• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım neden böyle yaptı?

Arkadaşın sonuna kadar haklı. Ben olsam bende kirilirdim. Kuaforden sizi bırakıp, nişanlin veya başka biri gidip kızı alabilirdi. Taksi parasını oderiz, ne demek,ezikler gibi.. Akşamda kız sordu diye hemen git denilmezki..daha erken nereye gidiosun. Hatta bizde kal bu gece.gitmen gerekirse de ben birine seni biraktiririm demen gerekirdi.

Nişanlınızın kuzenleri gezmek istiyolar. Gezmek için yorgunluktan çldüğünüz en özel günü mü buldular. Ya da siz arayıp "ya bunlar tutturdu gidelim de gidelim diye bari sen de gel ölüyorum yorgunluktan en azından senle oluruz" diye gönül yapamadınız mı?

Kusura bakmayın, bana koca bulunca enteresanlaşan arkadaşımı hatırlattınız... Herkese daha evlenmeden kaynanası olan damat anasını ay beni çok sever diye anlatıp; herkesin damat tarafına yaranmaya,erkek adaylara iyi gözükmeye çalıştığını iddia ederdi. Evlencek mi bakalım. Evlense de rahatlasa..

Arkadaşının yerinde olsam ben de kırılırdım.

Mesela gerçekten sevdiğim bir arkadaşım olsa çıkışta bir yere gidildi dimi hemen arardım onu da
canım gitme planımız yoktu ama şimdi karar verildi, sen de ol istiyorum derdim.

Kız yine iyiymiş valla. Çok değerli madem hediyeni al git yanına gönlünü al.

Yok değerli değil o kadar diyorsan şaşırmam zaten, durumdan belli..

Hediyemi alıp gittim sevdiği şeylerin olduğu bir kutu hazırladım, işten çıkışını bekledim sürpriz yaptım ve olmadı. Ne kadar acımasız yorumlar var bunları yazanlar ya daha önce hiç telaşlı bir durumun içinde bulunmadılar ya da herkes çok mükemmel.

Hediyemi alıp gittim sevdiği şeylerin olduğu bir kutu hazırladım, işten çıkışını bekledim sürpriz yaptım ve olmadı. Ne kadar acımasız yorumlar var bunları yazanlar ya daha önce hiç telaşlı bir durumun içinde bulunmadılar ya da herkes çok mükemmel.
Aslına bakarsanız siz de ona kizginsiniz. Provaya gelmemesi vs sizi incitmis ama üstünü kapatmışsiniz, kuaför ve gezme olayları olunca da ya aslında o da beni kırdı kendi yaptıklarına saysın diye düşündunuz sanırım biraz zaman verin..nisanimda aksilik yaşadık ama düğünum de telafi edelim felan diyin,,kuaför olayı sorun değil de gezme olayı kırıcı gerçekten

Arkadaşınız haklı. . Aynısını bana yaptı en yakın arkadaşlarımdan biri 2 yıl konuşmadım.. daha da konusmazdim da neyse..

Çüşş deseydin..popo tavan yapmışş düsme pesine..

Back