- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 40
- Konu Sahibi Mutlutiramisu
-
Hiç iyimser düşünemeyeceğim.
Bir defa kayıtlı olmayan numara ararsa, aranan kişi tanıdığını belli eder tonda "x de yanımda" demez. Numara kayıtlı değildirki hemen konuya geçilsin..
Eğer x sorulmak için aranıyorsa da aranan kişi kim olduğunu öğrendikten sonra "he öyle mi x benim yanımda tamam onu vereyim" gibi bir konuşma yapılır.. Üstelik er kişisine arkadaşın nosu nasıl malum olmuş belli değil.. Çok mübarek insan galiba..
Kaldı ki birbirleri ile samimi değillermiş ve konu sahibinden habersiz telefon numaraları verilmiş.
İş için verilmiş bile olsa kimin arada lokomotiflik yapacağı ortada. Ama malum kişinin haberi yok..
Direk terk ederdimCok kotuyum cok yalnizim.
Aglayarak yaziyorum.
Gozlerim yaniyor artik.
Ne olur bana yardim edin.
Bugun kiz arkadasimla bulustum. Nisanlimla onu aylar oncesinde tanistirmistim,yakin arkadasim bu.
Ama oyle samimi degiller nisanlimla bu arkadasim. Merhaba -merhaba iliskileri. Bensiz konustuklarini bile bilmiyordum.
Cafede otururken telinden bana gittigi tatilin resimlerini vs gosterirken teli caldi gayri ihtiyari baktim benim nisanlimin nosu.
Basimdan asagi kaynar sular dokuldu.
Cunku cafeye girmeden aradigimda nisanlim telini acmamisti. musait degilim diye mesaj atmisti.
Kizin da eli ayagina dolasti derken acti ilk cumle mutlutiramisu da yanimda.
Kapatinca da seni merak etmis ondan aramis ulasamamis dedi sonra nisanlimdan ard arda bana mesajlar,askim teline ulasilamiyodu vs diye
Birincisi telim acik sesi de acik duymamam imkansiz ne aramis ne mesaj atmis
Ikincisi o kizla oldugumu ben soylemedim.
Oyle diyince arkadasim, ben ona bi sey sordum da isimle ilgili o ara bulusacagimizi soyledim dedi.
Cok kotuyum
Butun gece aradi ama acmadim.
Ne olur bana bir sey diyin. Ben mi cok art niyetliyim?
Klasik, yakalanan erkek kelamları... Düşündüğümüz gibi bir şey olmasaydı tlf dökümü vs her şekilde ispatlardı saldırmak yerineOlur mu ben kotuymusum. Icim kotuymus nasil oyle bisey dusunurmusum kendimde degilmisim. Daha neler dedi ya.
Allah'a havale ediyorum
Olur mu ben kotuymusum. Icim kotuymus nasil oyle bisey dusunurmusum kendimde degilmisim. Daha neler dedi ya.
Allah'a havale ediyorum
hahahahah koptumm buna ama haklısın.. Erkekler iyice anormal olmaya başladırlar.. Keşke hiç olmasalar
öyle olur zaten . Suçluysa bi de üste çıkmaya çalışır aptal heriflerKonu kapanabilir ben bu olayin anormal oldugunun farkindayim. Aptal gibi bir an art niyetli olabilecegimi dusundum ama burdaki mesajlarla da anladim.
Nisanlimla ! Dun hakkinda konustuk ne yalanciligim ne iftiraciligim kaldi.
Ustelik gayet normal sormustum. Beni onu boyle bir cirkin seyle itham etmemle sucladi.
Ne dokumunu ne telefonunu gosterdi
+100000o zaman telefon dökümlerini gösterecek kanıtlayacak
Hayatım normal olabilir evet. Ama bir medeniyet ölçütü değildir, yaşam tarzıdır ( dini konulara girmek istemiyorum) bir ölçüttür kimine göre.Bir tek bana normal geldi bu durum demek ki valla turnacagizim
Konu sahibindeki bakisi gorunce aciklama yapmaya calismislardir belki de diye dusundum
Yazan herkese cok tesekkur ederim.
Bundan sonra bir sey yaptiysa da acik vermeyecek. Ama ben o gunun aciklamasi yapilmadan iliskime devam edemem.
Beni öldürmek gibi bisey bu.
O gunun aciklanacak nesi kalmis onu da bilmiyorum. Burdan bir arkadas kizin haberi olmyabilir adam kiza asilmis yazmis.
Olabilir belki oyledir.
Sunu net hissettim ki o kiz orda gerildi.
Numarayi gorunce rahatsiz oldu.
Butun bunlar normal degil. Benim nisanlim benim guvendigim adam onu aradi.
Icim yaniyor cok uzgunum. Hic bir sey cikmasa da ortaya ben devam edemem. Tesekkurler hepinize bugunku halinden tavrindan sonra anladim ki ben art niyetli degilmisim. Aptalmisim.
Yok ayol zaten medeniyetle alakali degil. Kisilere gore degisen bir durum. Herkesin iliski dinamigi farkli,esine ve arkadaslarina olan guveni farkli.Hayatım normal olabilir evet. Ama bir medeniyet ölçütü değildir, yaşam tarzıdır ( dini konulara girmek istemiyorum) bir ölçüttür kimine göre.
Bakışa gerek yok nasıl yaşadıklarını bilirler.
Bende eşim ve arkadaşım görüşse garipsemem ama görüştüklerini bilirsem garipsemem
Konu kapanabilir ben bu olayin anormal oldugunun farkindayim. Aptal gibi bir an art niyetli olabilecegimi dusundum ama burdaki mesajlarla da anladim.
Nisanlimla ! Dun hakkinda konustuk ne yalanciligim ne iftiraciligim kaldi.
Ustelik gayet normal sormustum. Beni onu boyle bir cirkin seyle itham etmemle sucladi.
Ne dokumunu ne telefonunu gosterdi
Bende size katılıyorumHayır art niyetli değilsiniz sakın Nisanliniza seviyorum deyip de kanmayin ikisi bir sizi aptal yerine koymasinlar geri adım atmayın. ..demek ki gorusuyorlar ...Bu sizi aşağıya çekmez ama onlar inan oder bunu
Yok ayol zaten medeniyetle alakali degil. Kisilere gore degisen bir durum. Herkesin iliski dinamigi farkli,esine ve arkadaslarina olan guveni farkli.
Ne kötü niyeti bence affetmek için bahane arıyorsunuzCok kotuyum cok yalnizim.
Aglayarak yaziyorum.
Gozlerim yaniyor artik.
Ne olur bana yardim edin.
Bugun kiz arkadasimla bulustum. Nisanlimla onu aylar oncesinde tanistirmistim,yakin arkadasim bu.
Ama oyle samimi degiller nisanlimla bu arkadasim. Merhaba -merhaba iliskileri. Bensiz konustuklarini bile bilmiyordum.
Cafede otururken telinden bana gittigi tatilin resimlerini vs gosterirken teli caldi gayri ihtiyari baktim benim nisanlimin nosu.
Basimdan asagi kaynar sular dokuldu.
Cunku cafeye girmeden aradigimda nisanlim telini acmamisti. musait degilim diye mesaj atmisti.
Kizin da eli ayagina dolasti derken acti ilk cumle mutlutiramisu da yanimda.
Kapatinca da seni merak etmis ondan aramis ulasamamis dedi sonra nisanlimdan ard arda bana mesajlar,askim teline ulasilamiyodu vs diye
Birincisi telim acik sesi de acik duymamam imkansiz ne aramis ne mesaj atmis
Ikincisi o kizla oldugumu ben soylemedim.
Oyle diyince arkadasim, ben ona bi sey sordum da isimle ilgili o ara bulusacagimizi soyledim dedi.
Cok kotuyum
Butun gece aradi ama acmadim.
Ne olur bana bir sey diyin. Ben mi cok art niyetliyim?
Ne kötü niyeti bence affetmek için bahane arıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?