Arkadaşım eşime neden bunu sordu? Eşimin cevabı kafamı karıştırdı. Ne düşünüyorsunuz?

Ailecek sizde sorun var. Algınız ondan sıkıntılı bence. Bizde mesela böyle toplu tatil olacaksa eşler ayrılmaz maile gidilir.
Algılar öyle sıkıntılı ki, kocasının kendisini kaybetmek istememesinden bile rahatsız olmuş. Bunu da güvenle açıklıyor birde. Hiç alakası yok halbuki.

Tamam işte, ne görmüş?
Ay pardon, niye uğramıştı diye yanlıs anladım. Bir grup erkek, her yer darmadağın, bulaşıklar her yerde, bilgisayara bakmaktan gözler şişmiş herkesin, çöpler birikmiş, doğru düzgün cam bile açmamışlar.... gibi bir ortammış. Kaybeden ekip öfkeli, kazananlar sürekli dalga geçiyor kışkırtıyor diğerlerini vb... Kızcağız şok olmustu.

Algılar öyle sıkıntılı ki, kocasının kendisini kaybetmek istememesinden bile rahatsız olmuş. Bunu da güvenle açıklıyor birde. Hiç alakası yok halbuki.
Arkadaşının terbiyesizliğini de gözü görmüyor, yatak açıyorlar falan kocası ile, ilginç yaşamlar.

Teşekkür ederim niyetiniz gerçekten buysa, çünkü diğer yorumlarınız alaycı kırıcı tarzda ama olsun :))
Bak yine yanlıs anladınız, eşim bana sen yavas yiyorsun ben sıkılıyorum ben tek yiyeceğim, benimle sohbet etme sakın demiyor ki. Biz hafta içi özellikle çalısıyoruz, ben eşimin yemek yemek için 2 saat beni beklemesini (benim mesaim 2 saat sonra bitiyor) , ben yavas yavas yerken karşımda benimle oturmasını istemiyorum ki! Ben yerken o da baska şeyler yapsın, işiyle ilgilensin evde bir sorumluluk varsa onu yapsın istiyorum. Yani biz bunu tercih ederek yapıyoruz.
Ama bu tüm yemekler ayrı yeniyor anlamına gelmiyor ben bunu söylüyorum zaten, bir özel gün olur yemeğe çıkarız, hafta sonudur birlikte pişirir yeriz, ya da benim anlatacağım bir şey vardır o yerken kalkıp giderim yanına vb...
Eşşm bazen eve sekizde gelir. Ben oğlumuza yedirir onu beklerim. Beraber olsun beraber yiyelim diye çünkü yemek beraber oturup sohbet edilerek yapılınca anlamlıdır. Sofra bir kültürdür. Uzun uzun sohbet edip insanın rahatladığı bir zamandır. Aileyi de sıcaklaştırır.
Bekleyince açlıktan ölmez. Siz talep etmeseniz bile onun da beklemesi gerekir. Yine aynı şekilde annenizle arkadaşınızla gitmişsiniz tatile son tatile yalnız gidecekseniz eşinizin de gelmesi gerekirdi. Hadi diğerleri birileriyle. Yalnız tatilinize gelmeyi istemeliydi. Bunlar küçük ama önemli şeylerdir.
Dediğim gibi ilişki sıcaklığı yok anlatımınızda. Soğuk bir şey geçiyor insana .

Ailecek sizde sorun var. Algınız ondan sıkıntılı bence. Bizde mesela böyle toplu tatil olacaksa eşler ayrılmaz maile gidilir.
Yine sizin gibi olmadığımız için sorunlu olduk, ben size diyor muyum o kadar kalabalık gidilirse sizde sorun vardır diye? :) Neyse artık bu tatil konusunu kapatsak :))

1. Samimi olmadiginiz birini neden yatili aliyorsunuz kimsenin evi yol gecen hani degil
2. Neden cay kahve degilde alkol ikram ediyorsunuz modernlikten heralde
3. Sanki kisa bir dizi sahnesi izlemisim gibi hisettim bana gecmedi samimi gelmedi.
4. Ben olsam boyle bir ortam zaten yaratmam hadi ooldu diyelim sacina yapisir atarim kapiya art niyet olmasa zaten sen varken sorardi. Nokta

Ay pardon, niye uğramıştı diye yanlıs anladım. Bir grup erkek, her yer darmadağın, bulaşıklar her yerde, bilgisayara bakmaktan gözler şişmiş herkesin, çöpler birikmiş, doğru düzgün cam bile açmamışlar.... gibi bir ortammış. Kaybeden ekip öfkeli, kazananlar sürekli dalga geçiyor kışkırtıyor diğerlerini vb... Kızcağız şok olmustu.
Omen Tanrem.

Eşşm bazen eve sekizde gelir. Ben oğlumuza yedirir onu beklerim. Beraber olsun beraber yiyelim diye çünkü yemek beraber oturup sohbet edilerek yapılınca anlamlıdır. Sofra bir kültürdür. Uzun uzun sohbet edip insanın rahatladığı bir zamandır. Aileyi de sıcaklaştırır.
Bekleyince açlıktan ölmez. Siz talep etmeseniz bile onun da beklemesi gerekir. Yine aynı şekilde annenizle arkadaşınızla gitmişsiniz tatile son tatile yalnız gidecekseniz eşinizin de gelmesi gerekirdi. Hadi diğerleri birileriyle. Yalnız tatilinize gelmeyi istemeliydi. Bunlar küçük ama önemli şeylerdir.
Dediğim gibi ilişki sıcaklığı yok anlatımınızda. Soğuk bir şey geçiyor insana .
Siz öyle tercih ediyorsunuz demek ki, bundan da memnunsanız sorun yok. Ama biz böyle tercih ediyoruz.
Aynı şekilde eşim benden önce işe baslıyor, ben uyurken kahvaltısını hazırlayıp yapıyor beni uyandırıp gel karşımda ol aile sıcaklığı yaşayalım demiyor :)) farklı olduğumuzu kabullenmeniz, saygı duymanız bu kadar zor mu?
Belki de biz soğuk bir aileyizdir, bu bizi kötü mü yapar?

Sizin bu arkadaştan daha önemi sorunlarınız var farkında değilsiniz :)))
Hayatımdaki tek sorun arkadaşımın sorusu değil tabi ki haklısınız. Aman bizi boşverin, Allah size dert vermesin. :)
Evlilik desen sizde, tatil desen sizde, biz de böyle boş boş yaşıyoruz işte :))

Ay o faciaya zaten. İnsan çantada keklik olayım der mi? Bir sıkıcı olmamak için yüzde otuz zaman geçiriyorlar. Bir de sonra dünyanın en sıkıcı çifti gibi kaybetme korkusu dahi olmayan bir şeyi arzuluyor.
Hangisinin yani birbirimizi bizden başka kim çeker zatne rahatlığı mısın yoksa gece eve gelmedi öldü mü kaldı diye Meram etmeyen insan mısın?

Siz öyle tercih ediyorsunuz demek ki, bundan da memnunsanız sorun yok. Ama biz böyle tercih ediyoruz.
Aynı şekilde eşim benden önce işe baslıyor, ben uyurken kahvaltısını hazırlayıp yapıyor beni uyandırıp gel karşımda ol aile sıcaklığı yaşayalım demiyor :)) farklı olduğumuzu kabullenmeniz, saygı duymanız bu kadar zor mu?
Belki de biz soğuk bir aileyizdir, bu bizi kötü mü yapar?
Bu aile değil işte.
Ayrı yemek yiyen, evde ayrı bir hayat süren anne babayi kim ister?
Aile ne demek? Aile kavramını Komple değiştirip bı da bizim ailemiz diyorsunuz.

Arkadaşının terbiyesizliğini de gözü görmüyor, yatak açıyorlar falan kocası ile, ilginç yaşamlar.
Cool takıldığı için o sözleri duymamazliktan gelmeliydi. Eşine dair bir endişesi yok zaten, adam hasta olsa haberi olmuyor, olsa da hasta zaten rahatsız etmemeyim kendi kendine iyileşsin diyecek yapıda.
Hepsi çok gerçekçi, çok içten. 🤗

Bu aile değil işte.
Ayrı yemek yiyen, evde ayrı bir hayat süren anne babayi kim ister?
Aile ne demek? Aile kavramını Komple değiştirip bı da bizim ailemiz diyorsunuz.
Tamam biz aile de değiliz tamamm :)) ne olduğumuzu değil ama olmadığımızı biliyorum artık. En aile sizsiniz. :)
Şaka falan, belki çocuğumuz da olmadığı için böyle davranıyoruz. Çocuğumuz olsa ben de isterim belki. Zaten bu sebeple çocuk sahibi olmayı düşünmüyoruz çok bireyseliz diye.

Her yorum yapana hatta sizle konunuzla dalga geçenlere bile öyle pamuk pamuk cevaplar vermişsiniz ki okudukça cevaplarınızı gerçek olmadığınıza ben de inandım
Siz de dalga geçmiyorsanız teşekkürler :)) ama gerçeğim ben. :KK43:

X