kalmamış neyi yürüteceksin bari tam olsun hersey

Ben bu son olaylarla bu son tavirlariyla surekli yorgunum demesiyle bir seyler oldugunu hissediyorum. Cok uzgunum cok kotuyum ama icimde var, bir sey yapti. Son haftada farkli davrandi ben de ailesine yordum hep, baskasi aklima gelmedi. Bir kez bile gelmedi.

Bak sana tavsiyem. Nişanlının yanına git. O kızla konuşmasına fırsat vermeden gel seninle konuşmak istiyorum hayatım de. Sakince sanki onun yanındaymışsın gibi konuş. Bak düşüncem böyle böyle. Beşer şaşar derler biz nişanlıyız aramızdakileri açıkca konuşalım ki evliliğimiz sağlam temellerde olsun de. Hatta kız arkadaşının kem küm ettiğini imalı konuştuğunu eğer itirafı ondan duyarsan herşeyin biteceğini ancak kendisi itiraf ederse affedeceğini söyle. Ve itiraf etmesini sağla. Kulaklarında duy. Sırf itiraf etmesi için bunları yap. Yapmazsan ne olur biliyor musun?

1) kendi kendine asla itiraf etmez.
2) ayrıldın diyelim. Hep aklını kurcalar, gerçekten aldattı mı boş yere mi ayrıldım.
3) evlendin diyelim yine aklını kurcalar. Gerçekten aldatmışsa diye düşünürsün. Asla güvenemezsin. Hatta ileride seni paranoyaklıkla suçlar.

Eğer onun yanındaymış gibi yaparsan, kötü bişeyse bile affedeceğini ama herşeyi açıkca anlatmasını eksik anlatırsa öğrendiğin an 10 çocuğun bile olsa boşanacağını şart koşarsan ( büyük olasılıkla gizli gizli konuştular) çorap söküğü gibi gelir devamı.

(affet demiyorum aldatmışsa ayrıl zaten ama gerçekleri net öğrenmek istiyorsan böyle bir oyun yap)

Evet boyle bir sey atacagim cevap vermezse aciklamazsa ailesine anlatacagim ama inkar edecek ailesi de asla bana inanmayacak ben kotu olacagim cunku ogullarina ruh hastasi gibi baglilar.
Onemli de degil ama ben o arkadasimla bunun birlikte oldugunu yuksek sesle soylemekten utaniyorum. Allahtan korkuyorum o kizin vebalini almak istemiyorum, gercegi bilmek istiyorum. Ya ben cok mu safim ne olur soyleyin.
Bir sey gostermezse bu biseyleri sakladigini ispatlamaz mi, bitmesi icin yeterli...
Çok safsın ister inansınlar ister inanmasınlar. Ailene de açıkla, sizle gitmemi istemedi diye de söyle. Dik dur, kararlı dur. Seni yeterince saf yerine koymuşlar.

O an tepki vermeniz gerekiyor aksi takdirde sadece zaman kazandırıyorsunuz. Mesela döküm istediniz, göstermedi. O an “göstermemen beni haklı çıkarıyor, şu an göstermezsen seni rezil eder, bu işi bitiririm” demeniz gerekiyor.

İyi niyetlisiniz bence ama şu durumda bu kadar iyi niyete gerek yok

M Mutlutiramisu ya kızın yanına git ya nişanlının kıza gidersen deki herşeyi öğrendim telefon dökümlerinden x itiraf etti ne zamandır var söyle diye yada nisanlina kız itiraf etti herşeyi de bakalım ne diyecekler sen zaten bu saatten sonra güven kalmamış neyi yürüteceksin bari tam olsun hersey

Geriz.kli diyeceksiniz bana ama utaniyorum :( bunu sormaktan ben utaniyorum :(((((( utanc duyuyorum :(((((((

Ya belki nisanlin kizi rahatsiz edip duruyordu.Ben mesela hemen ezberlerim numaralari en azindan son uc hanesi hemen aklimda kalir kimin aradigini anlarim.Kiz da paniklemis olabilir yanlis anlayacak diye ya da kizin da hosuna gitti arkadas ayagina konusuyorlar.Baska planlari olsaydi sana simdiye coktan aciklamislardi bak boyle boyle diye.Arkadasin hic aradi mi seni.Ben olsam arardim numaralarinizi nerden buldunuz vs diye konusmustum arkdasimla.Nisanlinin aciklamasi olmadigi icin kaciyor gibi geldi.Bence bu kadar suphe icinde sakin affetme inan nisanlilik sevgililik gibi bi sey bosananlar bilir.Bosanmak o kadar zorlu bir surec ki keske bende nisanliyken ayrilsaydim geerci ayrilmak istedim ama agladi yalvardi.Nisani atarsan aglarsa vs sakin inanma.
kızın masum olduğunu hiç sanmıyorum

Mesajla hesap sorarsa tek tek yalanları sıralar yüz yüze sorsun bence tavrından anlar zaten
Yüz yüze sormuş zaten adam hiçbir şey açıklamadan üste çıkmış.
Bu kadar yüzsüzlük olmaz. Konu sahibi biraz sessiz sakin sanırım. Hakkını arayamıyor. Ortalığı şimdiye yıkması lazımdı.

Back