- 8 Şubat 2025
- 25
- 4
- 1
- 19
- Konu Sahibi YarenBayra
-
Ne tesadüf ki siz de eşinizden boşanmak istiyorsunuz, sizin de 2 çocuğunuz var.Mrb arkadaşım için fikir almak istedim evli 2 çocugu var kocası piskopat biri arkadaşım evli kendisi ve bekar birini seviyor karsılıklı olarak eşinden boşanmak istiyor ama eşi yanaşmıyor bu işe ve sevgilisi gel kaçalım diyor arkadaşıma
Sakın böyle bir şey yapma eşin çok psikopatsa boşa seninki sağlam dal bulmadan elindekinden olmamak pardon ARKADAŞININKİMrb arkadaşım için fikir almak istedim evli 2 çocugu var kocası piskopat biri arkadaşım evli kendisi ve bekar birini seviyor karsılıklı olarak eşinden boşanmak istiyor ama eşi yanaşmıyor bu işe ve sevgilisi gel kaçalım diyor arkadaşıma
İnsan gibi boşan sonra ne yapıyorsan yap.Mrb arkadaşım için fikir almak istedim evli 2 çocugu var kocası piskopat biri arkadaşım evli kendisi ve bekar birini seviyor karsılıklı olarak eşinden boşanmak istiyor ama eşi yanaşmıyor bu işe ve sevgilisi gel kaçalım diyor arkadaşıma
kadin evli, adam bekarİnsan gibi boşan sonra ne yapıyorsan yap. Metres mi olmak istiyorsun? Evli erkekler eşlerini boşamıyor metresleriyle zaman geçirip gönül eyleyip sonra karısına geri dönüyor.
Karşılıklı boşanmak diyince adamda evli zannettim sorrykadin
kadin evli, adam bekar
Dünyanın iyice çivisi çıkmış böyle konular açmaya utanmıyor artık ahlaksızlarMrb arkadaşım için fikir almak istedim evli 2 çocugu var kocası piskopat biri arkadaşım evli kendisi ve bekar birini seviyor karsılıklı olarak eşinden boşanmak istiyor ama eşi yanaşmıyor bu işe ve sevgilisi gel kaçalım diyor arkadaşıma
Kocan psikopatsa niye evlendin?2 çocugu var kocası piskopat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?