Arkadaşım evli ve bekar birini seviyor

Benim ailem var ama yok gibi zaten anne sevgisi ne bilmem sevgi yerine şiddet gördüm ailem yanında piskolojim bozuldu bence çocuktum ne yaptıgımı bilmiyordum baskı yüzünden evlendim şimdi ise ailem beni desteklemiyor

Yargılayacagınızı bildigim için arkadaşım dedim benim eşim kendi kayın validesini cinsel ilişkide hayal ediyor zaten demiştim kayın pederim sulanıyor bana eşimin akrabaları bana yatak teklif ediyorlar hepsini aileme dedim arkamda olmadılar jandarma aradım eşim şiidet gösterdi ailem le tehdit eti ben kendimi boşlukta buldum ve başka birini sevmek istedim eşimle ilk başlarda çok güzeldi sonra aldatı yani ne yapsam olmadi hata yaptıgımın farkındayım

Sizde ya şizofreni tarzı bir şey var ya da bilerek uyduruyorsunuz. Eşinizin ailesi komple size yatak teklif ediyor eşiniz kayınvalidesiyle yatıyor aynen. Herkes ahlaksız bir siz ahlaklısınız maşallah. Keşke o çocukları elinizden alsa devlet. Elin adamıyla küçük, korunmasız çocuklarını aynı ortama sokamazsın anlıyor musun, daha evlisin sen. O bekar adam da ahlaklı bir adam olsa evli kadınla ilişki yaşamaz zaten. Rezilsiniz tekrar ediyorum, sizin derdiniz çocuklarınız değil gene bir erkek. O çocukların hayatını harcamaya hakkınız yok, dünyaya getirmeseydin o zaman, korunsaydın. Bak internet çağındayız buraya konu açmayı ve başka erkeklerle mesajlaşmayı biliyorsun korunma yöntemlerini de öğrenebilirdin aile hekimleri ücretsiz spiral takıyor

Son düzenleme:
Eş ailesinde herkes ahlaksız da siz nesiniz ?
Evli iken kocan ne kadar kötü olursa olsun ,insan nasıl bakar başka bir adama aklım almıyor benim.Çocuklarınız hayatınız boyunca affetmeyecek sizi.Onlara bunu yaşatmaya ne hakkınız var.İnancınız varsa bunun hesabını nasıl vereceksiniz Allah a.

Gerçek mi bu konu ?!

eşin senin anneni arzuluyor öyle mi senaryoya bak sen kendi ahlaksızlığına bu kılıfları bulman mide bulandırıcı bir hayâl gücün var.

Eger yalan söylüyorsam çocuklarım var onların üzerine yemin ediyorum
Sakın çocuklarını bu pisliğine bulastırma, inanmam. Zira çocuklarını düşünüyor olsaydın, onlar için hareket ederdin, onlara rağmen değil.

Çok düşünüyorsun çünkü çocuklarını onlar üzerine yemin et aynen. Sevmediğim eşimden boşanayım, çalışıp kendi ayaklarım üzerinde durayım çocuklarımı büyüteyim yok, bunlar yerine başka bir erkeğe kaçmak daha maceralı değil mi? Siz neden korunmadınız ve o çocukları yaptınız bakın beni bu konuda sinirlendiren tek şey o çocuklar, sizin gibilerin elinde heba olup gitmelerini yüreğim kaldırmıyor artık. 2 çocuk annesinin böyle pervasızca davranmaya hakkı yok, yok

16 yaşında evlenme sebepleriniz nelerdi?
Hadi birinci çocuğu yaptınız bu adama neden ikinci çocuğu doğurdunuz?

Aile baskısından kaçıp evlenmiş üstte yazmış. Anne babanın en ufak sözüne alınıp elin adamına paspas oluyorlar işte böyle, o güçlerine gitmiyor. Başı sıkıştı mı hemen hoop başka bir adama. Bunlar için erkekten erkeğe kaçmak dışında bir çözüm söz konusu dahi olamaz. Zayıf iradeli ve libidoları tarafından yönetilen insanlar bunlar

Eşinin yanaşmıyor olmasına gerek yok ki mahkemeye başvurup boşanabilir ama konu nafakaysa orasını bilemem onun için mahkemeye başvurabilir

Yanlış anladınız kendim için demiyorum arkadaşım için yazdım fikirlerinizi merak etim sadece
Hadi arkadaşın olsun çok inanmıyorum da . Böyle biriyle bir insan arkadaşlık neden eder ? Benim çevremde olsa derim ki sen ne rezil bir insansın . Kendi canını bırak o çocuklaron suçu ne ? Koca pesinde kosacagina bir şirkete gir bir cay yap yer temizle hayatını kurtar derim.

Elin herifi iki gün eğlenir sonra ya ortada bırakır ya ona buna satar. Kocasının koynundan çıkmadan kocaya koşan bir kadını en leş en berbat bir herif bile saygı duyup kalbine koymaz. Aklınızı başınıza alın. Önce o deli kocadan kurtulun sonra ne halt ediyorsanız edin.

Edersin umrunda mı çocuk ? Boyle iğrenç bir aileyse kadın sığınma evi var mesela . Senin adresini söylemezler . İş konusinda da yardımcı oluyoelar . Amannn şimdi kim ise girecekte iki çocuğa bakacak . En güzeli yeni koca tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…