- 19 Mayıs 2020
- 46.514
- 208.368
Kıskanç olduk işte, yeter bence.35 sayfa, akıllarda tek bir soru: “Kadın kadının düşmanıdır” lafı hiç kullanıldı mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıskanç olduk işte, yeter bence.35 sayfa, akıllarda tek bir soru: “Kadın kadının düşmanıdır” lafı hiç kullanıldı mı?
Hayır, o kişinin karakterine, aile yapısına, düşünce yapısına, standartlarına vs. bakmadan "sadece" rahat cinsellik için evlenilirse o kişiye duyulan şehvet bittiğinde ortadaki gerçeklerden ötürü kabak tadı verir diyorum. Ve üzgünüm ki ülkemizde şehvet yüzünden evlenenler var. Bir yandan evlenmiş olmak da bir statü tabi. İkisi birleşince ortaya bu çıkıyor bence.Evlenmeden önce cinsellik yaşayıp o kişiye olan arzulari dinen insanların ilişkileri de mi kabak tadi veriyor o zaman anlayamadim
Henüz değil. Ama kıskanıyorsunuz ve mutsuzsunuz kullanıldı.35 sayfa, akıllarda tek bir soru: “Kadın kadının düşmanıdır” lafı hiç kullanıldı mı?
Bi de başka bir üye tarafından konu sahibinin kocasında gözümüz olduğu iddia edildi, bu çok orijinaldi işte, beğendim. Sıkılmıştım gadının düşmanı gadındırdan.Henüz değil. Ama kıskanıyorsunuz ve mutsuzsunuz kullanıldı.
Sevdiği insana karşı arzuları dinmiyor işte. Evlenmeden önce cinsellik yaşayıp kabak tadı alınca evlenmiyorsun. Kabak tadı almadigin insanla evleniyorsun.Evlenmeden önce cinsellik yaşayıp o kişiye olan arzulari dinen insanların ilişkileri de mi kabak tadi veriyor o zaman anlayamadim
Ay evet onu unutmuşum, maddi durumundan ötürü mü kocasında gözümüz var yoksa karısıyla aralarındaki kopuk ilişkiden ötürü mü onu tam anlayamadım ama olsun.Bi de başka bir üye tarafından konu sahibinin kocasında gözümüz olduğu iddia edildi, bu çok orijinaldi işte, beğendim. Sıkılmıştım gadının düşmanı gadındırdan.
Ya bir de Artemis, aşk/ şehvet zaten sabit durabilecek şeyler değiller zaten. İlk yıl hadi diyelim iki yıl çok varlar. Sonra?Sevdiği insana karşı arzuları dinmiyor işte. Evlenmeden önce cinsellik yaşayıp kabak tadı alınca evlenmiyorsun. Kabak tadı almadigin insanla evleniyorsun.
Aslında aynı şeyi söylüyoruz. Birçok bakımdan anlastığın, huylarını sevebildigin, birlikte bir şeyler yapabildigin ve en önemlisi beraber sacmalayabildigin insana karşı sevgin de arzun da öyle kolay kolay dinmiyor.Ya bir de Artemis, aşk/ şehvet zaten sabit durabilecek şeyler değiller zaten. İlk yıl hadi diyelim iki yıl çok varlar. Sonra?
İşte ilişkiyi sadece şehvet ayakta tutuyorsa, aradan çekilince yıkılır yani.
Ben aşık oldum, 6 aydır kalp çarpıntısı kelebekler vs. geziyorum. Belki 6 ay sonra azalacak, doğal seyri de bu olabilir.
Ama kafamız aynı bir kere. Görüşleri, seçimleri vs. benimle taban tabana zıt değil. Deli gibi aşk olmasa da ortak paydalarımız var. Ama böyle olmasa, bir evcilik oynama sevdasına evlensek aşk azalınca ne olacak?
Esinizin sizi kaybetmekten korkmasini neden onu birakip baskasina gitmeye bagladiniz ki? Adam ne guzel cevaplar vermis siznokuz altinda buzagi ariyorsunuz.Merhaba arkadaşlar, öncelikle olay dün gece yaşandı belki buraya yazmak için erken ama yine de fikirlerinizi almak istedim.
Dün eşimle sakin bir Cumartesi geçiriyorduk.
Sonra akşam kapı çaldı, aslında pek de samimi olmadığımız benim bir kız arkadaşım geldi. Sevdiğimiz, ara sıra zaman geçirdiğimiz birisi ama asla çat kapı gelecek yakınlıkta bir arkadaşımız değil. Zaten ben ailemin evine bile çat kapı gitmem, böyle misafirlerden de çok hoslanmam çünkü hem hazırlıksız oluyoruz hem de baska planlarımız oluyor :) Neyse arkadaşım özür dileyerek pek iyi hissetmediğini, sarjının bittiğini çok yakında olduğu için samimiyetimize güvenerek hem bizi görmek hem de bir kafasını toplamak için ayaklarının buraya getirdiğini söyledi. Anlayışla karşılayıp kapılarımızı açtık, arkadaşım çok çok dertliydi birkaç dakika sonra ağlayarak anlatmaya başladı, konumuz hep ilişkiler üzerineydi, kendisini teselli ettim, çözümler aramaya çalıştık vb derken saatler geçti. Biraz da alkol aldığımız için bir de arkadaşımı yalnız evine göndermek istemediğim için kalmasını söyledik, o da kabul etti. Sonra ben lavobaya gittiğimde eşime şu soruyu sordu " Sen eşin için neden/nasıl bu kadar çok efor sarfediyorsun, geldiğimden beri pervane oldun, üzüldüm sana. Willy seni böyle mi eğitti, yoksa sevgiden mi? " ben kulak misafiri olmaktan rahatsız oldum ama eşimin de cevabını merak ettiğim için utanarak da olsa dinledim. Eşim de öncelikle "eğitmek" kelimesine takıldı, espriler falan yaptı sonra dedi ki "ben Willy kaybetmek istemiyorum, onun için efor sarfediyorum,içimden geliyor, benim yanımda hep mutlu olsun ki hep benimle kalsın" vb cümleler kurdu. Sonra biraz daha konuştular bunun üzerine ama çok önemli şeyler değildi.
Şimdi benim takıldığım nokta şu oldu (belki size göre gereksiz ama bence çok önemli), eşim beni kaybetmekten neden korkuyor ki? Bana güvenmiyor mu? yani ben mutsuz olsam baskalarına mı gideceğim, bunu ihtimal olarak görmesi bile beni üzdü. Arkadaşımın niyetini kötü bulmuyorum, zaten konumuz ilişkiler-davranışlar-sevgi falan olduğu için eşime sormak istemiş olabilir. Ama yine de ben yokken sorması, ben gelince konuyu kapatması ve bana da sorabilirdi şaşırdım :) Ama biraz da alkollüydü dikkate almaya gerek yok niyetini diye düşünüyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Bu arada not olarak ekleyeyim, normalde bizim misafirimiz gelecekse ben misafir öncesi tüm hazırlıkları yaparım, yiyecekler-içecekler-siparişler vb kullanılacak servisler vb bile hazır olur. Misafir geldikten sonra da yerimden hiç kalkmam tüm servisi eşim yapar, ben konuklarla ilgilenirim. Aramuzda bu şekilde bir sorumluluk paylaşımı var ikimiz için de en kolayı böyle, hem ben daha sosyal, konuskan olduğum için misafirlerimi hiç yalnız bırakmamış oluyorum, hem de eşim öncesini planlamaktan hoslanmıyor hangi tatlı ne ile yenir, yemekler, tabak seçimi-masa düzeni vb çok anlamıyor :)
Bu misafir çat kapı geldiği için ve aslında benim arkadaşım olduğu için eşim tüm sorumluluğu aldı o gece, siparişler verdi, hazırladı servis yaptı, alkolümüz bitti, gidip aldı vb o yüzden de arkadaşımın dikkatini çekmiş olabilir.
Ayol hepimize gün teyzesi dedi yandaşiniz,daha ne diyebilir ki?Hepimiz sizin o mükemmel evliliğinizi kıskanıp kıskançlıktan çatliyormuşuz.Ben böyle bir yorum görmedim, nerede dedi?
Ben mi atladım yorumları acaba Hemen suçlamak yerine açıklayabilirsiniz durumu, ne maskesi ne alaka şimdi?
Her yoruma büyük bir özenle teşekkür edip,uzun uzun cevaplar yazan siz,bu yorumları atladınız öyle mi?Gerçekten atlamışım yorumları, çok ayıp.
Kendisi şaka yaptım dediği için espri dedim
O arkadaşı bir daha eve almayınMerhaba arkadaşlar, öncelikle olay dün gece yaşandı belki buraya yazmak için erken ama yine de fikirlerinizi almak istedim.
Dün eşimle sakin bir Cumartesi geçiriyorduk.
Sonra akşam kapı çaldı, aslında pek de samimi olmadığımız benim bir kız arkadaşım geldi. Sevdiğimiz, ara sıra zaman geçirdiğimiz birisi ama asla çat kapı gelecek yakınlıkta bir arkadaşımız değil. Zaten ben ailemin evine bile çat kapı gitmem, böyle misafirlerden de çok hoslanmam çünkü hem hazırlıksız oluyoruz hem de baska planlarımız oluyor :) Neyse arkadaşım özür dileyerek pek iyi hissetmediğini, sarjının bittiğini çok yakında olduğu için samimiyetimize güvenerek hem bizi görmek hem de bir kafasını toplamak için ayaklarının buraya getirdiğini söyledi. Anlayışla karşılayıp kapılarımızı açtık, arkadaşım çok çok dertliydi birkaç dakika sonra ağlayarak anlatmaya başladı, konumuz hep ilişkiler üzerineydi, kendisini teselli ettim, çözümler aramaya çalıştık vb derken saatler geçti. Biraz da alkol aldığımız için bir de arkadaşımı yalnız evine göndermek istemediğim için kalmasını söyledik, o da kabul etti. Sonra ben lavobaya gittiğimde eşime şu soruyu sordu " Sen eşin için neden/nasıl bu kadar çok efor sarfediyorsun, geldiğimden beri pervane oldun, üzüldüm sana. Willy seni böyle mi eğitti, yoksa sevgiden mi? " ben kulak misafiri olmaktan rahatsız oldum ama eşimin de cevabını merak ettiğim için utanarak da olsa dinledim. Eşim de öncelikle "eğitmek" kelimesine takıldı, espriler falan yaptı sonra dedi ki "ben Willy kaybetmek istemiyorum, onun için efor sarfediyorum,içimden geliyor, benim yanımda hep mutlu olsun ki hep benimle kalsın" vb cümleler kurdu. Sonra biraz daha konuştular bunun üzerine ama çok önemli şeyler değildi.
Şimdi benim takıldığım nokta şu oldu (belki size göre gereksiz ama bence çok önemli), eşim beni kaybetmekten neden korkuyor ki? Bana güvenmiyor mu? yani ben mutsuz olsam baskalarına mı gideceğim, bunu ihtimal olarak görmesi bile beni üzdü. Arkadaşımın niyetini kötü bulmuyorum, zaten konumuz ilişkiler-davranışlar-sevgi falan olduğu için eşime sormak istemiş olabilir. Ama yine de ben yokken sorması, ben gelince konuyu kapatması ve bana da sorabilirdi şaşırdım :) Ama biraz da alkollüydü dikkate almaya gerek yok niyetini diye düşünüyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Bu arada not olarak ekleyeyim, normalde bizim misafirimiz gelecekse ben misafir öncesi tüm hazırlıkları yaparım, yiyecekler-içecekler-siparişler vb kullanılacak servisler vb bile hazır olur. Misafir geldikten sonra da yerimden hiç kalkmam tüm servisi eşim yapar, ben konuklarla ilgilenirim. Aramuzda bu şekilde bir sorumluluk paylaşımı var ikimiz için de en kolayı böyle, hem ben daha sosyal, konuskan olduğum için misafirlerimi hiç yalnız bırakmamış oluyorum, hem de eşim öncesini planlamaktan hoslanmıyor hangi tatlı ne ile yenir, yemekler, tabak seçimi-masa düzeni vb çok anlamıyor :)
Bu misafir çat kapı geldiği için ve aslında benim arkadaşım olduğu için eşim tüm sorumluluğu aldı o gece, siparişler verdi, hazırladı servis yaptı, alkolümüz bitti, gidip aldı vb o yüzden de arkadaşımın dikkatini çekmiş olabilir.
Daha önce de gözümden kaçan yorumlar oldu, hatta üyeler tekrarladı vb bu durumun nesine inanamadınız? Size hiç olmadı mı?Her yoruma büyük bir özenle teşekkür edip,uzun uzun cevaplar yazan siz,bu yorumları atladınız öyle mi?
Tişikkür ederim.Daha önce de gözümden kaçan yorumlar oldu, hatta üyeler tekrarladı vb bu durumun nesine inanamadınız? Size hiç olmadı mı?
Ama yine sizin gönlünüz olsun bilerek atladım, sonra üyenin atladığımı fark etmesini sağladım, sonra yorumu buldurdum, sonra da ona yorum yaptım. Evet aynen böyle :)
Teşekkürler yorumunuz için, yorumlarda da çok yazıldı ben de daha az görüşeceğim artık.Alkolün etkisini bir kenara bırakalım. Arkadaşının eşine sorduğu soruda art niyet arardım. O kişi ile de irtibatı keserdim. Sinek küçük ama mide bulandırır. Eşinin de seni kaybetmemek istemesi iki yolu var bence. Birincisi arkadaşın ile ilişkisi varsa böyle bir cevap vermiş olabilir. İkincisi ciddi şekilde seni kaybetmekten korkuyordur
Herkes bu konuda hem fikir :) ben de daha az görüşeceğim artık. Tesekkurler yorumunuz için.O arkadaşı bir daha eve almayın
Ne demekk. yeter ki senin gönlün olsun :)Tişikkür ederim.