• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım neden böyle yaptı?

Powerofpink

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2015
64
9
1
Kızlar biraz uzun oldu ama benim nişanım vardı ve nişan günü kuaföre yalnız gidecektim, içime sinmedi arkadaşımı da götürmek istedim ama onun annesi önceden başka bir kuaförden randevu almış benimle gelemedi ve ikimizin kuaförleri yakındı ben de "Senin saçın yapılsın gelin arabasıyla salona geçerken seni de alalım." dedim. Neyse ben kuaföre yalnız gidecektim son gün nişanlımın şehir dışından akrabaları geldi ve yabancı oldukları için de doğal olarak her kuaföre güvenemeyecekleri için benimle gelmek istediler. Ben, nişanlımın iki yengesi, halası ve iki de kuzeni gittik kuaföre. Kuaför en son beni çıkardı saçım makyajım bozulmasın diye, akrabalar da eve gittiler ben de yalnız kalmayayım diye yanıma kuzenlerden birini bıraktılar. Neyse herşey hazır nişanlım beni almaya geldi, daha önceden haberi vardı nişanlımın arkadaşımı alacağımızdan ama o günkü heyecandan telaştan unutmuş, kısacası gelin arabasına dolacak şekilde binecektik arabaya ve arkadaşımı da alamayacaktık kuafördeyken arkadaşımı arayıp "Kusura bakma ama tamamen benim dışımda gelişti, özür dilerim. Sen taksiye bin gel bak biz taksi parasını veririz." dedim. Neyse biz salona gittik, çıktık dans ettik falan 2 saat geçti ve arkadaşım anca öyle geldi salona ve öncesinden "Yanımda olup heyecanımı paylaşmanı istiyorum, yardımcı olmanı istiyorum." diye belirtmiştim, sonra salonda onu öyle görünce gerçekten çok kötü hissettim kendimi, benim elimde olmayan sebeple kız zor durumda kaldı. Oynadık falan takı takıldı arkadaşım yanıma geldi "Nişandan sonra bir planınız var mı? Babamı arayayım ona göre gelip alsın beni." dedi. Ben de bir planımız olmadığını, babası da yakında bir yerdeymiş eve geçecekmiş zaten bir daha zahmet olmasın düşüncesiyle gidebileceğini belirttim. Nişandan sonra da nişanlımın uzaktan gelen kuzenleri bulunduğumuz şehre pek gelmedikleri için gezmek istediler ben de yorgun olmama rağmen kıramadım. Gittik bir saat bir yerde oturup kahve içtik. Arkadaşım ertesi gün arayıp nasıl olduğumu falan sordu ben de önceki geceyi anlattım. Küstü bana, bana iki kere kazık attın dün dedi, hani biz kardeştik, demek ki bundan sonra mesafeli olmamız gerekiyormuş falan dedi. Ben de insan kardeşini böyle bir şey için siler mi, ben sana açıkladım benim dışımda gelişti olaylar dedim. Ne dediysem olmadı ben de sen bilirsin yolun açık olsun ama aynı şey benim başıma gelseydi ben senin gibi davranmazdım sonuçta o gün benim en heyecanlı en telaşlı mutlu günümdü dedim. Ama hiçbir şekilde geri dönüş yapmadı. Sizce benim bir suçum var mı? Günlerdir içim içimi yiyor.
Ben onu gerçekten kardeşim yerine koydum nişan alışverişi için çağırdım, gerçekten bahane yaratıp gelmedi kardeşi havuza gidiyormuş bone alacakmış, bende var almana gerek yok buluşunca veririm demiştim olmaz dedi alışverişe gelmedi, sonra nişanlık provam vardı mutlaka orada olacağım seni ilk ben görmek isterim öyle dedi gelmedi, daha sonra ben şimdiye kadar hiçbir arkadaşımın düğününe nişanına gitmedim dedi.,ben bunlara rağmen küsmedim ona. O iki küçük detaya kırıldı, sürpriz yapıp yanına gittim sevdiği şeyler kutu yapıp bunlara gerek yok bundan sonra eskisi gibi olamayız dedi.

Son düzenleme:
Arkadasinin açısından bakinca o haklı senin acindan bakinca da sen haklisin eger buna değecek bir insansa bir hediye al git gönlünü al ama burnu kalkacaksa yol ver.

Ayrica aksam gezdiginizi soylemek zorunda miydin ben olsam kirilir diye saklar soylemezdim.

sizin açınızdan dinleyince sorun yok evet, ama kendinizi onun yerine koyun.

bana çok koyardı yaptıklarınız. yani mesele gelin arabasına binmek falan değil.
ben mesela gelsem sorsam sonrasında bir program var mı diye siz de bana yok hadi sen git deseniz tamamen iyi niyetle, soonra bi duysam ki gezilmiş. valla ben de yanlış anlardım, istenmiyorum da sırf hani yılların hatrına bana böyle iyiymişiz gibi davranıyo galiba derdim.

Suc degil de kuafor konusunda kiza taksiye bin gel parasini biz verelim falan olmamis.Arkadasini belliki cok heveslenmis yaninizda olmak istemis 2 kere aksilik olunca da hakli olarak yanlış anlamis.Ufak bir hediye alip gidip yanaklarindan öpün ve bu gibi organizasyonlarda aksilikler olabilecegini aciklayin.Gercekten yakin arkadasinizsa dayanamaz barisir...

Kuaföre nişanlımın kuzenini bırakacaklarını bilmiyordum,
Nişandan sonra bir yere gitmeyi ben planlamadım hatta önceden nişanlıma sordum gider miyiz diye, yorgun oluruz gidemeyiz dedi.
Art niyet yok yani ortada, aman o gelmesin diye birşey yok yani.

Arkadaşınızın yerinde olsam bende çok kırılırdım. Resmen iki kere ekilmis ama keşke nişan çıkışı bi yerlere gittiğinizi soylemeseydiniz

Arkadasinin açısından bakinca o haklı senin acindan bakinca da sen haklisin eger buna değecek bir insansa bir hediye al git gönlünü al ama burnu kalkacaksa yol ver.

Ayrica aksam gezdiginizi soylemek zorunda miydin ben olsam kirilir diye saklar soylemezdim.
Ben de yalan söylemek istemedim, sonradan olur fotoğraf görür yalancı durumuna düşerim daha çok ayıp olur diye.

Mutlulugunuzla mutlu olabilecek arkadas bulmak cok zor artik. Kendisine deger veriyorsaniz barismaya calisin. Hem daha bunun dugunu var beraber planlar yapin o zaman telafi edersiniz yasanan aksilikleri

Evlilik zamanı bazı kızlar arkadaşlarına gereken özeni göstermiyor . Seninki de öyle olmuş . Arkadaşın haklı . Özür dilemelisin .

Kusura bakma ama kizi sap gibi ortada birakmissin. Arkadasin sonuna kadar hakli. Onun yerinde olsam, fena bozardim seni.

Elinde olmayan nedenler bla bla bla....

Madem yaninda olmasini istiyorsun, kiza hakettigi degeri vermeliydin.

Arkadaşınız size çok değer vermiş ve kendinden bile yakın görmüş ama bu Yaptıklarınız onu oldukça kırmış tamamen haksızsınız gönlünü almalısınız yüzyüze görüşüp

Valla arkadaşınızın yerinde olsam bende çok bozulurdum üstelik aynı günde iki defa.gönlünü almalısınız derim.

Arkadasim neden boyle yapti diyorsun da, hikaye senin anlattigin versiyonla bile cok kotu duruyor, bir de kizdan dinlesek nasil olur?
Elimde olmayan nedenler diyorsun, ama yeterince istesen her sey elinde olabilirdi. Dugun aracindan baska arac mi yok, o kiza mutlaka yer ayrilacak, beraber gidecegiz diyecektin. Bu kuzenler de kaciyor mu? Nisan aksami yurtdisina geri mi donduler?

Ben onu gerçekten kardeşim yerine koydum nişan alışverişi için çağırdım, gerçekten bahane yaratıp gelmedi kardeşi havuza gidiyormuş bone alacakmış, bende var almana gerek yok buluşunca veririm demiştim olmaz dedi alışverişe gelmedi, sonra nişanlık provam vardı mutlaka orada olacağım seni ilk ben görmek isterim öyle dedi gelmedi, daha sonra ben şimdiye kadar hiçbir arkadaşımın düğününe nişanına gitmedim dedi.,ben bunlara rağmen küsmedim ona. O iki küçük detaya kırıldı, sürpriz yapıp yanına gittim sevdiği şeyler kutu yapıp bunlara gerek yok bundan sonra eskisi gibi olamayız dedi.

Arkadasim neden boyle yapti diyorsun da, hikaye senin anlattigin versiyonla bile cok kotu duruyor, bir de kizdan dinlesek nasil olur?
Elimde olmayan nedenler diyorsun, ama yeterince istesen her sey elinde olabilirdi. Dugun aracindan baska arac mi yok, o kiza mutlaka yer ayrilacak, beraber gidecegiz diyecektin. Bu kuzenler de kaciyor mu? Nisan aksami yurtdisina geri mi donduler?
Evet nişan gecesi geri döndüler kuzenleri, kuaföre sadece gelin arabası geldi.

Böyle organizasyonlarda isleyis genelde planlananin cok disinda ilerliyor.Ben sizin elinizde olmadigina inaniyorum fakat karsi taraf acisindan yanlis anlasilmaya cok musait seyler yasanmis.Siz bir adim atmissiniz.Biraz bekleyin bakalim siniri gecsin yine denersiniz.

Back