- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.436
- 548
- Konu Sahibi YarenBayra
-
Altına imzami atarim .Aile baskısından kaçıp evlenmiş üstte yazmış. Anne babanın en ufak sözüne alınıp elin adamına paspas oluyorlar işte böyle, o güçlerine gitmiyor. Başı sıkıştı mı hemen hoop başka bir adama. Bunlar için erkekten erkeğe kaçmak dışında bir çözüm söz konusu dahi olamaz. Zayıf iradeli ve libidoları tarafından yönetilen insanlar bunlar
Ailem yüzünden 2 çocuk da şimdi desem inanmasınız zaten oda zorla oldu istemeyerek16 yaşında evlenme sebepleriniz nelerdi?
Hadi birinci çocuğu yaptınız bu adama neden ikinci çocuğu doğurdunuz?
Yağmurdan kaçarken doluya tutulursun o yanına gitmeyi düşündüğün kişi çok mu iyi olacak. Sakın ha sakın öyle bir şey yapma. Aile evine dönemez misin?Ailem yüzünden 2 çocuk da şimdi desem inanmasınız zaten oda zorla oldu istemeyerek
Boşanmadan böyle bir hata yapmayın.Mrb arkadaşım için fikir almak istedim evli 2 çocugu var kocası piskopat biri arkadaşım evli kendisi ve bekar birini seviyor karsılıklı olarak eşinden boşanmak istiyor ama eşi yanaşmıyor bu işe ve sevgilisi gel kaçalım diyor arkadaşıma
Bekar adam cocuklarini getir demiyordur, cocuklari birakip kacacak. O durumda cocuklarin velayeti psikopat dedigi babaya verilir.Bu enerjiyi, bu motivasyonu nasıl buluyorsunuz? Ben kaçmayan kalksam ikinci çocuktan, üçüncüyü hazırlamaya geçmeden vazgeçerim. 3 çocuk, 2 kedi taşı derken kocam yakalar
Allah akıl fikir versin. Kaçta gör belanı
Esra erola cikmaya mi karar vermis ne sacma salak işler 15 yasinda çocuk mu arkadaşınız da kaçacak? Cahil mi kocasi bosanmak istemiyor diye adliyede dava açılmıyor mu gitsin açsın vallahi çocuklara üzülüyorum ya ciddenMrb arkadaşım için fikir almak istedim evli 2 çocugu var kocası piskopat biri arkadaşım evli kendisi ve bekar birini seviyor karsılıklı olarak eşinden boşanmak istiyor ama eşi yanaşmıyor bu işe ve sevgilisi gel kaçalım diyor arkadaşıma
Ne akıl, be vicdan var o zaman. 100 tane koca gelse yine çocuklarımı bırakmam.Bekar adam cocuklarini getir demiyordur, cocuklari birakip kacacak. O durumda cocuklarin velayeti psikopat dedigi babaya verilir.
Yok artik bu kadarda olmaz ama aile de herkes bir birine yatalım mı diyor yani?Yargılayacagınızı bildigim için arkadaşım dedim benim eşim kendi kayın validesini cinsel ilişkide hayal ediyor zaten demiştim kayın pederim sulanıyor bana eşimin akrabaları bana yatak teklif ediyorlar hepsini aileme dedim arkamda olmadılar jandarma aradım eşim şiidet gösterdi ailem le tehdit eti ben kendimi boşlukta buldum ve başka birini sevmek istedim eşimle ilk başlarda çok güzeldi sonra aldatı yani ne yapsam olmadi hata yaptıgımın farkındayım
Psikopat olup olmadığını bilmiyoruz. Belki bunlar, kadının hezeyanlarıdır. Ve belki bırakıp kaçması, çocuklar için daha evladırBekar adam cocuklarini getir demiyordur, cocuklari birakip kacacak. O durumda cocuklarin velayeti psikopat dedigi babaya verilir.
Yani böyle bir konuda ne dememezi bekliyorsun kaçsınlar sevenler kavuşsun mu diyelim ?Mrb arkadaşım için fikir almak istedim evli 2 çocugu var kocası piskopat biri arkadaşım evli kendisi ve bekar birini seviyor karsılıklı olarak eşinden boşanmak istiyor ama eşi yanaşmıyor bu işe ve sevgilisi gel kaçalım diyor arkadaşıma
Arkadaşınıza(!) deyin ki, kendini bıraksın çocuklarını düşünsün. Sorumluluk almak çok ayrı bir şey.Mrb arkadaşım için fikir almak istedim evli 2 çocugu var kocası piskopat biri arkadaşım evli kendisi ve bekar birini seviyor karsılıklı olarak eşinden boşanmak istiyor ama eşi yanaşmıyor bu işe ve sevgilisi gel kaçalım diyor arkadaşıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?