- 13 Temmuz 2015
- 64
- 9
- 1
- Konu Sahibi Powerofpink
Kızlar biraz uzun oldu ama benim nişanım vardı ve nişan günü kuaföre yalnız gidecektim, içime sinmedi arkadaşımı da götürmek istedim ama onun annesi önceden başka bir kuaförden randevu almış benimle gelemedi ve ikimizin kuaförleri yakındı ben de "Senin saçın yapılsın gelin arabasıyla salona geçerken seni de alalım." dedim. Neyse ben kuaföre yalnız gidecektim son gün nişanlımın şehir dışından akrabaları geldi ve yabancı oldukları için de doğal olarak her kuaföre güvenemeyecekleri için benimle gelmek istediler. Ben, nişanlımın iki yengesi, halası ve iki de kuzeni gittik kuaföre. Kuaför en son beni çıkardı saçım makyajım bozulmasın diye, akrabalar da eve gittiler ben de yalnız kalmayayım diye yanıma kuzenlerden birini bıraktılar. Neyse herşey hazır nişanlım beni almaya geldi, daha önceden haberi vardı nişanlımın arkadaşımı alacağımızdan ama o günkü heyecandan telaştan unutmuş, kısacası gelin arabasına dolacak şekilde binecektik arabaya ve arkadaşımı da alamayacaktık kuafördeyken arkadaşımı arayıp "Kusura bakma ama tamamen benim dışımda gelişti, özür dilerim. Sen taksiye bin gel bak biz taksi parasını veririz." dedim. Neyse biz salona gittik, çıktık dans ettik falan 2 saat geçti ve arkadaşım anca öyle geldi salona ve öncesinden "Yanımda olup heyecanımı paylaşmanı istiyorum, yardımcı olmanı istiyorum." diye belirtmiştim, sonra salonda onu öyle görünce gerçekten çok kötü hissettim kendimi, benim elimde olmayan sebeple kız zor durumda kaldı. Oynadık falan takı takıldı arkadaşım yanıma geldi "Nişandan sonra bir planınız var mı? Babamı arayayım ona göre gelip alsın beni." dedi. Ben de bir planımız olmadığını, babası da yakında bir yerdeymiş eve geçecekmiş zaten bir daha zahmet olmasın düşüncesiyle gidebileceğini belirttim. Nişandan sonra da nişanlımın uzaktan gelen kuzenleri bulunduğumuz şehre pek gelmedikleri için gezmek istediler ben de yorgun olmama rağmen kıramadım. Gittik bir saat bir yerde oturup kahve içtik. Arkadaşım ertesi gün arayıp nasıl olduğumu falan sordu ben de önceki geceyi anlattım. Küstü bana, bana iki kere kazık attın dün dedi, hani biz kardeştik, demek ki bundan sonra mesafeli olmamız gerekiyormuş falan dedi. Ben de insan kardeşini böyle bir şey için siler mi, ben sana açıkladım benim dışımda gelişti olaylar dedim. Ne dediysem olmadı ben de sen bilirsin yolun açık olsun ama aynı şey benim başıma gelseydi ben senin gibi davranmazdım sonuçta o gün benim en heyecanlı en telaşlı mutlu günümdü dedim. Ama hiçbir şekilde geri dönüş yapmadı. Sizce benim bir suçum var mı? Günlerdir içim içimi yiyor.
Ben onu gerçekten kardeşim yerine koydum nişan alışverişi için çağırdım, gerçekten bahane yaratıp gelmedi kardeşi havuza gidiyormuş bone alacakmış, bende var almana gerek yok buluşunca veririm demiştim olmaz dedi alışverişe gelmedi, sonra nişanlık provam vardı mutlaka orada olacağım seni ilk ben görmek isterim öyle dedi gelmedi, daha sonra ben şimdiye kadar hiçbir arkadaşımın düğününe nişanına gitmedim dedi.,ben bunlara rağmen küsmedim ona. O iki küçük detaya kırıldı, sürpriz yapıp yanına gittim sevdiği şeyler kutu yapıp bunlara gerek yok bundan sonra eskisi gibi olamayız dedi.
Ben onu gerçekten kardeşim yerine koydum nişan alışverişi için çağırdım, gerçekten bahane yaratıp gelmedi kardeşi havuza gidiyormuş bone alacakmış, bende var almana gerek yok buluşunca veririm demiştim olmaz dedi alışverişe gelmedi, sonra nişanlık provam vardı mutlaka orada olacağım seni ilk ben görmek isterim öyle dedi gelmedi, daha sonra ben şimdiye kadar hiçbir arkadaşımın düğününe nişanına gitmedim dedi.,ben bunlara rağmen küsmedim ona. O iki küçük detaya kırıldı, sürpriz yapıp yanına gittim sevdiği şeyler kutu yapıp bunlara gerek yok bundan sonra eskisi gibi olamayız dedi.
Son düzenleme: