Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz ne bileceğiz bireysellik fln litfenHa sen şu açık ilişki tarzında evlilik yaşayan kadinsın bu konu o konuya göre çok absürt değil mi ayrıca evliliğini kıskandılar falan yazmayın ortada evlilik tarzı bi ilişki yok aşkımsular
Hah ya aynen. İlk yıldan karını alıp romantizm dolu bir iki hafta geçirmek yerine 100 tane erkekle ter, ayak, bacak arası kokulu villada saatlerce oyun oynuyorsan ciddi sıkıntılar vardır.Bingo :))
Evli ilk senemiz jakuzili villa tutarız, fantezinin dizine vururuz diye düşünmek yerine bir şey kokulu villa tercih ediyorsa bir sorun vardır. Mutlaka vardır.
Mesajın kokusu var resmenHah ya aynen. İlk yıldan karını alıp romantizm dolu bir iki hafta geçirmek yerine 100 tane erkekle ter, ayak, bacak arası kokulu villada saatlerce oyun oynuyorsan ciddi sıkıntılar vardır.
Umarım haklı çıkmazsınız ben çıkmayacağınızı düşünüyorum, çıkarsanız da forum kalır mı bilmem ama kalırsa söz siz söylemiştiniz ben dinlemedim diyeceğim size :) ilerde her sey yolunda giderse siz de benim hakkımı verin ama? Evet , yıl dönümümüz bir kara kışta ne yapalım, umarım güzel bir tatil geçiririz o zaman da.2022 senesinde üç ayrı tatil yapıp eşe sadece kara kışta o da yıldönümü diye zoraki beş dk ayırıyorsanız evet yanlış. Ve ileride göreceksiniz bunu üzgünüm.
İleride bir gün adam kafa dengi bulduğu iyi anlaştığı biri denk gelecek siz çantada keklik görmeye devam edin. Toysunuz ve yaşayarak göreceksiniz bunu demek ki
Tamam siz neden sürekli tatilden bahsediyorsunuz ben şimdi anladım. Ne güzel çok keyifli bir tatil geçirmişsiniz sizin adınıza sevindim. Sonsuza kadar hep birbirinizle tatile gidin, aman baskasını tercih etmeyin :))Hayır kendi ilk senemi düşünüyorum. Önü açık Deniz manzaralı otel tutalım balkonda oynaşırız dur günlerce balkon manzarası taramıştık, jakuzi, özel havuzlu villa nerelerde neler yaptık. Yani eşimin erkek arkadaşını tercih etmesini düşündüm mümkün değil :))
Bu bizim ilk tatilimiz ilk yazımız değil ki. Ama ortam konusuna o kadar hakimsiniz ki, o ekipten bir arkadaşın sevgilisi bunları ziyarete gitmişti, kızcağız neye uğradığını şaşırmıştı yıllaaar önce :)Hah ya aynen. İlk yıldan karını alıp romantizm dolu bir iki hafta geçirmek yerine 100 tane erkekle ter, ayak, bacak arası kokulu villada saatlerce oyun oynuyorsan ciddi sıkıntılar vardır.
Bide milyon kişi efsane evlilik yaşıyorsun diye güzelledi ayrı ayrı takılacaksam niye evleniyorum ya hayır bunu derken bile bi garip hissediyorum o kadar özgürlüğüne düşkün ve rahat olan ben bile garipsedimBiz ne bileceğiz bireysellik fln litfen
Neden edeyim zatenUmarım haklı çıkmazsınız ben çıkmayacağınızı düşünüyorum, çıkarsanız da forum kalır mı bilmem ama kalırsa söz siz söylemiştiniz ben dinlemedim diyeceğim size :) ilerde her sey yolunda giderse siz de benim hakkımı verin ama? Evet , yıl dönümümüz bir kara kışta ne yapalım, umarım güzel bir tatil geçiririz o zaman da.
Tamam siz neden sürekli tatilden bahsediyorsunuz ben şimdi anladım. Ne güzel çok keyifli bir tatil geçirmişsiniz sizin adınıza sevindim. Sonsuza kadar hep birbirinizle tatile gidin, aman baskasını tercih etmeyin :))
Gömmeli batak.Kiralık villada her yıl birkaç kere ne oyunuymuş o öyle?
Tatile beraber gidememek için evlenmişler.Bide milyon kişi efsane evlilik yaşıyorsun diye güzelledi ayrı ayrı takılacaksam niye evleniyorum ya hayır bunu derken bile bi garip hissediyorum o kadar özgürlüğüne düşkün ve rahat olan ben bile garipsedim
Tamam etmeyin işte, kırkıncı yılda da sıkılmazsınız insallah hep mutlu bir arada mis gibi geçinir gidersiniz. :) En yeni evli sizsiniz, hele biz?? sizinle kıyaslanamayız bile, yüz yıllık eskimişiz boşverin siz bizi :))Neden edeyim zaten
Anca evliliğin kırkıncı yılı olur da sıkılırım fln öyle olabilir. Sizin gibi evlenir evlenmez sıkılmam yani. Sekizinci senedeyiz evlilikte ilişkide on yıl oldu. Yemin ederim sizden daha yeni evliyiz
16 sene sonra 1 hafta memelekete gittim goderken karalar bağladim anneminde ilk dediği isoyuda evde yanlız bıraktın bide istesem giderim ve oda gider ama neden ben onsuz o bensiz tatile gitmek istesin veya sürekli iatesin arada anlayabilirim ama bu sene hiç kocasıyla tatile gitmeyip sehir sehir gezmişTatile beraber gidememek için evlenmişler.
Ben evliliğimin ikinci senesinde anneme tatile gidelim desem eli böğründe ay noldu küstünüz mü kavga mı ettiniz noldu der evet demez
Neye uğramıştı bir villa dolusu erkeğin içine girince çok merak ediyorum?Bu bizim ilk tatilimiz ilk yazımız değil ki. Ama ortam konusuna o kadar hakimsiniz ki, o ekipten bir arkadaşın sevgilisi bunları ziyarete gitmişti, kızcağız neye uğradığını şaşırmıştı yıllaaar önce :)
Aynen düşündük düşündük dedik ki, hangi amaçla evlenilir, sonra bunu bulduk.Tatile beraber gidememek için evlenmişler.
Ben evliliğimin ikinci senesinde anneme tatile gidelim desem eli böğründe ay noldu küstünüz mü kavga mı ettiniz noldu der evet demez
E öyle ama. Acı gerçekler bunlar. Sizi tanımıyorum çevremde olsanız böyle dimdirekt söylemezdim belki daha kibarca uyarırdım. Sizin iyiliğiniz için diyorum yani bir hata var. Bir dorun var. İnsan doğasına aykırı bu.Tamam etmeyin işte, kırkıncı yılda da sıkılmazsınız insallah hep mutlu bir arada mis gibi geçinir gidersiniz. :) En yeni evli sizsiniz, hele biz?? sizinle kıyaslanamayız bile, yüz yıllık eskimişiz boşverin siz bizi :))
Sizin gibi merak etmiş, gerçekten oyun mu oynuyorlar diye kontrole gitmiş.Neye uğramıştı bir villa dolusu erkeğin içine girince çok merak ediyorum?
Size evliliğinizle ilgili olumsuz yorum yapan yakınlarınız kim o zaman?Aynen düşündük düşündük dedik ki, hangi amaçla evlenilir, sonra bunu bulduk.
Siz gitmeyin zaten, annenizi de endişelendirmeyin.
Yine size bir kötü haber, bizim aile tatilimize annem geliyor her yıl, kız kardeşim geliyor (o da evli eşi gelmiyor), hatta erkek kardeşimin eşi de geliyor, erkek kardeşimi almıyoruz :))
Tamam işte, ne görmüş?Sizin gibi merak etmiş, gerçekten oyun mu oynuyorlar diye kontrole gitmiş
Ailecek sizde sorun var. Algınız ondan sıkıntılı bence. Bizde mesela böyle toplu tatil olacaksa eşler ayrılmaz maile gidilir.Aynen düşündük düşündük dedik ki, hangi amaçla evlenilir, sonra bunu bulduk.
Siz gitmeyin zaten, annenizi de endişelendirmeyin.
Yine size bir kötü haber, bizim aile tatilimize annem geliyor her yıl, kız kardeşim geliyor (o da evli eşi gelmiyor), hatta erkek kardeşimin eşi de geliyor, erkek kardeşimi almıyoruz :))
Teşekkür ederim niyetiniz gerçekten buysa, çünkü diğer yorumlarınız alaycı kırıcı tarzda ama olsun :))E öyle ama. Acı gerçekler bunlar. Sizi tanımıyorum çevremde olsanız böyle dimdirekt söylemezdim belki daha kibarca uyarırdım. Sizin iyiliğiniz için diyorum yani bir hata var. Bir dorun var. İnsan doğasına aykırı bu.
Bir insan karısıyla akşam yemeğini yavaş yiyor sıkılıyorum diye beraber yemez mi? Bu önem verme ölçütüdür. Sohbetinizden keyif almıyor demek ki, insan eşiyle oturup muhabbet etmek istemiyorsa sıkılıyorsa bir sorun vardır yami. Bu iki iki dört. O kadar net. Siz kavramları karıştırmışsınız doz aşımı var sizfe
Bakın bireyselliğe önem vermek bazen dışarıda arkadaşlarla takılmaktır. Gece dönüp dönmeyeceğinden habersiz kalmak değildir. Hayatının yüzde otuzuna razı olmak da değildir. Hayat arkadaşlığı deniyor bir ömür için söz veriyorsun. Ve daha başında sıkılıyorsan, bireyselliğin daha öndeyse olmamış bir şey vardır.