- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.460
- 88
- 32
- Konu Sahibi Mutlutiramisu
-
Her şey ortada. Suçlu insan davranışı. Adam olsa gösterirdi. Arkadaşının numarasını nerden bulmuş, ne konuşmuşlar, neden onu aramış vs.Ne olacak canim. Ben aptalim hic bir sey bulamadim.
Sabah ise gitmeden o gorustuk. Bir ton laf isittim. Ben cok kotu insan oldum. Art niyetli oldum. Telefonunu goster dedim gostermedi. Hic bir sey gostermedi sadece beni sucladi bagirdi
Nişanlının numarasını almış ama kayıt etmemiş iş için bişey sorabilecek kadar rahat ulaşılabilir bi iletişim var aynı yerde çalışmıyolarsa bu mantık dışı hadi art niyetsiz bi şekilde aldın numarayı neden ahmet mehmet diye kaydetmez insan kayıtlı olmadan aranıyo yani o kadar tanıyo numarayı arkadaşın ne bileyim ben tutamam aklımda numara ben garibim belki de
Nasil karistiracagim birakmiyorNe yapıp ne edip telefonunu karıştırmanın bir yolunu bulmalısın. Gerçi bence gerek yok durum ortada malesef ayrılırdım ben olsam
Her şey ortada. Suçlu insan davranışı. Adam olsa gösterirdi. Arkadaşının numarasını nerden bulmuş, ne konuşmuşlar, neden onu aramış vs.
Bitirdin mi?
Kızım telefonunu alıp nişanlına mesaj atBugun telefonuna bakcam dedim, o telefonuna bakmazsam sen soyledigim her seyin daha fazlasini hak ediyorsun dememe ragmen gostermedi
Olur mu ben kotuymusum. Icim kotuymus nasil oyle bisey dusunurmusum kendimde degilmisim. Daha neler dedi ya.
Allah'a havale ediyorum
ben olsam ikisine de kurana el bastırir ve terkederdim..pek bi zararli cıkarlardiSordum sormaz miyim nisanlim sadece bagirip beni sucladi. Ben ona nasil boyle bir sey dermisim. Yaptigim cirkinlikmis ve ben gayet insan gibi sordum.
Dun arkadasima da sorular sordum ama her seye cevap verdi sen o noyu nasil tanidin demedim cunku o benim fikrim.
Noyu gorunce aa tanidim demedi.
Bi de ne bileyim ya orda daha hic bisey yokken (somut) rezil olmak ve rezil etmek istemedim. Cok mu aptalim bilmiyorum ama konduramadim ya oyledir heralde dedim gectim ama eve geldim zaman gecirdim aklimdan cikmadi. Dusundukce iyice battim.
Arkadasimi taniyorum hayatta yapmaz derim. Ben mi cok kotu niyetliyim neden bu olanlari buna yordum ama bu kiz yapmaz derim.Kızı aradiginda paniklemesi normal bence yanlis anlamandan korktu ama haybeye mi korktu gercekten yanlis birsey mi var ancak izlersen gorursun...Nisanlin kizi taciz etmis olsaydi bence arkadasin bir sekilde guven duymaman gerektigi konusunda uyarirdi..Arkadasini da en iyi sen tanirsin sence nisanli ve arkadasiyla birlikte bir erkekle iliski yasar mi goze alabilirmi?
Ben de kendi ev numaramı bile ezberlemedim kullanılmıyo çünkü kayıt olmaması bana çok tuhaf geldi en çok ordan şüphe duydum acaba sen nişanlından daha önce aradın da öyle mi kaldı ya da arkadaşından hani şarj biter bişey olur aranabilir bu da yoksa ciddiye alman gerekirNeden ismi yok ben 3 numrayi ezbere biliyorum. Biri annem biri babam biri nisanlim. Kendi numaram bile yok ezberimde kaldi ki arkadasimin sevgilisinin nosunu bilecegim. Mumkun mu ya
Madem konustular neden kayitli degil dun sormak gelmedi aklima soramadim bunu dusunemedim
Ajsjsksmd hem uhrevi dünyadan hem bu dünyadan zarar diyorsun? Combo yapsın güzel fikirben olsam ikisine de kurana el bastırir ve terkederdim..pek bi zararli cıkarlardi
Ben de kendi ev numaramı bile ezberlemedim kullanılmıyo çünkü kayıt olmaması bana çok tuhaf geldi en çok ordan şüphe duydum acaba sen nişanlından daha önce aradın da öyle mi kaldı ya da arkadaşından hani şarj biter bişey olur aranabilir bu da yoksa ciddiye alman gerekir
Hayat olur mu olur umarim dusundugun gibi degildir ama birseyler varsa da sanki cok basinda....Sahsen bu konuda kadinlarin fazlaca renk verdigini gordum biraz dusunurseniz kizın tavirlarini cozumlersiniz her iki sonuc icin de eleverir...Arkadasimi taniyorum hayatta yapmaz derim. Ben mi cok kotu niyetliyim neden bu olanlari buna yordum ama bu kiz yapmaz derim.
Bir insan yapamaz bunu. Aklim almiyor yemin ederim aklim almiyor.
Ben nisanlimin seni aradim ulasamadim demesiyle bu hale geldim daha cok.
Beni aramadi. Ulasamama gibi bir durum soz konusu degil hadi olsun bugun gosterebilirdi gostermedi ya da gosteremedi.
Bilmiyorum ya her sey cok igrenc
Sizi çok iyi anlıyorum, inanmak istemiyorsunuz hala bir tarafınız iyi düşünmek istiyor ama her şey aleni ortada değil mi? Bence artık ailelere haber verip yapılması gerekeni yapın, ikisini de rezil edin. Adam ispatlamaya bile tenezzül etmemiş ki zaten ispatlayamazArkadasimi taniyorum hayatta yapmaz derim. Ben mi cok kotu niyetliyim neden bu olanlari buna yordum ama bu kiz yapmaz derim.
Bir insan yapamaz bunu. Aklim almiyor yemin ederim aklim almiyor.
Ben nisanlimin seni aradim ulasamadim demesiyle bu hale geldim daha cok.
Beni aramadi. Ulasamama gibi bir durum soz konusu degil hadi olsun bugun gosterebilirdi gostermedi ya da gosteremedi.
Bilmiyorum ya her sey cok igrenc
Salağa yatma taktiğine benziyo yoksa insan kanıtlardı o an atarsın arama kaydını al bak saate aradım ulaşamadım diyeHer şey ortada. Suçlu insan davranışı. Adam olsa gösterirdi. Arkadaşının numarasını nerden bulmuş, ne konuşmuşlar, neden onu aramış vs.
Bitirdin mi?
Bazı insanların EQ'su az ya da hiç yok. Yazsam hakaret ediyor derler uğraş dur. Sen ne hissediyorsan onu yap. Biz sadece uzaktan konuşuruz.
Üste çıkacak insan o değil sensin.Kavga ettik. Bagirip uste cikti hatami anlayana kadar konusmayacakmis benle.
Insan gibi aciklama yapmayi bile denemedi. Denemedi ya kem kum bile demedi.
Boyle bir sey varsa bu kadar kolay olmamali ya
Rezil olmali insan icine cikamamali
Aynısını o yaşasa ne yapardı beyefendi acaba ya. Konu sahibini çok saf yerine koyuyorlar, sinir oldum.Salağa yatma taktiğine benziyo yoksa insan kanıtlardı o an atarsın arama kaydını al bak saate aradım ulaşamadım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?