- Konu Sahibi Mutlutiramisu
-
Telefon konuşmalarının dökümünü göstersin sana hangi operatörse zaten uygulama yükleyip çok basit şekilde bakabilirsin ne sıklıkla görüştüklerine.Cok kotuyum cok yalnizim.
Aglayarak yaziyorum.
Gozlerim yaniyor artik.
Ne olur bana yardim edin.
Bugun kiz arkadasimla bulustum. Nisanlimla onu aylar oncesinde tanistirmistim,yakin arkadasim bu.
Ama oyle samimi degiller nisanlimla bu arkadasim. Merhaba -merhaba iliskileri. Bensiz konustuklarini bile bilmiyordum.
Cafede otururken telinden bana gittigi tatilin resimlerini vs gosterirken teli caldi gayri ihtiyari baktim benim nisanlimin nosu.
Basimdan asagi kaynar sular dokuldu.
Cunku cafeye girmeden aradigimda nisanlim telini acmamisti. musait degilim diye mesaj atmisti.
Kizin da eli ayagina dolasti derken acti ilk cumle mutlutiramisu da yanimda.
Kapatinca da seni merak etmis ondan aramis ulasamamis dedi sonra nisanlimdan ard arda bana mesajlar,askim teline ulasilamiyodu vs diye
Birincisi telim acik sesi de acik duymamam imkansiz ne aramis ne mesaj atmis
Ikincisi o kizla oldugumu ben soylemedim.
Oyle diyince arkadasim, ben ona bi sey sordum da isimle ilgili o ara bulusacagimizi soyledim dedi.
Cok kotuyum
Butun gece aradi ama acmadim.
Ne olur bana bir sey diyin. Ben mi cok art niyetliyim?
Bende de var o.Oyledir illa ki :)
Ben biraz mantik odakli dusunuyorum,herkes duygusal olunca arada siritiyor fikirlerim
Mesela iliskisi olsa askim diye kaydederdiBende de var o.
Mesela kiz neden adamin telini ahmet mehmet ya da canim askim diye kaydetmemis?
Evt cok ilginc.Mesela iliskisi olsa askim diye kaydederdi
Boylece telefon caldiginda kimse anlamazdi kim ariyor diye
Arkadasinin yaninda oldugunu da soylenezdi,aptal olamaz bir insan o kadar.
Simdi beni biri arasa acip da x yanimda dedigimde anla ki saklamiyorum. Saklamak istesem sanki baska birisi ariyormus gibi davranirim ne var yani ondan kolayi mi var?
Bana bir hazirlik icindelermis gibi geldi nedense.Evt cok ilginc.
Kiz hicbir sekilde bir isimle kaydetmemis adami.
Ama noyu tanimis hemem eli ayagina dolasmis
Ahhaa benim vallaKiz milana
Bu sen misin
Hesabin calindiysa bi cagri at ozelden
Ama telefon kızın elindeyken görmüş yani saklayabileceği bir imkan olmamış diye anladım benMesela iliskisi olsa askim diye kaydederdi
Boylece telefon caldiginda kimse anlamazdi kim ariyor diye
Arkadasinin yaninda oldugunu da soylenezdi,aptal olamaz bir insan o kadar.
Simdi beni biri arasa acip da x yanimda dedigimde anla ki saklamiyorum. Saklamak istesem sanki baska birisi ariyormus gibi davranirim ne var yani ondan kolayi mi var?
bakın ben de bunu anlayamıyorum neden sosyal medyada birbirlerine mesaj atıyorlar ki yani hakikaten ne gereği var? amaç arkadaş olmak mı, hiç mi arkadaşları yok da birbirleriyle arkadaş olacaklar. ben de hiç masum bakamıyorum bu konuya, herkesten her şey beklerim. siz de üzüleceğinize sevinin ya evlenseydiniz böyle biriyle, ne fena.Sisyal medyada messengerdan mesaj atip telefon numaralarini oradan almislardir ya da instagramdan. Olamaz mi?
Allah kahretsin onları sevgili mi olmuşlar ya, konunun linkini verir misiniz, bulamadım.Nereden tutsan elinde kaliyor. Hayir art niyet dusunmeyim diyorum da olmuyor olmuyor...
Dunyanin civisi cikmis arkadas. Kimin eli kimin cebinde belli degil artik. Daha yeni burada konu okudum, komsusunun kiz kardesi kpss ye calismak icin ablasinda kalmaya geliyor, anlamadigi sorulari sorma bahanesine bunlarin evine girip cikarken adamla sevgili olmuslar bile. Gezip tozup arabada opusmusler....telefon numaralari alinmis...mesajlasiliyormus.. Kimseye guvenemeyecek miyiz?
hahahahah koptumm buna ama haklısın.. Erkekler iyice anormal olmaya başladırlar.. Keşke hiç olmasalarkayınpederin damadına aşık olduğu bir ülkede, bu duruma şaşırmıyorum.
Nisanlisiyla iliskisi olsa o telefonu eline verir mi? Hem de numarayi isimsiz kaydetmisken? İnsanin gerizekali olmasi lazim. Saklamaya calismamis bariz her sey ortalikta cunkuAma telefon kızın elindeyken görmüş yani saklayabileceği bir imkan olmamış diye anladım ben
Kesinlikle art niyetli değilsin. Bu nasıl bi terbiyesizlik ne alaka niye olsun ki arkadaşınızın numarası nişanlınızda. İkisinide çıkarın hayatınızdan. Sizi aptal yerine koymalarına izin vermeyin.Cok kotuyum cok yalnizim.
Aglayarak yaziyorum.
Gozlerim yaniyor artik.
Ne olur bana yardim edin.
Bugun kiz arkadasimla bulustum. Nisanlimla onu aylar oncesinde tanistirmistim,yakin arkadasim bu.
Ama oyle samimi degiller nisanlimla bu arkadasim. Merhaba -merhaba iliskileri. Bensiz konustuklarini bile bilmiyordum.
Cafede otururken telinden bana gittigi tatilin resimlerini vs gosterirken teli caldi gayri ihtiyari baktim benim nisanlimin nosu.
Basimdan asagi kaynar sular dokuldu.
Cunku cafeye girmeden aradigimda nisanlim telini acmamisti. musait degilim diye mesaj atmisti.
Kizin da eli ayagina dolasti derken acti ilk cumle mutlutiramisu da yanimda.
Kapatinca da seni merak etmis ondan aramis ulasamamis dedi sonra nisanlimdan ard arda bana mesajlar,askim teline ulasilamiyodu vs diye
Birincisi telim acik sesi de acik duymamam imkansiz ne aramis ne mesaj atmis
Ikincisi o kizla oldugumu ben soylemedim.
Oyle diyince arkadasim, ben ona bi sey sordum da isimle ilgili o ara bulusacagimizi soyledim dedi.
Cok kotuyum
Butun gece aradi ama acmadim.
Ne olur bana bir sey diyin. Ben mi cok art niyetliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?