• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdare et ışte canım diyor, ilişki idare etmekten ibaret yaşanır mı?

bunun kişi yapısıyla alakası yok, birçok ilişkim oldu ayrıca şu an ki eşimle ikinci evliliğim, asla minibüsle ya da otobüsle biryere gitmemi istemez, durumumuz ne olursa olsun ben seni arabayla bırakamadığı zaman taksiye gideceksin der. onun için benim rahatım ve huzurum herşeyden önemli. bilmem anlatabildim mi? Kendinizi fazla yıpratmayın bence..

biz kadınlar herşeyden daha değerliyiz, kimselerin sizi kırmasına ve bu gibi düşüncelere sevk etmesine müsade etmeyin değerinizi bilin lütfen

bunun kişi yapısıyla alakası yok, birçok ilişkim oldu ayrıca şu an ki eşimle ikinci evliliğim, asla minibüsle ya da otobüsle biryere gitmemi istemez, durumumuz ne olursa olsun ben seni arabayla bırakamadığı zaman taksiye gideceksin der. onun için benim rahatım ve huzurum herşeyden önemli. bilmem anlatabildim mi? Kendinizi fazla yıpratmayın bence..
Böyle seyleri okuyunca daha çok üzülüyorum, yanlış anlamayın sizin adınıza cok mutlu oluyorum ama ben bunları haketmiyor muyum diyorum kendi kendime

kesinlikle en iyi şeyleri hakediyorsunuz, ben bu adamla 36 yaşımda karşılaştım, o zamana kadar aynı sizin yaşadıklarınızı yaşadım ve hatta kendimi daha acınası beter durumlara sokmalarına müsade ettim, o da neden? eğer karşı çıkarsam ya beni sevmezse korkusu, bu duygunun asıl nededi çocukluktan ileri gelen sürekli kendini baba figürüne veya başka birilerine kabul ettirme çabası, lütfen kendinize güvenin, siz bir kadınsınız, kadın çok ilahi bir varlıktır bunu farkına varın ve farkettirin. bize buradan yorum yapmak kolaydır ama asıl ilişkiyi yaşayan sizsiniz, bir bakışında ya da bir sözünde bir ses tonunun altında ne gördüğünüzü bizden ddaha iyi bilirsiniz, içinize sinmeyen bişeyler varsa kendinizi yormayın ve en değerli şey olan zamanınızı harcayıp kendinize eziyet etmeyin derim ben.

kesinlikle en iyi şeyleri hakediyorsunuz, ben bu adamla 36 yaşımda karşılaştım, o zamana kadar aynı sizin yaşadıklarınızı yaşadım ve hatta kendimi daha acınası beter durumlara sokmalarına müsade ettim, o da neden? eğer karşı çıkarsam ya beni sevmezse korkusu, bu duygunun asıl nededi çocukluktan ileri gelen sürekli kendini baba figürüne veya başka birilerine kabul ettirme çabası, lütfen kendinize güvenin, siz bir kadınsınız, kadın çok ilahi bir varlıktır bunu farkına varın ve farkettirin. bize buradan yorum yapmak kolaydır ama asıl ilişkiyi yaşayan sizsiniz, bir bakışında ya da bir sözünde bir ses tonunun altında ne gördüğünüzü bizden ddaha iyi bilirsiniz, içinize sinmeyen bişeyler varsa kendinizi yormayın ve en değerli şey olan zamanınızı harcayıp kendinize eziyet etmeyin derim ben.
Çok teşekkür ederim umarım kolay atlatıp önüme bakabilirim kolayca

Çok teşekkür ederim umarım kolay atlatıp önüme bakabilirim kolayca

her şer de bir hayır vardır unutmayın, bu acı size farklı kapılar açabilir, bende birini çok sevmiştim tabiri caizse köpek olmuştum ama sonrasında bu acının beni mutluluğa götüren yol olduğunu daha sonra gördüm. Hakkınızda hayırlısı...

her şer de bir hayır vardır unutmayın, bu acı size farklı kapılar açabilir, bende birini çok sevmiştim tabiri caizse köpek olmuştum ama sonrasında bu acının beni mutluluğa götüren yol olduğunu daha sonra gördüm. Hakkınızda hayırlısı...
Ben bundan önceki iliskimde de çok acı çekerek ayrilmistim

Artık iyice umudu kestim problem bende galiba düzgün bir ilişki yasayamiyorum

7 yıldır evliyim herşeyi idare etmekten bıktım. onu idare et bunu da idare et hayatın tekrarlar üzerine kuruluyor. ilişkinde idare eden taraf olma. düşün ve karar ver.

Ay çok itici bir davranış. Böyle bir şey karşısında ben inanılmaz soğurdum. Size kesinlikle değer vermiyor. Ve sizden o kadar emin ki bu davranışı da gösterebiliyor. Bence o size ne kadar değer veriyorsa siz de ona o kadar değer verin.. Daha doğrusu artık değer vermeyi bırakın.

Ay çok itici bir davranış. Böyle bir şey karşısında ben inanılmaz soğurdum. Size kesinlikle değer vermiyor. Ve sizden o kadar emin ki bu davranışı da gösterebiliyor. Bence o size ne kadar değer veriyorsa siz de ona o kadar değer verin.. Daha doğrusu artık değer vermeyi bırakın.
Ben neden soguyamiyorum, kendime o kadar kızıyorum ki.

Apaçık ayıp etti bana, ben hala üzülüyorum.

Arkadaş gibi. Konuşurken canimli cicimli hep ama pek görüşme teklif etmez. Haftada bir ancak.

İlişkide değer veren taraf sizsiniz, böyle bir d. günü ben eşime bile düzenlemedim düzenlemem de o bana düzenlesin. İlginiz hem egosunu okşuyor hem de ilk bulduğu durakta inecekmiş gibi tavrı var.

Evet haklisiniz

Benimle mutlu belli oluyor bu, verdigim deger hosuna gidiyor. Ama nereye kadar böyle olur ki yipraniyorum
Ben 4 yil once bosandim. Eski esim bosandiktan 3 yil sonra yani gecen sene ailemi ozledim sizsiz yapamiyorum diye geri geldi oglum icin gorusmeye basladik. Beraber yemeklere kahvaltilara gittik. O cok mutluydu ama yeniden evlenmek ile ilgili hic bir sey soylemiyordu. Gezip tozmak bizimle olmak hosuna gidiyordu ama bu ne zamana kadar boyle surecek dedigimde sen nereye kadar gitmesini istersen diyordu ama net birsey soylemiyordu. Ben bu sekilde istemiyorum dedigimde de korkuyorum diyordu. Bu arada ben terk edildim. Asil korkmasi gereken ben iken adam korkuyorum kelimesinin arkasina siginiyordu. Bu sekilde 4 ay devam ettik. 4 ay sonra fabrika ayarlarina geri dondu ve tekrar terk etti. Diyecegim o ki seninle iken mutlu olmasi seninle evlenmek istedigi anlamina gelmez. Seninle vakit gecirmek hosuna gidiyor olabilir ama gelecegini seninle devam ettirnek istemiyor sanki. Cunku ilk onceligi sen degilsin: kendi ve arkadaslari ilk onceligi...Sen sadece onun bos vakitlerini dolduruyorsun gibi. Bu yuzden kendine bunu yapma. Kendi hikayemi sana ornek olsun diye anlattim. Burada senin gibi boyle durumu yasayan bir suru kisi var. Seninle gelecek tasarlayan bir insanin davranislari degil bunlar.
Sevgiyle kal. Cok mutlu olmani dilerim.

Arkadaşım olmaz bu çocuk,
Sevgi yok, saygı yok, tutku zaten hiç var gibi değil. Ee ne var bu adamda? Yol ver gitsin

Ben bundan önceki iliskimde de çok acı çekerek ayrilmistim

Artık iyice umudu kestim problem bende galiba düzgün bir ilişki yasayamiyorum
öyle düşünmeyin ama bana kalırsa biraz fazla kaptırıyorsunuz kendinizi. karşı taraf da bunu hissedip kaçan balığı oynamaya başlıyor. ilişkiye başladığınızda önce karşı taraf sizin üzerinize düşsün sonra dengeyi kurar siz de süprizler yaparsınız. hemen ciddi düşünmeyin ayrıca, ilişkinin gidişatına göre buna karar verirsiniz

İdare etmek hiç iyi bir şey değil.
Tamam tabii ki gerektiğinde idare edilecek ama dengesi önemli.
İmza: idare ede ede hedefe ulaşmaya az kala vazgeçen myhappyending

Back