Arkadaşım eşime neden bunu sordu? Eşimin cevabı kafamı karıştırdı. Ne düşünüyorsunuz?

Teşekkür ederim yorumunuz için. Evet ben bu açıdan bakmamıştım ama yorumlardan sonra arkadaşımın niyetini sorguladım.
Nasil yani? Siz arkadaşınızın bu sorusunu iyi niyetli gördünüz ama buradaki yorumlardan dolayı mı sorgulamaya başladınız?? Öncesinde sıkıntı yoktu yani

Siz ne açıdan bakmıştınız?
Açıkladım ya yazdıklarımda. Ben arkadaşıma şu açıdan baktım : zaten alkollü, kötü bir gün geçirdi, konumuzda zaten ilişkiler davranışlar vb saatlerdir konuşuyoruz diye tolere etmiştim. Her ne kadar sorusunu neden ben yanındayken diye sormadı diye aklımdan geçse de üzerinde durmadım.
Yorumlardan sonra, sizin baktığınız yerden daha mantıklı geliyor arkadaşımın hareketi.

Tabi biz okuduğumuzu anlamaktan yoksun insanlar olarak yorumlarımıza yapılan yorumların ne anlama geldiğini anlayamayacak düzeyde olduğumuzu saklamaya çalışsak da her bakımdan açık bir şekilde belli oluyor ki anlamamışız anlatılmak isteneni ve yanlış yorumlamışız sürekli. :KK70: :KK70:
“Tabi siz anneler tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersız gördüğünüz bir kadının annelik yapmasına şiddetle karşısınız ama”

Öbür açıdan.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Ben o açıdan bakmamıştım. Öbür açı size uygun olabilir ama biz eşimizle 2098 yılında yaşadığımız için birbirimizi bunaltmıyor ve arkadaşlarımız ilişkimize çomak soktuğunda yine bunu anlayışla karşılıyoruz. Teşekkür ederim yorumunuz için. Yorumunuz teşekkür ederim için. İçin teşekkür ederim yorumunuz.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Ben o açıdan bakmamıştım. Öbür açı size uygun olabilir ama biz eşimizle 2098 yılında yaşadığımız için birbirimizi bunaltmıyor ve arkadaşlarımız ilişkimize çomak soktuğunda yine bunu anlayışla karşılıyoruz. Teşekkür ederim yorumunuz için. Yorumunuz teşekkür ederim için. İçin teşekkür ederim yorumunuz.
En ideal ilişki ve en ideal çift.Hepimiz dağılalım bence,şahsen kendi adıma içim sişti🙄.

Zaten bir insan her zaman kendisinde olmayan özellikleri dile getirir.
Özlem duydugu şeyleri vurgular.
Çok korkak erkekler,çok cesur olduklarini söyler misal.Cevresindekileri inandırmaya çalışırlar.
Bu da öyle bir şey demek ki..
Ev isi yapmayan,karısını kaybetmekten korkmayan,sözünü dinlemeyen ,sevdiğini hissettirmeyen bir adamla evli belli ki konu sahibi.
O yüzden sürekli kocasını olumlamaya,milleti hayran bırakmaya çalışıyor sanki.
Gelen arkadaş bile sena nasıl böyle egittiler diyerek kocasına soruyor ya ; bu da evlilik üzerindeki mutlak otoritesine bir gönderme bence.
Çünkü yaşanan hayatında söz hakkı bile yok bana kalırsa.
Aslında söylediklerinize katılıyorum, gerçekten insan kendinde ne yoksa onu göstermeye çalışıyor. Hatta çok sevdiğim bir söz vardır "insan olmadığını bağırır". Bu konuda size katılıyorum ama benim burada ne olmadığım gibi görünme amacım, ne de bir bağırışım var. Kendi hayatımdan fikir almak istediğim şeyleri yazdım, sizlere bunun gerçek olması da imkansız geliyor olabilir. Yapabileceğim bir şey yok, yine de yorumunuza teşekkürler. Bir de kendi hayatımda yazdığınızın aksine bir tek benim söz hakkım var. Umarım sizin için de öyledir:)

En ideal ilişki ve en ideal çift.Hepimiz dağılalım bence,şahsen kendi adıma içim sişti🙄.
Yoksa siz hala koca koca insanlar dertlenip kapınızda bittiğinde onlara "sakinleşmesi için" alkol sunup sonrasında kocanıza yavşamasını izleyip hala "niye böyle sordu kiiiğğ" demiyor musunuz? Niye evlisiniz ki o zaman yakıştıramadım :KK43:

Konu sahibi hangi gezegenden geldi merak ettim her yoruma teşekkür ediyor çok minnoş 🤗
Aslında çok uzaklarda değilim, buralardayım :)
Venüslü nerede görsem tanırım
Sizin çevrenizle çok az benzerliğim olduğu için böyle yorum yapıyorsunuz sanırım, çevreniz ve sizin adınıza üzülürüm ancak :KK43:

Diğer konunuzda sizi savunmuştum lakin bu bir kendini ispatlama konusu gibi ama tabiki bundan banane iyi forumlar ☺️

Yoksa siz hala koca koca insanlar dertlenip kapınızda bittiğinde onlara "sakinleşmesi için" alkol sunup sonrasında kocanıza yavşamasını izleyip hala "niye böyle sordu kiiiğğ" demiyor musunuz? Niye evlisiniz ki o zaman yakıştıramadım :KK43:
Evet şu anda evliligimi sorgulayıp,varoluşsal sancılar yaşıyorum😌.

Son düzenleme:
En çok size teşekkür ederim, çok çok. Teşekkürler, minnetler hepsi size, çok! sizi de bize yetişmeye davet edeyim bari, madem biz o kadar önden gidiyormuşuz.
Ne olur gitmeyin ama.
İkiside olmamış elde başka var mı?
Seni mi kıracağım? Hemen yazarım bir tane.

X