- 28 Kasım 2010
- 41.700
- 138.209
- 798
- Konu Sahibi Mutlutiramisu
-
Yarin sabah misiz sabah sakin kafayla tekrar bi konuyu okuyun bence
Belki bir surpriz falan vardir diye de aklima geldi aslinda.buradaki durum gizliymiş ama konu sahibinin haberi yok görüşmeden.
Ben iskillenirimDeli
Bilemedim valla ben iskillenmem boyle seylerden.
çok iyi niyetlisinBelki bir surpriz falan vardir diye de aklima geldi aslinda.
Rahatlik diyelim yaçok iyi niyetlisin
Kiz milanaBen iskillenirim
Kocamin zibilyon tane kiz arkadasi var , benim de kankam erkek
Ama ben bi arkadasimla kocami tanistirsam ve o benden habersiz numarasini alip arasip konussalar hoop derim
Cunku numara alinacaksa ya benden alir yada benim yanimda arkadasimdan ister
Gizli sakli yapiyorsa iskillenirim ve gerekeni yaparim
Burda olay gorusmeleri degil gizli sakli gorusmeleri
Panikledi resmen heyecanlandi eli ayagina dolasti tele ben de bakiyodum o esnada.
Ya ben merdivenlerde nisanlimi ariyorum isim biter bitmez arayacagim diyor ben de nasilsa konusunca arkadasimla bulustugumu soylerim diye tamam diye mesaj atiyorum. Isi bitiyor ve beni degil benim arkadasimi ariyor ??
Ne icin ?? Benim telim acik degilmis ulasamamismis((
Midem bulaniyor gercekten
Rahatlik diyelim ya
Simdi kendi mantigima gore ya arkadasima guvenirim ya kocama. En azindan birine guvenmeliyim yani. Norma sartlarda ikisine de guvenirim zaten o ayri :)
Tamam kabul ediyorum
Degil mi iste ben de bu yuzden en azindan birine guvenirim diyorum. Hadi arkadasina tam guven olusmadan aldin onu hayatina,e kocana da mi tam guvenmeden evlendin demezler mi insana? Garip yani.Aynı fikirdeyim ama,
Güven nasıl oluşmuş diye bakmak lazım.
Bazı kişiler de o kadar kolay güvenip hayatına alıyorlar ki, böyle hemencecik şüpheler şüpheler durumu oluşuyor.
Ben bazen diyorum, gözümle görsem inanmam diye, o da saflığın zirvesi sanırım
Vallahi korkar olduk artık her şeydenoha ya oha kime güvenicez artık... Olayın detayını araştırmaya çalışın. Nişanlınız belki itiraf etmez ama kız arkadaşınızı sıkıştırın itifa etsin eğer bir şey varsa..
Belki hiç umulmadık şekilde sana bir sürpriz hazırlıyorlardır birilkte.... Yakında doğum günü , yıldönümü vs. var mı ? Y a da evlilik teklifi mi yapacak acaba ??
Brrk haklısın inşallah matruj un sonuna benzemez .....
yok gece yazmışsınız ya ondan dedim bu sabah için.Yarin sabah mi
Yok ya okudum hala ayni fikirdeyim. Ben rahat davranan bir insanim, esim de oyle. Kadin erkek bir suru arkadasimiz vardir hepsi de arar eder, konu sahibinin durumunu da yasamisizdir muhtemelen. Daha vukuatimiz yok
Oyledir illa ki :)yok gece yazmışsınız ya ondan dedim bu sabah için.
Sizin yorumunuzu görünce şaşırdım da o yüzden yazdım.
neyse önemli değil farklı yorumlarda candır nihayetinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?