• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım evli ve bekar birini seviyor

Koca psikopat ama konudaki kadın rahatça başka biriyle ilişki yapabiliyor?

Aldatmak için uydurduğu kılıf o sadece. Güya kocasının ailesi de komple sapıkmış. Önceki konusunda birkaç kişi sormuş hepsi mi sapık diye evet hepsi demiş 🤣

adam bu kadar sapık ve psikopatsa evli kadın 2 küçük çocukla başkasıyla ilişki yapmaya nasıl fırsat bulabildi. Maşallahı var konu sahibinin. Böylelerini ve çocuklarının geldiği hali gündüz programlarında izliyoruz. O çocuklar istismara uğramasa iyidir

Son düzenleme:
Ablacım sakın kaçmak gibi bir şey yapma, bak eşin zaten psikopatmış seni bulur sonun daha kötü olur. Ailen arkanda olur mu ayrılmak istesen ? Gerekirse polise git can güvenliğim yok beni zorla tutuyorlar de ayrıl o evden, ne tür bir sapkınlığın ortasına düşmüşsün.

Kocan psikopatsa yeni sevgili yapacak enerjiyi nasıl bulabiliyorsun mesela ? Hiç korkmuyor musun mesajlasirken?

Aman bosanayim iki çocuğumun başında durayim ya beni öldürürse ya çocuklarımı da öldürürse diye düşünmeyin . Sevgilimle kaçayım diye düşünün . Sizin gibi insanlar ve bencillikleri nefret ediyorum . Birde hep bir eşi b*klama oluyor konularda psikopat, kötü bilmem ne e sende eşini aldatan birisin işte . Kocan ve sevgilin var aynı zamanda o psikopat sen nesin ?

Mrb arkadaşım için fikir almak istedim evli 2 çocugu var kocası piskopat biri arkadaşım evli kendisi ve bekar birini seviyor karsılıklı olarak eşinden boşanmak istiyor ama eşi yanaşmıyor bu işe ve sevgilisi gel kaçalım diyor arkadaşıma
Adamla kaçarsa çocuklar ne olacak hem Müge Anlı bulur

Koca gerçekten piskopat olsa korkudan kıpırdayamazdı nasıl başkasıyla aşk yaşayıp buluşup görüşüyor .

Yapmayın
çocuklarınıza bu damgayı vurmayın boşanın sığınma evine gidin davanızı açın kocaya kaçmaktan daha iyi olur .

Kaç kız kaç :KK53: evlilik çok matah bir şeymiş gibi birinden ötekine 😡 dikkat et de yağmurdan kaçarken fırtınaya tutulma 😡

Back