Arkadaşım eşime neden bunu sordu? Eşimin cevabı kafamı karıştırdı. Ne düşünüyorsunuz?

Sizden de bunu beklerim ben. Bence siz eşinizin kafasından geçen tüm düşünceleri bile tek tek biliyorsunuzdur. Kaç yorumdur diyorum zaten biz siz değiliz, olamayız, siz her şeysiniz. Biz hiçbir şey :) Tanışmaya da çalışmıyoruz boş boş yaşıyoruz işte.

Yok şu sebeple gizledim, saat geç olmuştu, hepimiz alkollüydük şimdi konuyu uzatmayayım dedim. Arkadaşımı ciddiye almasam tüm aksamımı ona ayırıp dertleşir, yedirir içirir bir de yatırır mıyım?
Gizlemesi iyi niyetliydi hala söylüyorum, benim aklım kalmasın keyfim kaçmasın diye söylememiş, ama ben üzüldüm tek basına serumlar almıs araba kullanmıs o halde falan. Beni daha fazla üzmeyin :KK43:(
Kocanıza art niyetli söylenmiş bir lafi ciddiye almıyorsunuz demek istemiştim. Ana fikir koca yani arkadaş değil.

Kocayı serum alırken de rahatsiz etmemek lazım, sonradan kendisinden dinlenmek daha etkili olmuştur sizin ilişkinizde.

Son düzenleme:
Tam olarak cümleler sizin söylediğiniz gibi değildi. Üzüldüm sana dedi ama sanki eşim çok yorulmuş da hani zahmet ettin üzüldüm gibiisinden söyledi. yani ben öyle anlamıştım.
"Seni karın mı eğitti?" cümlesiyle "zahmet ettin üzüldüm" cümlesi yan yana durmaz ama ya.

Valla Rozi ben de adama acımadım değil yani şu an. Adam resmen karısının umrunda değil ayol.
:KK53:
Hiç gurur duymuyorum ama regl zamanımdı. Geçen yaptığımı söyleyeyim de ben de linç yiyeyim. Benim kuzu ile arabada gidiyoruz. Işıkta durduk, benimki uzaklara daldı. Ben bir carlamışım, sen nereye bakıyorsun, kim var orada diye. :olamaz:
Ayy ergenken bile böyle değildim. 30 yaşında aşık oldum ve puffff:eğlence:

Seviyorsan umurunda oluyor, yoğun aşk varsa kaos da çıkıyor, fırtına da kopuyor. Üzüyor, üzülüyorsun ama çok da tatlı oluyor. :dondurma:

Tam olarak cümleler sizin söylediğiniz gibi değildi. Üzüldüm sana dedi ama sanki eşim çok yorulmuş da hani zahmet ettin üzüldüm gibiisinden söyledi. yani ben öyle anlamıştım.
Aman sizin basınıza gelmesin, karşınızdaki kişiye yazık olmasın :)) tesekkürler yorumunuz için.

İzlemedim o diziyi, siz benzettiyseniz eminim pek hayır gelmez ama bakacağım bir ara :))
Ben size cennet mahallesi öneriyorum,çok kült bir dizidir😃.

Aman sizin basınıza gelmesin, karşınızdaki kişiye yazık olmasın :)) tesekkürler yorumunuz için.
Aynı cümleler olmasa da bağlamdan çıkan bu. Zahmetine üzülmek de aynı kapıya çıkıyor. Sorry ama adam pek de umurunuzda değil. :KK53:

:KK53:
Hiç gurur duymuyorum ama regl zamanımdı. Geçen yaptığımı söyleyeyim de ben de linç yiyeyim. Benim kuzu ile arabada gidiyoruz. Işıkta durduk, benimki uzaklara daldı. Ben bir carlamışım, sen nereye bakıyorsun, kim var orada diye. :olamaz:
Ayy ergenken bile böyle değildim. 30 yaşında aşık oldum ve puffff:eğlence:

Seviyorsan umurunda oluyor, yoğun aşk varsa kaos da çıkıyor, fırtına da kopuyor. Üzüyor, üzülüyorsun ama çok da tatlı oluyor. :dondurma:
Sizin hem karakteriniz hem de ilişkiniz bizden çok farklı görünüyor ama mutluysanız önemi yok tabi. Sizin ilişkinizi kaoslar besliyor, karşılıklı da anlaşıyorsunuz ki mutlusunuz. Hep böyle olsun umarım :)
Bizim biraz farklı pek kaos, tartışma, ses yükselmeleri yaşanmaz.

Yok şu sebeple gizledim, saat geç olmuştu, hepimiz alkollüydük şimdi konuyu uzatmayayım dedim. Arkadaşımı ciddiye almasam tüm aksamımı ona ayırıp dertleşir, yedirir içirir bir de yatırır mıyım?
Gizlemesi iyi niyetliydi hala söylüyorum, benim aklım kalmasın keyfim kaçmasın diye söylememiş, ama ben üzüldüm tek basına serumlar almıs araba kullanmıs o halde falan. Beni daha fazla üzmeyin :KK43:(
Adam kaza geçirmiş, ama olsun, kocanıza yanlayan arkadaşınızın kalp kırıklığı kadar mühim değil. Bişey deyince de kızıyonuz sonra.

Sizin hem karakteriniz hem de ilişkiniz bizden çok farklı görünüyor ama mutluysanız önemi yok tabi. Sizin ilişkinizi kaoslar besliyor, karşılıklı da anlaşıyorsunuz ki mutlusunuz. Hep böyle olsun umarım :)
Bizim biraz farklı pek kaos, tartışma, ses yükselmeleri yaşanmaz.
Ya kadın resmen kocanıza yoklama çekmiş. Siz yatak serme derdindesiniz. Kaos Tanrısı çağırmış, kurban istemiş ama siz evde yoksunuz. :KK53:

Sadece sanat filmi izleyen çok sevgili konu sahibine önerilecek şey mi bu aşk olsun? Haberi de yoktur eminim Cennet Mahallesi falan. 😌
Sadece sanat filmi izlediğim yine nereden çıktı? Allah askına artık gülüyorum :))
Ben sanat filmi ya da pek action olmayan filmleri seviyorum evet, yani film izlerken sürekli takip edeyim kim kime ne demiş, olayları çözmeye çalısayım, korkayım falan sevmiyorum. Film akıp gitsin, sanat filmleri genelde böyle. İlginizi çekeceğini sanmıyorum ama yine de size de tavsiye ederim.

Size doyum olmuyor gerçekten arkadaşlar, benden bu kadar.
Yarın mesai var :) Herkese iyi haftalar!

Sadece sanat filmi izlediğim yine nereden çıktı? Allah askına artık gülüyorum :))
Ben sanat filmi ya da pek action olmayan filmleri seviyorum evet, yani film izlerken sürekli takip edeyim kim kime ne demiş, olayları çözmeye çalısayım, korkayım falan sevmiyorum. Film akıp gitsin, sanat filmleri genelde böyle. İlginizi çekeceğini sanmıyorum ama yine de size de tavsiye ederim.
Aynen sanat filmleri uykumu getiriyor benim. Tavsiye etmememiz isabet olmuş. 🤗

X