Arkadaşım evli ve bekar birini seviyor

Ne tesadüf ki siz de eşinizden boşanmak istiyorsunuz, sizin de 2 çocuğunuz var.
Eğer bu konudaki arkadaş sizseniz, silkelenip kendinize gelin. Boşanmak istiyorsanız, mahkemeye başvurun.

Sakın böyle bir şey yapma eşin çok psikopatsa boşa seninki sağlam dal bulmadan elindekinden olmamak pardon ARKADAŞININKİ

İnsan gibi boşan sonra ne yapıyorsan yap.

Siz ne utanmaz insanlarsınız çoluğunuz çocuğunuzdan da utanmıyorsunuz artık, çocuklarınız bile durdurmuyor sizi. Siz aşağılık bir şekilde cinsel organlarınız tarafından yönetiliyorsunuz. O arkadaşım dediğiniz kişi sizsiniz çünkü aynı konumdasınız, çocuk sayısına, kocanızı tanımlama şekline kadar aynı, eski konularınızı okudum. Bu ahlaksızlıklardan midem bulanıyor artık keşke yasa çıksa da evli erkek ve kadınların zina yapmasına sert cezalar getirilse, siz çocuklarınızdan utanmıyorsunuz belki yasadan utanır ve çekinirsiniz. Ban yiyeceğimi biliyorum ama ohh söyledim ve rahatladım. Rezilsiniz ben sadece o çocuklara üzülüyor ve acıyorum. Heba oluyor elinizde o çocuklar rezilsiniz rezil. Keşke kocanıza ulaşıp bu konuyu gösterme şansımız olsaydı adamın aldatıldığı yetmiyor çocukları da elinden alınıyor. siz adamın çocuklarını kaçırıp yabancı bir adamla mı büyütmek istiyorsunuz. Adam hırlı mı hırsız mı sapık mı ne kadar tanıyorsunuz. Ahlaklı bir bekar adam evli bir kadınla görüşür mü

Son düzenleme:
Dünyanın iyice çivisi çıkmış böyle konular açmaya utanmıyor artık ahlaksızlar

2 çocugu var kocası piskopat
Kocan psikopatsa niye evlendin?
Hadi evlendin diyelim neden çocuk yaptın hatta 2 tane?
Bu adam 1 günde psikopat olup uyanmadı ya hiç mi görmedin hareketlerini evlenmeseydin veya çocuk olmadan bosansaydin. Kaçmak ve sonraki sıkıntılarla uğraşmak boşanmaktan daha zor. Ahlaksızlığada kılıf bulma istediği kadar deccal olsun önce bosanmaliydin birini bulmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…