Arkadaşım ve nişanlım :(

Sürpriz yapacak olsalar kız numarayı kaydederdi çünkü sık sık görüşmeleri gerekecek.

Birlikteyseler numarayı kaydedemez. Aşkım falan yazsa içine sindiremez, arkadaşından ayrılmadan yazmaz bence.
İsmiyle de kaydetmemiş, belli ki adamın ismi sıradan bi isim değil. Arkadaşım görse nasıl açıklarım gibi düşünmüştür.

Velhasıl kelam doktor bu kıza yürürken tiramisu ensesinden yakalamış.

Burnuma çok kötü kokular geliyor. Baştan aşağı saçmalık çünkü. Olayın paniğinden doğru düzgün bişey bile uyduramamışlar. Öncelikle arkadaşınız numarasını aldı madem neden ismini kaydetmiyor? İş için görüşmüş madem hangi ara numarasını ezberlemiş? Madem yanınızda olacağını söylemiş neden açar açmaz tekrar yanınızda olduğunu söylüyor hemen? Nişanlınız daha da garip bir kere ulaşamama ihtimali yok hadi ulaşamadı diyelim hemen niye arkadaşınızı arıyor -mesaj bile atmadan- bu kadar acil ve mühim olan ne? Ayrıca ulaşamayan adam daha sonra nasıl hemen ulaşıyor ve neden panikliyor? Arkadaşınızın paniği ve aksini söylediğnizde hemen mevzuyu iş diye kıvırmaya çalışması ise ayrı bir garabet. Yakın arkadaşsınız madem iş için görüştüğünü söylerdi süpriz olsaydı onu da kafanızda şüphe kalmasın diye şimdiye açıklarlardı. Bu kadar şüphenin üzerine artık bu nişanlılıktan bir hayır gelir mi bilemedim

Kesinlikle artniyetli değilsin..
Aralarında bir şey var. Paniklemelerinden belli.
Her şey ortada ama ben olsam telefon dökümü isterim..

Ne kadar kolay insanlari suclamaniz.
Ne yasamisim hanimefendi ?

Nisanlim dedigim adam mulakatima gelmek istemedi,anormal tavirlar icerisinde ben ailesindn kaynakli oldugunu dusundum ama baska seyler varmis
Ve birine yardim etmek isterken o gun annem o kadar uzerime geldi ki fikrini almak istedim.

Cok mu enterasan ? Bunlar benim olagan hayat akisim,nerde aksiyon ???? Aylardie kayinvalidemin bana yaptigini anlatsam daha nelerle suclanacaktim demek ki ?

Konu kapanabilir ben bu olayin anormal oldugunun farkindayim. Aptal gibi bir an art niyetli olabilecegimi dusundum ama burdaki mesajlarla da anladim.
Nisanlimla ! Dun hakkinda konustuk ne yalanciligim ne iftiraciligim kaldi.
Ustelik gayet normal sormustum. Beni onu boyle bir cirkin seyle itham etmemle sucladi.
Ne dokumunu ne telefonunu gosterdi

Nişanlınınn telefon dökümünü gidip alın hangi telefonu kaçta aramış ne kadar konuşmuş aç bir bak bakalım zaten turkcell se internetten telefona gelen şifreyle bile açıp bakabilirsin saklıyacak bir şeyi yoksa gösterir zaten.

Yazan herkese cok tesekkur ederim.
Bundan sonra bir sey yaptiysa da acik vermeyecek. Ama ben o gunun aciklamasi yapilmadan iliskime devam edemem.
Beni öldürmek gibi bisey bu.
O gunun aciklanacak nesi kalmis onu da bilmiyorum. Burdan bir arkadas kizin haberi olmyabilir adam kiza asilmis yazmis.
Olabilir belki oyledir.
Sunu net hissettim ki o kiz orda gerildi.
Numarayi gorunce rahatsiz oldu.
Butun bunlar normal degil. Benim nisanlim benim guvendigim adam onu aradi.
Icim yaniyor cok uzgunum. Hic bir sey cikmasa da ortaya ben devam edemem. Tesekkurler hepinize bugunku halinden tavrindan sonra anladim ki ben art niyetli degilmisim. Aptalmisim.

Daha seni aramadan onu aramış ve oda hemen söylemiş kesin bir haltlar yemisler ayril gitsin yol yakınken sen evlengidinde demi arkadaslarinla böyle samimi olacakmis burda zaten ne var bunda diyenleri anlamiyorum herseyin bir sınırı var nie nişanlısı onu aramak varken arkadaşını nie arasin ne munasebet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…