- 29 Mayıs 2021
- 13.527
- 87.714
- 548
- 36
Algılar öyle sıkıntılı ki, kocasının kendisini kaybetmek istememesinden bile rahatsız olmuş. Bunu da güvenle açıklıyor birde. Hiç alakası yok halbuki.Ailecek sizde sorun var. Algınız ondan sıkıntılı bence. Bizde mesela böyle toplu tatil olacaksa eşler ayrılmaz maile gidilir.
Ay pardon, niye uğramıştı diye yanlıs anladım. Bir grup erkek, her yer darmadağın, bulaşıklar her yerde, bilgisayara bakmaktan gözler şişmiş herkesin, çöpler birikmiş, doğru düzgün cam bile açmamışlar.... gibi bir ortammış. Kaybeden ekip öfkeli, kazananlar sürekli dalga geçiyor kışkırtıyor diğerlerini vb... Kızcağız şok olmustu.Tamam işte, ne görmüş?
Arkadaşının terbiyesizliğini de gözü görmüyor, yatak açıyorlar falan kocası ile, ilginç yaşamlar.Algılar öyle sıkıntılı ki, kocasının kendisini kaybetmek istememesinden bile rahatsız olmuş. Bunu da güvenle açıklıyor birde. Hiç alakası yok halbuki.
Eşşm bazen eve sekizde gelir. Ben oğlumuza yedirir onu beklerim. Beraber olsun beraber yiyelim diye çünkü yemek beraber oturup sohbet edilerek yapılınca anlamlıdır. Sofra bir kültürdür. Uzun uzun sohbet edip insanın rahatladığı bir zamandır. Aileyi de sıcaklaştırır.Teşekkür ederim niyetiniz gerçekten buysa, çünkü diğer yorumlarınız alaycı kırıcı tarzda ama olsun :))
Bak yine yanlıs anladınız, eşim bana sen yavas yiyorsun ben sıkılıyorum ben tek yiyeceğim, benimle sohbet etme sakın demiyor ki. Biz hafta içi özellikle çalısıyoruz, ben eşimin yemek yemek için 2 saat beni beklemesini (benim mesaim 2 saat sonra bitiyor) , ben yavas yavas yerken karşımda benimle oturmasını istemiyorum ki! Ben yerken o da baska şeyler yapsın, işiyle ilgilensin evde bir sorumluluk varsa onu yapsın istiyorum. Yani biz bunu tercih ederek yapıyoruz.
Ama bu tüm yemekler ayrı yeniyor anlamına gelmiyor ben bunu söylüyorum zaten, bir özel gün olur yemeğe çıkarız, hafta sonudur birlikte pişirir yeriz, ya da benim anlatacağım bir şey vardır o yerken kalkıp giderim yanına vb...
Yine sizin gibi olmadığımız için sorunlu olduk, ben size diyor muyum o kadar kalabalık gidilirse sizde sorun vardır diye? :) Neyse artık bu tatil konusunu kapatsak :))Ailecek sizde sorun var. Algınız ondan sıkıntılı bence. Bizde mesela böyle toplu tatil olacaksa eşler ayrılmaz maile gidilir.
Omen Tanrem.Ay pardon, niye uğramıştı diye yanlıs anladım. Bir grup erkek, her yer darmadağın, bulaşıklar her yerde, bilgisayara bakmaktan gözler şişmiş herkesin, çöpler birikmiş, doğru düzgün cam bile açmamışlar.... gibi bir ortammış. Kaybeden ekip öfkeli, kazananlar sürekli dalga geçiyor kışkırtıyor diğerlerini vb... Kızcağız şok olmustu.
Sizin bu arkadaştan daha önemi sorunlarınız var farkında değilsiniz :)))Yine sizin gibi olmadığımız için sorunlu olduk, ben size diyor muyum o kadar kalabalık gidilirse sizde sorun vardır diye? :) Neyse artık bu tatil konusunu kapatsak :))
Siz öyle tercih ediyorsunuz demek ki, bundan da memnunsanız sorun yok. Ama biz böyle tercih ediyoruz.Eşşm bazen eve sekizde gelir. Ben oğlumuza yedirir onu beklerim. Beraber olsun beraber yiyelim diye çünkü yemek beraber oturup sohbet edilerek yapılınca anlamlıdır. Sofra bir kültürdür. Uzun uzun sohbet edip insanın rahatladığı bir zamandır. Aileyi de sıcaklaştırır.
Bekleyince açlıktan ölmez. Siz talep etmeseniz bile onun da beklemesi gerekir. Yine aynı şekilde annenizle arkadaşınızla gitmişsiniz tatile son tatile yalnız gidecekseniz eşinizin de gelmesi gerekirdi. Hadi diğerleri birileriyle. Yalnız tatilinize gelmeyi istemeliydi. Bunlar küçük ama önemli şeylerdir.
Dediğim gibi ilişki sıcaklığı yok anlatımınızda. Soğuk bir şey geçiyor insana .
Hayatımdaki tek sorun arkadaşımın sorusu değil tabi ki haklısınız. Aman bizi boşverin, Allah size dert vermesin. :)Sizin bu arkadaştan daha önemi sorunlarınız var farkında değilsiniz :)))
Ay o faciaya zaten. İnsan çantada keklik olayım der mi? Bir sıkıcı olmamak için yüzde otuz zaman geçiriyorlar. Bir de sonra dünyanın en sıkıcı çifti gibi kaybetme korkusu dahi olmayan bir şeyi arzuluyor.Algılar öyle sıkıntılı ki, kocasının kendisini kaybetmek istememesinden bile rahatsız olmuş. Bunu da güvenle açıklıyor birde. Hiç alakası yok halbuki.
Bu aile değil işte.Siz öyle tercih ediyorsunuz demek ki, bundan da memnunsanız sorun yok. Ama biz böyle tercih ediyoruz.
Aynı şekilde eşim benden önce işe baslıyor, ben uyurken kahvaltısını hazırlayıp yapıyor beni uyandırıp gel karşımda ol aile sıcaklığı yaşayalım demiyor :)) farklı olduğumuzu kabullenmeniz, saygı duymanız bu kadar zor mu?
Belki de biz soğuk bir aileyizdir, bu bizi kötü mü yapar?
Cool takıldığı için o sözleri duymamazliktan gelmeliydi. Eşine dair bir endişesi yok zaten, adam hasta olsa haberi olmuyor, olsa da hasta zaten rahatsız etmemeyim kendi kendine iyileşsin diyecek yapıda.Arkadaşının terbiyesizliğini de gözü görmüyor, yatak açıyorlar falan kocası ile, ilginç yaşamlar.
Tamam biz aile de değiliz tamamm :)) ne olduğumuzu değil ama olmadığımızı biliyorum artık. En aile sizsiniz. :)Bu aile değil işte.
Ayrı yemek yiyen, evde ayrı bir hayat süren anne babayi kim ister?
Aile ne demek? Aile kavramını Komple değiştirip bı da bizim ailemiz diyorsunuz.
+1 katiliyorum. Ve verdigi cevaplar sanki türk ailesi degilde Miami de yasiyorlar ickiler ayri tatiller kocasinin ettigi uzun uzun cümleler. Ay sinirim geldi ayolSizin bu arkadaştan daha önemi sorunlarınız var farkında değilsiniz :)))
Siz de dalga geçmiyorsanız teşekkürler :)) ama gerçeğim ben.Her yorum yapana hatta sizle konunuzla dalga geçenlere bile öyle pamuk pamuk cevaplar vermişsiniz ki okudukça cevaplarınızı gerçek olmadığınıza ben de inandım
Sabir taşı olsa çatlar insanHer yorum yapana hatta sizle konunuzla dalga geçenlere bile öyle pamuk pamuk cevaplar vermişsiniz ki okudukça cevaplarınızı gerçek olmadığınıza ben de inandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?