• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşım hayat kadını mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
peygamber efendimiz gözünüzle bile görseniz emin olmak için 3 kere dönün tekrar bakın demiş. arkadaşınızdan eminseniz hiç takılmayın bu konulara ama kalbinizde birşeyler kararmaya başlamışsa kimseye bişey demeden yavaş yavaş arkadaşlığınızı sonlandırın.

Belki öncesinde konuşulan bir konu vardı ve onun üzerine geldi mesaj.
Mesela ben yazısmalarımı genelde tutmam telefonda sonradan gelen mesaj alakasız gıbı görünür.
Bence iletişimi azaltın madem böyle şüpheniz var.

iş arıyor musun gibi sorabilirsiniz.
bir de diyelim eskort olduğunu öğrendiniz ne yaparsınız?
Onu o kadar çok seviyorum ki. Öyle bile olsa sonuçta o yine benim yanında güldügüm ağladığım çocukluk arkadaşım. Hayatımdan çıkarabilirmiyim bilemiyorum. Çıkarmazsam bana ne kadar kötü etkisi olur bilemiyorum. Sadece üzülüyorum şuan kendime kızıyorum öyle birşey olursa ben destek olamadım mi. Çok mu çaresiz kaldı. Çok değişik bir ruh haline büründüm

Olabilir. Ama boyle bir sey nasil sorulabilir ki?
Bilemiyorum. Sormasam içim içimi yiyo bir dakika bile uyumadım. Eğer ben yanlış anlayıp hain düşünuyorsam arkadaşım için kendimi afetmem. Ama doğruysa neler olur bilemiyorum

Arkadaşınıza mesaj içeriğini tabi ki sormayın, mesaj üzerinden gitmeyin, öyle bir mesajı gördüğünüzü de bilmesin. Bir gün kahve içmeye çağırın ve son zamanlarda onu biraz farklı gördüğünüzü size anlatmak istediği bir şeylerin olup olmadığını sorun güzel bir dille. Onunla ilgilendiğinizi ve yardım etmek istediğinizi belirtin. Şüphelendiğiniz şey arkadaşınızın seçimi olabilir ve seçimi sadece kendisini ilgilendirir ancak bu seçim değil de zorunluluksa yardımcı olmaya çalışın.

Tabi ki öyle aslında beni rahatsız eden çalışmadığı halde ve yıllarca maddi sıkıntı çeken biri olarak şuan bunun tam tersi gibi bi hayat yaşaması tedirginligimi anlatabildim mi bilemiyorum

mevzu şu: diyelim ki hayat kadını çıktı. siz her halükarda arkadaş kalacak mısınız yoksa bu arkadaşlığı bitirecek misiniz?
bitirecekseniz direk sorun bitirmeyecekseniz hiç kurcalamayın sonuçta bu da bir iş ve size zarar vermediği sürece herkesin kendi hayatı.
kimse bunu yaşamak istemez.. hayat kadını bile olsa bu ona hayatın getirdiği bir zaruret, geçici bi mecburiyet olabilir.
insanları çok hızlı yargılamayın. manasız tedirginliklere girmeyin.

Yaz sezonu açılıyor belki biri otelde iş bulduğundan bahsediyordur yada arkadaşınıza iş bulmuştur herşey olabilir hemen de kötüye cekmeyin bence

Size ne? Rahatsizsaniz gorusmezsiniz. Elalemin cantasini acip telefonunu karistirmissiniz utanmamissiniz iceriginin ne oldugunu bilmedigin bir mesajla kadinin ahlakina yakistirma yapmissin. Asil ahlaksizlik bir baskasinin ozelini boylesine karistirmaktir. O mesajin devaminda mesela adam 55 yasinda otelde calisiyor demis olabilir. Oteli var demis olabilir. Otelde yasiyor demis olabilir. Belki mesaj atanin bir iliskisi var 55 yasinda biriyle. Isten cikarildiysa tazminat almiatir pasa pasa harciyordur. Colins dediginde zaten gomlek 100 bioemedin 200 lira sanki kalkmis vakkidan 5000 liraya gomlek almista değirmenin suyunu soruyorsunuz.

mevzu şu: diyelim ki hayat kadını çıktı. siz her halükarda arkadaş kalacak mısınız yoksa bu arkadaşlığı bitirecek misiniz?
bitirecekseniz direk sorun bitirmeyecekseniz hiç kurcalamayın sonuçta bu da bir iş ve size zarar vermediği sürece herkesin kendi hayatı.
kimse bunu yaşamak istemez.. hayat kadını bile olsa bu ona hayatın getirdiği bir zaruret, geçici bi mecburiyet olabilir.
insanları çok hızlı yargılamayın. manasız tedirginliklere girmeyin.
Üstte de yazmıştım. Öyle bir durum olsa onu hayatımdan çıkaramayabilirim. Onu silmek çocukluğumu silmek gibi. Ağladığım güldügum tek çocukluk arkadaşım. Eğer doğruysa ben kendime kızarim çok mu çaresizdi ben nasıl anlamadım. Destek mi olamadım. Ben şuan onu düşünüyorum. Ne durumda nasıl iç dünyam çok karmaşık

Üstte de yazmıştım. Öyle bir durum olsa onu hayatımdan çıkaramayabilirim. Onu silmek çocukluğumu silmek gibi. Ağladığım güldügum tek çocukluk arkadaşım. Eğer doğruysa ben kendime kızarim çok mu çaresizdi ben nasıl anlamadım. Destek mi olamadım. Ben şuan onu düşünüyorum. Ne durumda nasıl iç dünyam çok karmaşık

o zaman hayat kadını mevzusunu kurcalama. normal olarak bir sıkıntısı olup olmadığı ve destek olup olamayacağın konusuna odaklan.

Size ne? Rahatsizsaniz gorusmezsiniz. Elalemin cantasini acip telefonunu karistirmissiniz utanmamissiniz iceriginin ne oldugunu bilmedigin bir mesajla kadinin ahlakina yakistirma yapmissin. Asil ahlaksizlik bir baskasinin ozelini boylesine karistirmaktir. O mesajin devaminda mesela adam 55 yasinda otelde calisiyor demis olabilir. Oteli var demis olabilir. Otelde yasiyor demis olabilir. Belki mesaj atanin bir iliskisi var 55 yasinda biriyle. Isten cikarildiysa tazminat almiatir pasa pasa harciyordur. Colins dediginde zaten gomlek 100 bioemedin 200 lira sanki kalkmis vakkidan 5000 liraya gomlek almista değirmenin suyunu soruyorsunuz.
Bütün mesajları okuyarak mi bu yorumu yazdınız. Okusaydiniz bu yorumu bu şekilde yapmazdiniz.

Yaz sezonu açılıyor belki biri otelde iş bulduğundan bahsediyordur yada arkadaşınıza iş bulmuştur herşey olabilir hemen de kötüye cekmeyin bence
Doğu da yaşıyoruz. Burda otel kültürü pek yaygın değil.

Böyle bir ihtimalin insanın aklına gelmesi için sadece mesaj görmesi hatta mesajdan bir kaç kelime görmesi yeterli olmamalı .

Sizce arkadaşınız hayat kadını olabilir mi?
Hayat değerleri nasıldır, insanlarla iletişimi nasıldır, çevresi nasıldır?

Telefonu hep açık mıdır her aradığınız zaman ulaşabilir misiniz ..

Çok yönlü düşünmek lazım... Aklınıza gelen ihtimal gerçek dışı ise çok büyük bir ayıp ! Arkadaşınıza edilmiş iğrenç bir hakaret !

Düşünmeden sakın hareket etmeyin..

İçinde bahsettiğiniz kelimelerin geçtiği çok masum mesajlar da yazilabilir..

Sadece arkadasinin mi yoksa kardesten gibi mi. Her ikiside olsa sorardim gerci. Bile bile yanlisa dussin istemem kimse

Bana anlatmak istememişse sormazdım. İnsanların hayatlarına karışmak hoşuma gitmiyor. paylaşmak isteseydi paylaşırdı belki utanıyor? kimsenin bilmesini istemiyorr?
Sonuçta beraber gezdiği bir insan, ben kimle yakın olduğumu bilmek isterim. Hayat bu ne getireceği belli olmaz Allah korusun büyük konuşmamak lazım ama sırf daha çok para kazanayım diye hayat kadını olan biriyle arkadaş olmak ister mi kimse? İş mi kalmadı? Zorla çalıştırılması durumu varsa o ayrı. Bence ağzını arayın.

Böyle bir ihtimalin insanın aklına gelmesi için sadece mesaj görmesi hatta mesajdan bir kaç kelime görmesi yeterli olmamalı .

Sizce arkadaşınız hayat kadını olabilir mi?
Hayat değerleri nasıldır, insanlarla iletişimi nasıldır, çevresi nasıldır?

Telefonu hep açık mıdır her aradığınız zaman ulaşabilir misiniz ..

Çok yönlü düşünmek lazım... Aklınıza gelen ihtimal gerçek dışı ise çok büyük bir ayıp ! Arkadaşınıza edilmiş iğrenç bir hakaret !

Düşünmeden sakın hareket etmeyin..

İçinde bahsettiğiniz kelimelerin geçtiği çok masum mesajlar da yazilabilir..
Dediğim gibi zaten kaç aydır tedirgin oluyordum. Yukarıda tazminat almıştır yazan olmuştu. Öyle bir durum olmadı. Zaten 5 ay çalıştı. Çalıştığı dönemde bile sürekli maddi sıkıntı çekti babası yüzünden. Son bir kaç aydır sürekli buluştuğumuzda hesabı ödedi çok direndiğim halde. Kıyafeti değişti. Sürekli iletişim kuruyoruz. Bende birikimin varsa harcama bak dediğimde yok birikim babama ne dayanıyor falan demişti.Mesajı da görünce tedirgin oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back