- 8 Şubat 2025
- 25
- 4
- 1
- 19
- Konu Sahibi YarenBayra
-
Yargılayacagınızı bildigim için arkadaşım dedim benim eşim kendi kayın validesini cinsel ilişkide hayal ediyor zaten demiştim kayın pederim sulanıyor bana eşimin akrabaları bana yatak teklif ediyorlar hepsini aileme dedim arkamda olmadılar jandarma aradım eşim şiidet gösterdi ailem le tehdit eti ben kendimi boşlukta buldum ve başka birini sevmek istedim eşimle ilk başlarda çok güzeldi sonra aldatı yani ne yapsam olmadi hata yaptıgımın farkındayım
Eş ailesinde herkes ahlaksız da siz nesiniz ?Yargılayacagınızı bildigim için arkadaşım dedim benim eşim kendi kayın validesini cinsel ilişkide hayal ediyor zaten demiştim kayın pederim sulanıyor bana eşimin akrabaları bana yatak teklif ediyorlar hepsini aileme dedim arkamda olmadılar jandarma aradım eşim şiidet gösterdi ailem le tehdit eti ben kendimi boşlukta buldum ve başka birini sevmek istedim eşimle ilk başlarda çok güzeldi sonra aldatı yani ne yapsam olmadi hata yaptıgımın farkındayım
Gerçek mi bu konu ?!Yargılayacagınızı bildigim için arkadaşım dedim benim eşim kendi kayın validesini cinsel ilişkide hayal ediyor zaten demiştim kayın pederim sulanıyor bana eşimin akrabaları bana yatak teklif ediyorlar hepsini aileme dedim arkamda olmadılar jandarma aradım eşim şiidet gösterdi ailem le tehdit eti ben kendimi boşlukta buldum ve başka birini sevmek istedim eşimle ilk başlarda çok güzeldi sonra aldatı yani ne yapsam olmadi hata yaptıgımın farkındayım
Malesef evetGerçek mi bu konu ?!
eşin senin anneni arzuluyor öyle miYargılayacagınızı bildigim için arkadaşım dedim benim eşim kendi kayın validesini cinsel ilişkide hayal ediyor zaten demiştim kayın pederim sulanıyor bana eşimin akrabaları bana yatak teklif ediyorlar hepsini aileme dedim arkamda olmadılar jandarma aradım eşim şiidet gösterdi ailem le tehdit eti ben kendimi boşlukta buldum ve başka birini sevmek istedim eşimle ilk başlarda çok güzeldi sonra aldatı yani ne yapsam olmadi hata yaptıgımın farkındayım
Eger yalan söylüyorsam çocuklarım var onların üzerine yemin ediyorumeşin senin anneni arzuluyor öyle misenaryoya bak sen kendi ahlaksızlığına bu kılıfları bulman mide bulandırıcı bir hayâl gücün var.
16 yaşında evlenme sebepleriniz nelerdi?Eger yalan söylüyorsam çocuklarım var onların üzerine yemin ediyorum
Sakın çocuklarını bu pisliğine bulastırma, inanmam. Zira çocuklarını düşünüyor olsaydın, onlar için hareket ederdin, onlara rağmen değil.Eger yalan söylüyorsam çocuklarım var onların üzerine yemin ediyorum
Eger yalan söylüyorsam çocuklarım var onların üzerine yemin ediyorum
16 yaşında evlenme sebepleriniz nelerdi?
Hadi birinci çocuğu yaptınız bu adama neden ikinci çocuğu doğurdunuz?
Hadi arkadaşın olsun çok inanmıyorum da . Böyle biriyle bir insan arkadaşlık neden eder ? Benim çevremde olsa derim ki sen ne rezil bir insansın . Kendi canını bırak o çocuklaron suçu ne ? Koca pesinde kosacagina bir şirkete gir bir cay yap yer temizle hayatını kurtar derim.Yanlış anladınız kendim için demiyorum arkadaşım için yazdım fikirlerinizi merak etim sadece
Elin herifi iki gün eğlenir sonra ya ortada bırakır ya ona buna satar. Kocasının koynundan çıkmadan kocaya koşan bir kadını en leş en berbat bir herif bile saygı duyup kalbine koymaz. Aklınızı başınıza alın. Önce o deli kocadan kurtulun sonra ne halt ediyorsanız edin.Mrb arkadaşım için fikir almak istedim evli 2 çocugu var kocası piskopat biri arkadaşım evli kendisi ve bekar birini seviyor karsılıklı olarak eşinden boşanmak istiyor ama eşi yanaşmıyor bu işe ve sevgilisi gel kaçalım diyor arkadaşıma
Edersin umrunda mı çocuk ? Boyle iğrenç bir aileyse kadın sığınma evi var mesela . Senin adresini söylemezler . İş konusinda da yardımcı oluyoelar . Amannn şimdi kim ise girecekte iki çocuğa bakacak . En güzeli yeni koca tabiEger yalan söylüyorsam çocuklarım var onların üzerine yemin ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?