Arkadaşım evli biriyle olduğumu ortaya çıkardı(bilmeden) olay koptu yardımm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz neden mahremimizi arkadaşınıza anlatıyorsunuz ??
Adamın evli olduğunu öğrendikten sonra mı söylediniz arkadaşınıza?
Evet bana böyle bir şey yaptı dedim en yakın arkadaşımdı söylemek istedim

Hanfendi kendinize gelin bana bekarım dedi iyi misiniz sonra söyledi
Tabi kesin sen tamamen masumsundur adam tamam şerefsiz ona laf yok peki sen hiç mi bakmazsın bu adam nedir necidir hop dalmışsın ortaya bir de çeneni tutmayıp anlatmisin sonuç ortada başkada diyecek birşey yok vicdan azabı daha çok uykusuz birakir seni

Tabi kesin sen tamamen masumsundur adam tamam şerefsiz ona laf yok peki sen hiç mi bakmazsın bu adam nedir necidir hop dalmışsın ortaya bir de çeneni tutmayıp anlatmisin sonuç ortada başkada diyecek birşey yok vicdan azabı daha çok uykusuz birakir seni
Baktım sosyal medyasında bir tane bile resimleri yoktu

Ortak tanıdığımızda benimle ayni gün tanıdı zaten hayır ufacık evdi belkide kendi evi bile değildi ama gerçi kadın bizim evimiz dedi. Zaten annemlerle yaşıyorum dedi

Bir de öğretmen mi kendisi , yazık çok yazık gerçekten .. haberiniz yokmuş ne denebilir ki şimdi bir daha kesinlikle emin olmadan kimseyle arkadaşlık kurmayın bence .

Her şeyi geçtim de kadına kendi evi tarif edilince ne yaptı acaba bu çok kötü ya Allah yardimcisi olsun ama anlamadigime üzerinden bir yıl geçmiş olay şimdiyi mi beklemiş neden
Arkadaşım dedi ki ben dalga geçmek istedim olaylar büyüdü demek adam direk korkudan beni söyledi

Evet bana böyle bir şey yaptı dedim en yakın arkadaşımdı söylemek istedim
İyi de en yakın arkadasınızın huyunu bilmiyor musunuz ? Ağzı gevşek olduğunu az çok biliyormussunuzdur.
Bana kalırsa en yakın arkadaşınızın söyleyeceğini tahmin ederek söylediniz.
Bana kalırsa çok iyi olmuş kadın kocasının ne mal olduğunu öğrenmiş işte.

İyi de en yakın arkadasınızın huyunu bilmiyor musunuz ? Ağzı gevşek olduğunu az çok biliyormussunuzdur.
Bana kalırsa en yakın arkadaşınızın söyleyeceğini tahmin ederek söylediniz.
Bana kalırsa çok iyi olmuş kadın kocasının ne mal olduğunu öğrenmiş işte.
Yok 1 sene geçti arkadaşım herkes için uğraşıcam der yapmaz hatta üşengeç diye tanımlarım onu hep kimseye sırrımı vermedi fakedende başka biriymiş gibi yazmış zaten kocası ismimi vermiş

Yazmadan geçmek istemiyorum Seda Sayan söylüyor ya tanıştığınız kişiden kimliğini tc numarasını isteyin diye ne çok haklıymış
Canım artık babamıza güvenemiyoruz biz ne yapalım yani offfff offf

Aynen yorumlara bakın bilsem neyse yine suçlu ben oldum adam değil!!
Yanlış anladınız siz suçlusunuz adam değil olay. Bal gibi ikiniz de suçlusunuz aslında. Adam öğretmen arkadaşınızsa nasıl evli olduğunu bilmezsiniz? Bir şeyler düşündüğü kişi hakkında insan bilgi sahibi olmaz mı? Hadi neyse tamam bilmiyordunuz olan oldu öğrendiniz. Adam evdeki karısına dair her şeyi mi kaldırmıştı evden? Direkt koştur koştur yatak odasına girip hiçbi yere bakmadan çıktınız mı öyle? Hadi bu da tamam sonradan öğrendiniz. E arkadaşınıza niye anlattınız yani biz böyle böyle bir şeyler yaşadık adam evli çıktı diye? Ki size adamın karısına söyleyeceğini de söylemiş birkaç kere ciddi tepki verip neden susturmadınız? Şaka amaçlı yazmışmış. Yaşı 10 filan herhalde idrak edemiyor ciddi durumları. Sizin gibi evli biriyle yanlışlıkla görüşen kimi üyeler görüyoruz burada nasıl böyle bir konuma düşerim diye kendini yiyor, siz bir de başkasına anlatıyorsunuz. Adama diyecek sözüm zaten yok hem evli hem saklıyor hem başkalarıyla görüşüyor. O tamamen fiyasko.

Yanlış anladınız siz suçlusunuz adam değil olay. Bal gibi ikiniz de suçlusunuz aslında. Adam öğretmen arkadaşınızsa nasıl evli olduğunu bilmezsiniz? Bir şeyler düşündüğü kişi hakkında insan bilgi sahibi olmaz mı? Hadi neyse tamam bilmiyordunuz olan oldu öğrendiniz. Adam evdeki karısına dair her şeyi mi kaldırmıştı evden? Direkt koştur koştur yatak odasına girip hiçbi yere bakmadan çıktınız mı öyle? Hadi bu da tamam sonradan öğrendiniz. E arkadaşınıza niye anlattınız yani biz böyle böyle bir şeyler yaşadık adam evli çıktı diye? Ki size adamın karısına söyleyeceğini de söylemiş birkaç kere ciddi tepki verip neden susturmadınız? Şaka amaçlı yazmışmış. Yaşı 10 filan herhalde idrak edemiyor ciddi durumları. Sizin gibi evli biriyle yanlışlıkla görüşen kimi üyeler görüyoruz burada nasıl böyle bir konuma düşerim diye kendini yiyor, siz bir de başkasına anlatıyorsunuz. Adama diyecek sözüm zaten yok hem evli hem saklıyor hem başkalarıyla görüşüyor. O tamamen fiyasko.
Adam bana ailemle yaşıyorum hatta 3 kardeşim dedi. Yatak odasına karanlık girdik bunu anlatmayacağım zaten. Arkadaşıma inanmadım ki 1 sene geçti öyle yaptı 1 sene hep söyledi ben gülüyordum şaka diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back