• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım ve nişanlım :(

Kız arkadaşına da aynı şekilde yazmalısın.

*Nişanlıma işin düştü, sosyal medyası yok, benden almadın nasıl ulaşıp aldın numarasını?
*Diyelim ki aldın neden kaydetmedin telefonuna?
*O aradığındaki telaşını anlamayacak kadar aptal mı görünüyorum aklıma dalga geçme kızım.
*Neden direk o yanımda dedin, hani buluşacağımızı zaten söylemiştin?
Bana her şeyi açıklamazsan seni herksse ailene kadar rezil ederim.
Madem siz çirkinleştiniz, benim dostum olarak, arkadaşım olarak bu kadar mide bulandırıcı hal aldınız şimdi sıra bende. Aklımla dalga geçmeyin benim.

Kıza da bunu yolla.
Okurken bile içim soğudu. Oh be! :KK45: verilmesi gereken tepkiler bunlar

Yüz yüze sormuş zaten adam hiçbir şey açıklamadan üste çıkmış.
Bu kadar yüzsüzlük olmaz. Konu sahibi biraz sessiz sakin sanırım. Hakkını arayamıyor. Ortalığı şimdiye yıkması lazımdı.
Queen bence kızın yanına gitmeli bunu sormak için öyle telefonda olacak iş değil bu

Bu kadar yüzsüzlük olmaz. Konu sahibi biraz sessiz sakin sanırım. Hakkını arayamıyor. Ortalığı şimdiye yıkması lazımdı.
Bu tipler plan program yapar çok iyi hem de inanacağın yoksa da inanırsın yaptığından sıyrılmak için her şeyi söyler net olarak ya kanıtla işin başı sonu ne ya da al yüzüğünü defol demezse dansöz gibi kıvırcak

Bu cok buyuk bir sey degil mi?
Benim yakin Arkadasim ve nisanlim.
Ben bunu soylemekten utaniyorum onlar yapmaktan utanmadi mi ? Allahtan korkmadilar mi?

Bu cok buyuk bir sey degil mi?
Benim yakin Arkadasim ve nisanlim.
Ben bunu soylemekten utaniyorum onlar yapmaktan utanmadi mi ? Allahtan korkmadilar mi?
Onlar utansın senin ne kabahatin var boşversene deveye diken insana .... derler arsıza arsız olmazsan tepene çıkarlar

Kız masum değil konu sahibi.
Benim arkadaşımın sevgilisi zamanında bana yazmıştı. Numaram vardı benden mesajlaşmışlardı. Üstelik kaydetmemiştim.
Arkadaşım çocuğa ölüp bitiyor, peşinden koşuyordu.
Çocuk beni bir kere gördü, merhaba merhaba.
Ertesi gün ben hatanedeydim çocuk bana mesaj attı, merhaba diye. Ben de X yanımda değil ben hastanedeyim, görüşünce söylerim yazdığını diye.
Çıkıp hastaneye gelmişti. Burdan geçiyordum uğradım vs. Neyse akşamına mesaj yazdı. Nasıl oldun vırt, zırt.
Baktım gidişat iyi değil, saydırdım çocuğa. Başladı ben sana aşık oldum, şu bu. Ben orda arkadaşımı korudum, neler saydım. Çocuğu tehdit bile ettim. Sabahına da arkadaşıma hepsini tek tek tüm konuşmaları gösterdim. Kız sarılıp ağladı. Sonra çocuk kendini haklı sayarak arkadaşıma yazmış, senin arkadaşın şöyle böyle. Arkadaşım da ben tüm mesajları gördüm, okuttu, üstelik beni korumuş, seni tehdit etmiş vs dedi. Ve ayrıldılar.
Yani kız masum olsa direk sana söylerdi ve konuşmayı uzatmazdı. Uzatsa da kavga kıyamet şeklinde olurdu. Böyle bir durumda gelir sana açıklardı olanı biteni. Kılıf uydurmazdı.

Neden utanıyorsun sen mi yaptın da utanacaksın zaten güven bitti hem nisanlina hem arkadaşına bari itiraf al birinden yık ortalığı bu ne sakinlik

Sakin degilim dunden beri tukendim.
Hala agliyorum.
Bu is bitti benim icin sadece gercekleri gormek istiyorum o oyle bagirip cagirdi ama ben ikna olmadim ya da susmadim.
Queenin yazdigi gibi sorularima cevap alamazsam ortaligi ayaga kaldiracagim
Sadece utanc duyuyorum bu rezillikten tiksiniyorum

Bi de bana cikip hatani anlayana kadar konusma dedi. Yaziklar olsun.
Evet boyle bir sey atacagim cevap vermezse aciklamazsa ailesine anlatacagim ama inkar edecek ailesi de asla bana inanmayacak ben kotu olacagim cunku ogullarina ruh hastasi gibi baglilar.
Onemli de degil ama ben o arkadasimla bunun birlikte oldugunu yuksek sesle soylemekten utaniyorum. Allahtan korkuyorum o kizin vebalini almak istemiyorum, gercegi bilmek istiyorum. Ya ben cok mu safim ne olur soyleyin.
Bir sey gostermezse bu biseyleri sakladigini ispatlamaz mi, bitmesi icin yeterli...
Mesaj atma lütfen yüz yüze konuş. İtiraf ettir. Onun yanında gibi yap sırf itirqf etmesi için.

Sakin degilim dunden beri tukendim.
Hala agliyorum.
Bu is bitti benim icin sadece gercekleri gormek istiyorum o oyle bagirip cagirdi ama ben ikna olmadim ya da susmadim.
Queenin yazdigi gibi sorularima cevap alamazsam ortaligi ayaga kaldiracagim
Sadece utanc duyuyorum bu rezillikten tiksiniyorum
Kalk git kızın evine

Evet ama konu sahibi ısrarla yazmıyor. Hala çocuk ne hakla, nasıl üste çıkıyor anlamıyorum.
Konu sahibi sormaktan hicap duyuyor, onlar yaparken utanmıyorlar... Adam bulmuş iyi niyetli, saf kızı ne açıklama yapacak. Geç bile kaldı tepki vermekte

Evet ama konu sahibi ısrarla yazmıyor. Hala çocuk ne hakla, nasıl üste çıkıyor anlamıyorum.

O sizin yazdiklarinizi ben bu sabah sordum. Cevap alamazsam ne durumda olacagini da soyledim. Ben neden susayim ben neden koseme cekileyim? Oyle bir sey yok.
Uste cikmasinin sebebi benim dediklerim demediklerim degil. Bir seyleri bastiriyor.
Queen tesekkur ederim.

Nisanlima cok kirginim. Bana mulakatima yalniz git ailenle gitme dedi.

Bunu gectim. Cafede merdivenlerden cikarken onu aradim mesgule atip suan musait degilim isim var biter bitmez arayacagim diyp arkadasimi arayinca sok gecirdim :KK43:((

Guvenden degil de o kizin eli ayagina girdi o ilk cumleyi soyledi nisanlim onu aradi :KK43:(
Orda bisey demedim ama dusundukce evde kendimi yedim bitirdim :KK43:((
Bence tek yolun var nişanlınla buluş ve o an telefonunu iste onlıne işlemlere bakacağını. Daha önce konuşmanız yoksa birdaha bu konuyu açmayacağını söyle eğer vermezse nişanı at kalk

Konu sahibi sormaktan hicap duyuyor, onlar yaparken utanmıyorlar... Adam bulmuş iyi niyetli, saf kızı ne açıklama yapacak. Geç bile kaldı tepki vermekte
Aynen öyle, çirkinleş biraz konu sahibi ne kaybedeceksin. Kızın telefonu çalıyor arayan senin sevgilin, sonra elini kolunu sallaya sallaya bir şey olmamış gibi gidiyor ohh valla.

Back