- 22 Kasım 2010
- 11.146
- 19.668
- 498
- Konu Sahibi YarenBayra
vah o çocuklara....küçük çocuklu evli insanların başkalarına yan gözle bakabilmeleri midemi bulandırıyor. şeyinizi düşünmeye nasıl fırsatınız kalıyor çok enteresan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koca psikopat ama konudaki kadın rahatça başka biriyle ilişki yapabiliyor?
Ne alaka herşeyi yargılamayın ben olsam derim benim"Arkadaşım" dediğiniz kişi siz misiniz yoksa?
Bana öyle geldi.
Adamla kaçarsa çocuklar ne olacak hem Müge Anlı bulurMrb arkadaşım için fikir almak istedim evli 2 çocugu var kocası piskopat biri arkadaşım evli kendisi ve bekar birini seviyor karsılıklı olarak eşinden boşanmak istiyor ama eşi yanaşmıyor bu işe ve sevgilisi gel kaçalım diyor arkadaşıma
Burada ne yazılabilir böyle bir saçmalığa?Yanlış anladınız kendim için demiyorum arkadaşım için yazdım fikirlerinizi merak etim sadece
Arkadaşınıza sorar misiniz psikopat kocadan nefes alıp korkmadan nasil başka bir adam bulabilmiş?Ne alaka herşeyi yargılamayın ben olsam derim benim
GerçekYa burada yargısız infaz yapıyoruz ama bu çocuğun belli ki yardıma ihtiyacı var. Üyelik gerçek mi değil mi öğrenebilir miyizMune
Gerçek
Olay gerçek arkadaşlar ben şahidim konudaki sevgili benimgkfGerçek
Bakın ben 16 yaşında evlendim 32 yasında biriyle