• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım ve nişanlım :(

Cok kotuyum cok yalnizim.
Aglayarak yaziyorum.
Gozlerim yaniyor artik.
Ne olur bana yardim edin.
Bugun kiz arkadasimla bulustum. Nisanlimla onu aylar oncesinde tanistirmistim,yakin arkadasim bu.
Ama oyle samimi degiller nisanlimla bu arkadasim. Merhaba -merhaba iliskileri. Bensiz konustuklarini bile bilmiyordum.

Cafede otururken telinden bana gittigi tatilin resimlerini vs gosterirken teli caldi gayri ihtiyari baktim benim nisanlimin nosu.
Basimdan asagi kaynar sular dokuldu.
Cunku cafeye girmeden aradigimda nisanlim telini acmamisti. musait degilim diye mesaj atmisti.
Kizin da eli ayagina dolasti derken acti ilk cumle mutlutiramisu da yanimda.
Kapatinca da seni merak etmis ondan aramis ulasamamis dedi sonra nisanlimdan ard arda bana mesajlar,askim teline ulasilamiyodu vs diye
Birincisi telim acik sesi de acik duymamam imkansiz ne aramis ne mesaj atmis
Ikincisi o kizla oldugumu ben soylemedim.
Oyle diyince arkadasim, ben ona bi sey sordum da isimle ilgili o ara bulusacagimizi soyledim dedi.

Cok kotuyum
Butun gece aradi ama acmadim.
Ne olur bana bir sey diyin. Ben mi cok art niyetliyim?
Telefon konuşmalarının dökümünü göstersin sana hangi operatörse zaten uygulama yükleyip çok basit şekilde bakabilirsin ne sıklıkla görüştüklerine.

Bence nisanliniz arkadasinizla birlik.olup size bir süpriz yapma pesinde. Ama bu kadar karmasadan sonra sizi uzecegine itiraf etse daha iyiydi.

Bende de var o.
Mesela kiz neden adamin telini ahmet mehmet ya da canim askim diye kaydetmemis?
Mesela iliskisi olsa askim diye kaydederdi
Boylece telefon caldiginda kimse anlamazdi kim ariyor diye
Arkadasinin yaninda oldugunu da soylenezdi,aptal olamaz bir insan o kadar.
Simdi beni biri arasa acip da x yanimda dedigimde anla ki saklamiyorum. Saklamak istesem sanki baska birisi ariyormus gibi davranirim ne var yani ondan kolayi mi var?

Simdi beni biri arasa acip da x yanimda dedigimde anla ki saklamiyorum. Saklamak istesem sanki baska birisi ariyormus gibi davranirim ne var yani ondan kolayi mi var?
Evt cok ilginc.
Kiz hicbir sekilde bir isimle kaydetmemis adami.
Ama noyu tanimis hemem eli ayagina dolasmis

Boyle konularda hic iyi niyetli dusunemiyorum...hic bir arkadasimla esimi sıkı fıkı numaralarini alacak kadar samimi yapmam.mesafe candır !! Sana gelince nişanı at.sürpriz mürpriz polyannciliktan baska bir dusunce degil ...

şimdiden kafanı ağrıtıyor ,ilerde illallah ettirir..merhabalaştığı arkadaşınızın no 'sunu alan adam ilerde ne haltlar karıştırır...

Yok normal durum degil bu
Detaylar fena...
Arkadasin acar acmaz senin orda oldugunu soylemesi,elinin ayaginin birbirine girmesi
Nisanlinin arayip durdum seni diyip telinde bunun esamesi okunmamasi
Bunlar ne ara no alisverisi yapmislar
Ustelik senden habersiz....

Tam boyle sessiz sedasiz bitirlmelik bir iliski...tabi arkadasligini da....sessiz sedasiz dememin sebebi kanıt olmaması...ama zaten bazi seyler kanit gerektirmeden yeterince mide bulandirici olur

Ama telefon kızın elindeyken görmüş yani saklayabileceği bir imkan olmamış diye anladım ben

Sisyal medyada messengerdan mesaj atip telefon numaralarini oradan almislardir ya da instagramdan. Olamaz mi?
bakın ben de bunu anlayamıyorum neden sosyal medyada birbirlerine mesaj atıyorlar ki yani hakikaten ne gereği var? amaç arkadaş olmak mı, hiç mi arkadaşları yok da birbirleriyle arkadaş olacaklar. ben de hiç masum bakamıyorum bu konuya, herkesten her şey beklerim. siz de üzüleceğinize sevinin ya evlenseydiniz böyle biriyle, ne fena.

Nereden tutsan elinde kaliyor. Hayir art niyet dusunmeyim diyorum da olmuyor olmuyor...
Dunyanin civisi cikmis arkadas. Kimin eli kimin cebinde belli degil artik. Daha yeni burada konu okudum, komsusunun kiz kardesi kpss ye calismak icin ablasinda kalmaya geliyor, anlamadigi sorulari sorma bahanesine bunlarin evine girip cikarken adamla sevgili olmuslar bile. Gezip tozup arabada opusmusler....telefon numaralari alinmis...mesajlasiliyormus.. Kimseye guvenemeyecek miyiz?
Allah kahretsin onları sevgili mi olmuşlar ya, konunun linkini verir misiniz, bulamadım.

ya arkadaşım saf olma bu kadar aralarında yeni bir oluşum başlamış ve sen en başında yakalamışsın evet henüz ilişkileri yok ama ikisininde niyeti var ikidebir erkek arkadaşımın sosyal hesabı yok diyorsun kesinlikle var fake hesap almış ve sohbet etmişler belli ki numarasını da almış ve bence ilk arayışıydı arkadaşını tek şansızılığı ikiside orda olacağını tahmin etmemiş erkek arkadaşının sosyal medyası yoksa o telefon numarası ona vahiy yoluylamı gitmiş niyete girmişler ben yaşadım aynı şeyleri tek fark benim sevgilim bana hemen ispiyonlamıştı en yakın kız arkadaşım sosyal medyadan buna yürüyormuş resmen konduramamıştım ben de şok olmuştum dünya iğrenç bir yer hadi erkeklere güvenilmez zaten de en yakınım dediğin arkadaş filan da yok artık Allah hepsini kahretsin

Hiç normal değil. Bir sürpriz vs yapacak olsalar samimi değiller merhaba merhaba'dan öte muhabbetleri
yok hatta telefon numaralarının bile birbirlerinde olduğunu bilmiyordum diyor konu sahibi.

Bir kere arkadaşının nişanlısının telefonunu gizli gizli almak anormal.. ki bu adam muhabbeti olmadığı bir adammış ne alaka yani ne gerek var keza nişanlı da aynı..
Sırf bu yaptıkları bile bence karakterleri hakkında çok bilgi veriyor.

Kız paniklemiş, nişanlı da suç bastırır gibi telefon üstüne telefon.. Bana hiç masum gelmedi durum.

ne pis ne igrenc insanlar var ya bunlar yenimi türedi yoksa bizmi sosyal medya ciktiktan sonra gorur ve duyar olduk birde bu insanlar evinize girip cikip sofraniza oturuyorlar degilmi kimseye guven kalmamis artik ya

Ama telefon kızın elindeyken görmüş yani saklayabileceği bir imkan olmamış diye anladım ben
Nisanlisiyla iliskisi olsa o telefonu eline verir mi? Hem de numarayi isimsiz kaydetmisken? İnsanin gerizekali olmasi lazim. Saklamaya calismamis bariz her sey ortalikta cunku

Cok kotuyum cok yalnizim.
Aglayarak yaziyorum.
Gozlerim yaniyor artik.
Ne olur bana yardim edin.
Bugun kiz arkadasimla bulustum. Nisanlimla onu aylar oncesinde tanistirmistim,yakin arkadasim bu.
Ama oyle samimi degiller nisanlimla bu arkadasim. Merhaba -merhaba iliskileri. Bensiz konustuklarini bile bilmiyordum.

Cafede otururken telinden bana gittigi tatilin resimlerini vs gosterirken teli caldi gayri ihtiyari baktim benim nisanlimin nosu.
Basimdan asagi kaynar sular dokuldu.
Cunku cafeye girmeden aradigimda nisanlim telini acmamisti. musait degilim diye mesaj atmisti.
Kizin da eli ayagina dolasti derken acti ilk cumle mutlutiramisu da yanimda.
Kapatinca da seni merak etmis ondan aramis ulasamamis dedi sonra nisanlimdan ard arda bana mesajlar,askim teline ulasilamiyodu vs diye
Birincisi telim acik sesi de acik duymamam imkansiz ne aramis ne mesaj atmis
Ikincisi o kizla oldugumu ben soylemedim.
Oyle diyince arkadasim, ben ona bi sey sordum da isimle ilgili o ara bulusacagimizi soyledim dedi.

Cok kotuyum
Butun gece aradi ama acmadim.
Ne olur bana bir sey diyin. Ben mi cok art niyetliyim?
Kesinlikle art niyetli değilsin. Bu nasıl bi terbiyesizlik ne alaka niye olsun ki arkadaşınızın numarası nişanlınızda. İkisinide çıkarın hayatınızdan. Sizi aptal yerine koymalarına izin vermeyin.

Back