- 19 Nisan 2019
- 3.037
- 8.561
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
memur arkadaşın önce 1 yıl ücretsiz izin alsınArkadaşımın (kadın) eşinin yargılaması devam ediyor. Aslında eşi iyi bir bolumden mezun hukukçu ama yurt dışında ise yaramıyor. Davası bitince HAGB alacağını düşünüyor emsaller oyleymis İltica talep edip yasal yollarla gitmek istiyor yurt dışına eşi. Yargılandığı konuda iltica kabul eden birçok devlet var. Buradan uzun yol tir şoförlük ya da kasaplık vb sertifikalar alıp gitmek istiyor. Oturum alabilirse arkadaşımın da oturum izni çıkabiliyormuş sanırım. Arkadaşım Kendisi görevde ve memur. Aslinda o da memurken hukuk bitirdi ama memuriyette hala. O da bazı sertifikalar almaya çalışacak İ T sertifikaları ya da güzellik uzmanlığı vb Bana danıştı istifa etmeli miyim yurt dışında evliliğimizde sorun çıksa ben istifa etmiş olduğumla kalacağım diye. Bir çocukları var 6 yaşında. Evlilikleri iyi şuana kadar ama bu çok radikal bir karar.
Ben eşin yapacaksa Türkiye’de yapsın tır şoförlüğü ya da illa işçi olacaksa Türkiye’de olsun gidip orada işçi olmanın bir anlamı yok dedim. Onlar da biz çekeriz ama çocuğumuz iyi bir eğitim almış olur vs diyorlar.
Bilemiyorum fikriniz nedir?
İltica edebilme hakları varken kullanmalılar mı ?
Ailelerini özlemezler mi ? Sanırım iltica edince Türkiye’ye de gelemezler. Aslında yargılamadan HAGB bekliyorlar bu durumda gelip gitme de yapabilir mi ?
Bizim sitede bir komşumuz da ihraç edildi işinden sonra eşi Almanya'ya gitmek istedi kadın işinden istifa etti önce kendi gitti bir kaç ay çalıştı ev tuttu sonra eşini ve çocuklarını götürdüAslında soru arkadaşımla ilgili kısmı. Esinin çıkması durumunda onun evlilik birliği için istifa etmesi gerekecek. Türkiye’deki memurluktan istifa edilir mi
Birkaç ayda oturum alabilmesi ve eşini yanına alabilmesi baya hızlı olmuşBizim sitede bir komşumuz da ihraç edildi işinden sonra eşi Almanya'ya gitmek istedi kadın işinden istifa etti önce kendi gitti bir kaç ay çalıştı ev tuttu sonra eşini ve çocuklarını götürdü
Yurt dışında bir kurs ayarlayarak çıkış yapılabilir miArkadaşımın (kadın) eşinin yargılaması devam ediyor. Aslında eşi iyi bir bolumden mezun hukukçu ama yurt dışında ise yaramıyor. Davası bitince HAGB alacağını düşünüyor emsaller oyleymis İltica talep edip yasal yollarla gitmek istiyor yurt dışına eşi. Yargılandığı konuda iltica kabul eden birçok devlet var. Buradan uzun yol tir şoförlük ya da kasaplık vb sertifikalar alıp gitmek istiyor. Oturum alabilirse arkadaşımın da oturum izni çıkabiliyormuş sanırım. Arkadaşım Kendisi görevde ve memur. Aslinda o da memurken hukuk bitirdi ama memuriyette hala. O da bazı sertifikalar almaya çalışacak İ T sertifikaları ya da güzellik uzmanlığı vb Bana danıştı istifa etmeli miyim yurt dışında evliliğimizde sorun çıksa ben istifa etmiş olduğumla kalacağım diye. Bir çocukları var 6 yaşında. Evlilikleri iyi şuana kadar ama bu çok radikal bir karar.
Ben eşin yapacaksa Türkiye’de yapsın tır şoförlüğü ya da illa işçi olacaksa Türkiye’de olsun gidip orada işçi olmanın bir anlamı yok dedim. Onlar da biz çekeriz ama çocuğumuz iyi bir eğitim almış olur vs diyorlar.
Ailelerini özlemezler mi ? Sanırım iltica edince Türkiye’ye de gelemezler. Aslında yargılamadan HAGB bekliyorlar bu durumda gelip gitme de yapabilir mi ?
Bulgar vatandadiymis galibaBirkaç ayda oturum alabilmesi ve eşini yanına alabilmesi baya hızlı olmuş
Aöf'ten okuyacaksanız zor.Ben de öğretmenim ,eşim de.Dun konuştuk.Hasta bakımı okusak tekrar acaba yurt dışına gidebilir miyiz diye?Ben kendimden geçtim de çocuğum kurtulsun istiyorum.Zor tabi gidip en baştan düzen kurmak ama çocuk için değer.
Eden arkadasimiz varm ogretmendi kendisi. Suan orda marrkette ve ek is olarakta insaatta calisiyor. Burda uc kati yaklasik maas aliyor. Onlarda izinler nasil oluyor bilmiyorum ama yorulsamda degiyor izinlerimde cok oluyor sosyal hayatim var ve en avantajlisi maasim yeterli geliyor dedi.bizim tanidik fransada. Ozluuormusun burayi sehri aileni dedim. Sehri ozluyorum ailemi ozlemiyorum dedi. Senede bir geliyir yalandan ailesini bizleri goruyor isteAslında soru arkadaşımla ilgili kısmı. Esinin çıkması durumunda onun evlilik birliği için istifa etmesi gerekecek. Türkiye’deki memurluktan istifa edilir mi yani asil soru bu aslimda![]()
Belli ki fetö’cü olan adam ve onun esine yardim etmemizi mi istiyorsunuz cidden?Arkadaşımın (kadın) eşinin yargılaması devam ediyor. Aslında eşi iyi bir bolumden mezun hukukçu ama yurt dışında ise yaramıyor. Davası bitince HAGB alacağını düşünüyor emsaller oyleymis İltica talep edip yasal yollarla gitmek istiyor yurt dışına eşi. Yargılandığı konuda iltica kabul eden birçok devlet var. Buradan uzun yol tir şoförlük ya da kasaplık vb sertifikalar alıp gitmek istiyor. Oturum alabilirse arkadaşımın da oturum izni çıkabiliyormuş sanırım. Arkadaşım Kendisi görevde ve memur. Aslinda o da memurken hukuk bitirdi ama memuriyette hala. O da bazı sertifikalar almaya çalışacak İ T sertifikaları ya da güzellik uzmanlığı vb Bana danıştı istifa etmeli miyim yurt dışında evliliğimizde sorun çıksa ben istifa etmiş olduğumla kalacağım diye. Bir çocukları var 6 yaşında. Evlilikleri iyi şuana kadar ama bu çok radikal bir karar.
çalışma iznini nasıl alacak pardon?İltica etmek yerine çalışma izni alıp gitsin . Her giden iltica mı ediyor ayrıca yazıldıgı gibi iltica etmek süper harika bir şey değil. Ayrıca herkesin bildiği gibi yurtdışı da kimseyi kollarını açıp beklemiyor orda da çekilecek zorluklar olacak. Hem de iltica ettiği için belki dönmek isteselerde dönemeyecek.
kamp diye kast ettikeleri heim'lar herhalde.Kamplar Afrikada oluyordu belgeselde gördüm, savaştan kaçanlar yığılıyordu ama Avrupada öyle bir şey yok tabi ki gelip normal yaşıyorsun.
yurtdışı yasağı hemen kalkmıyor ama genelde bi süre sonra kalkıyor. istisna olarak bazılarına kaldırmıyor ve pasaport vermiyorlar ama genelde kalktı bildiklerimin bir kaç ay sonraya.Vaay. Bu doğruysa konuşmanın anlamı yok artık tabiki. Nedense onlar emin yurt dışı yasağının kalkacağından. Evet onlarınki de benzeri bir dava
yani imkansız değil deTürkiyeye geri dönüş evet galiba imkansız.
Yargılanması devam ederken yasak kalkmaz, giderse yasa dışı yollardan gider o da çok riskli. Ama şu şartlarda Türkiyede kalmanın da bir anlamı yok, eşi çalışamaz kolay kolay, tek maaşla nasıl geçinecekler, aileleriylede araları iyi değil diyorsunuz.Gitmeleri daha doğru bir karar ama nasıl yaparlar bilmiyorum. Yurtdışında yaşamak biraz kişinin karakterine bağlı bence. Aileme çok bağlıyım, alışkanlıklarıma çok bağlıyım diyen biri yurtdışında çok zorlanır, çok yalnızlık çeker. Eğer arkadaşınız böyle biri değilse iş bulmakta zorlanmaz bence. Her halükarda şuan içinde bulunduğu şartlardan daha iyi yaşar.Arkadaşımın (kadın) eşinin yargılaması devam ediyor. Aslında eşi iyi bir bolumden mezun hukukçu ama yurt dışında ise yaramıyor. Davası bitince HAGB alacağını düşünüyor emsaller oyleymis İltica talep edip yasal yollarla gitmek istiyor yurt dışına eşi. Yargılandığı konuda iltica kabul eden birçok devlet var. Buradan uzun yol tir şoförlük ya da kasaplık vb sertifikalar alıp gitmek istiyor. Oturum alabilirse arkadaşımın da oturum izni çıkabiliyormuş sanırım. Arkadaşım Kendisi görevde ve memur. Aslinda o da memurken hukuk bitirdi ama memuriyette hala. O da bazı sertifikalar almaya çalışacak İ T sertifikaları ya da güzellik uzmanlığı vb Bana danıştı istifa etmeli miyim yurt dışında evliliğimizde sorun çıksa ben istifa etmiş olduğumla kalacağım diye. Bir çocukları var 6 yaşında. Evlilikleri iyi şuana kadar ama bu çok radikal bir karar.