• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım ve nişanlım :(

siz sabah sakin kafayla tekrar bi konuyu okuyun bence
Yarin sabah mi ;)
Yok ya okudum hala ayni fikirdeyim. Ben rahat davranan bir insanim, esim de oyle. Kadin erkek bir suru arkadasimiz vardir hepsi de arar eder, konu sahibinin durumunu da yasamisizdir muhtemelen. Daha vukuatimiz yok ;)

ayyyy sinir oldum.
kesinlikle art niyetli değilsin çok çelişkili konuşmuşlar. sen bence şu an sakin ol ve ortaya çıkmasını bekle

Konusman lazim acikca nisanlinla.
Bilemedim.

Mantikli bir aciklama aradim

Hani sana bir surpriz mi ayarlicaklardi vs onun icin mi aradi nisanlin falan diye ama kaldim oyle

Deli :KK200:
Bilemedim valla ben iskillenmem boyle seylerden.
Ben iskillenirim
Kocamin zibilyon tane kiz arkadasi var , benim de kankam erkek
Ama ben bi arkadasimla kocami tanistirsam ve o benden habersiz numarasini alip arasip konussalar hoop derim
Cunku numara alinacaksa ya benden alir yada benim yanimda arkadasimdan ister
Gizli sakli yapiyorsa iskillenirim ve gerekeni yaparim
Burda olay gorusmeleri degil gizli sakli gorusmeleri

Ben iskillenirim
Kocamin zibilyon tane kiz arkadasi var , benim de kankam erkek
Ama ben bi arkadasimla kocami tanistirsam ve o benden habersiz numarasini alip arasip konussalar hoop derim
Cunku numara alinacaksa ya benden alir yada benim yanimda arkadasimdan ister
Gizli sakli yapiyorsa iskillenirim ve gerekeni yaparim
Burda olay gorusmeleri degil gizli sakli gorusmeleri
Kiz milana
Bu sen misin
Hesabin calindiysa bi cagri at ozelden ;)

Panikledi resmen heyecanlandi eli ayagina dolasti tele ben de bakiyodum o esnada.
Ya ben merdivenlerde nisanlimi ariyorum isim biter bitmez arayacagim diyor ben de nasilsa konusunca arkadasimla bulustugumu soylerim diye tamam diye mesaj atiyorum. Isi bitiyor ve beni degil benim arkadasimi ariyor ??
Ne icin ?? Benim telim acik degilmis ulasamamismis :KK43:((
Midem bulaniyor gercekten

iyide diyelim ilişkileri var.
sen söylemedin onunla buluşacağını e o söylemiş olmalı seninle buluşacağını.
bu nokta ciddi eksik.
illa söylemeli seninle buluşacağını aramaması için en azından.

Rahatlik diyelim ya
Simdi kendi mantigima gore ya arkadasima guvenirim ya kocama. En azindan birine guvenmeliyim yani. Norma sartlarda ikisine de guvenirim zaten o ayri :)

Tamam kabul ediyorum :KK66:

Aynı fikirdeyim ama,
Güven nasıl oluşmuş diye bakmak lazım.
Bazı kişiler de o kadar kolay güvenip hayatına alıyorlar ki, böyle hemencecik şüpheler şüpheler durumu oluşuyor.

Ben bazen diyorum, gözümle görsem inanmam diye, o da saflığın zirvesi sanırım

Size meşgul olduğunu söyleyip arkadaşınızı arıyorsa sıkıntı.
Ayrıca arkadaşınız hemen sizin yanında olduğunu söylediği anda müsait olamayan nişanlınız hemen aradı?_

belki gerçekten aralarında bir şey yoktur. belki nişanlın kıza asılmıştır, kız istememiştir. yani bilemedim of çok karışık

Aynı fikirdeyim ama,
Güven nasıl oluşmuş diye bakmak lazım.
Bazı kişiler de o kadar kolay güvenip hayatına alıyorlar ki, böyle hemencecik şüpheler şüpheler durumu oluşuyor.

Ben bazen diyorum, gözümle görsem inanmam diye, o da saflığın zirvesi sanırım
Degil mi iste ben de bu yuzden en azindan birine guvenirim diyorum. Hadi arkadasina tam guven olusmadan aldin onu hayatina,e kocana da mi tam guvenmeden evlendin demezler mi insana? Garip yani.

oha ya oha kime güvenicez artık... Olayın detayını araştırmaya çalışın. Nişanlınız belki itiraf etmez ama kız arkadaşınızı sıkıştırın itifa etsin eğer bir şey varsa..

Belki hiç umulmadık şekilde sana bir sürpriz hazırlıyorlardır birilkte.... Yakında doğum günü , yıldönümü vs. var mı ? Y a da evlilik teklifi mi yapacak acaba ??

Brrk Brrk haklısın inşallah matruj un sonuna benzemez .....

Telefonu açtığında hemen yanında olduğunu söylüyorsa kesin bir şey var. Hem numara kayıtlı da değil nasıl tanımış sesinden senin nişanlın oldugunu?

Perşembe gününden beri ne kadar çok olay yaşadınız böyle? Çocukluğunu 90larda yaşamış olanlar iyi bilir.Reha Muhtar olurdu Show tv ana haberde.İlginç her habere şu cümleyle başlardı: Gün geçmiyor ki bir gariplik yaşanmasın sayın seyirciler...

Sizin hayatınız da biraz fazla mı garip ne? Gün geçmiyor ki bir gariplik yaşanmasın yani.Kendisi mimar nişanlısı doktor olan mutlutiramisu hanım , nedense konularınıza inanmamaya başladım.Bir önceki kurgunuza kötü kaynana ögesini de ekleyerek kk üyelerini etkilemeyi başarmıştınız.Ama olay örgüsünde arka arkaya çok heyecanlı olaylara yer verdiniz.Böyle büyük olayları kurgunuza sindirmeniz gerekirdi.Her neyse sevgiyle kalın hanımefendi.

Son düzenleme:
Aralarinda birsey olsa nisanlinin nosu kizda kayitli olur ama.
Aralarinda birsey olmasa da Ahmet mehmet diye kayitli olmasi lazim.

Nasil tanidi nisanlin oldugunu hemen kiz?

Ayrica sen de kizin telinde noyu net olarak gormussun yani nasil gordun bu kadar net anlamadim

oha ya oha kime güvenicez artık... Olayın detayını araştırmaya çalışın. Nişanlınız belki itiraf etmez ama kız arkadaşınızı sıkıştırın itifa etsin eğer bir şey varsa..

Belki hiç umulmadık şekilde sana bir sürpriz hazırlıyorlardır birilkte.... Yakında doğum günü , yıldönümü vs. var mı ? Y a da evlilik teklifi mi yapacak acaba ??

Brrk Brrk haklısın inşallah matruj un sonuna benzemez .....
Vallahi korkar olduk artık her şeyden :olamaz:

Yarin sabah mi :KK66:
Yok ya okudum hala ayni fikirdeyim. Ben rahat davranan bir insanim, esim de oyle. Kadin erkek bir suru arkadasimiz vardir hepsi de arar eder, konu sahibinin durumunu da yasamisizdir muhtemelen. Daha vukuatimiz yok :KK66:
yok gece yazmışsınız ya ondan dedim bu sabah için.
Sizin yorumunuzu görünce şaşırdım da o yüzden yazdım.
neyse önemli değil farklı yorumlarda candır nihayetinde

yok gece yazmışsınız ya ondan dedim bu sabah için.
Sizin yorumunuzu görünce şaşırdım da o yüzden yazdım.
neyse önemli değil farklı yorumlarda candır nihayetinde
Oyledir illa ki :)
Ben biraz mantik odakli dusunuyorum,herkes duygusal olunca arada siritiyor fikirlerim

Back