1. Çat kapı gelecek samimiyette bir arkadaşımız değil, daha önce de bize gelmişliği vardır, bizi de evinde ağırlamıştı. Ama çat kapı gelmek baska bir level, ve arkadaş öyle değil. Alkol alınca haline de üzüldüm anlattıklarına yalnız kalmasın diye ben teklif ettim. Ama bu teklif onun sorusundan önceydi.1. Samimi olmadiginiz birini neden yatili aliyorsunuz kimsenin evi yol gecen hani degil
2. Neden cay kahve degilde alkol ikram ediyorsunuz modernlikten heralde
3. Sanki kisa bir dizi sahnesi izlemisim gibi hisettim bana gecmedi samimi gelmedi.
4. Ben olsam boyle bir ortam zaten yaratmam hadi ooldu diyelim sacina yapisir atarim kapiya art niyet olmasa zaten sen varken sorardi. Nokta
2. Alkol içmenin nesi modernlik? Gelir gelmez eline şişeyi vermedik, önce çay ve ikramlıklarımız vardı zaten. Sonra arkadaşım içmek istedi, gece öyle evrildi.
3.Ben hiç böyle dizi izlemedim, ama size geçmediyse üzgünüm
4.Sizin basınıza gelirse söylediğiniz gibi davranırsınız, daha doğru olur. Ben de düne dönsem alkol olayına hiç girmezdim, yatılı kal da demezdim.
Eh ara sıra karşılaşıyoruz işte çok şükür :)Siz kocanızla evde buluşuyor muydunuz çok bireysel çift :)
O sözleri duyduğumu o an gizlemenin nesi cool?Cool takıldığı için o sözleri duymamazliktan gelmeliydi. Eşine dair bir endişesi yok zaten, adam hasta olsa haberi olmuyor, olsa da hasta zaten rahatsız etmemeyim kendi kendine iyileşsin diyecek yapıda.
Hepsi çok gerçekçi, çok içten.
Eşim hasta olduğunda fark etmiştim ama uykusuzum, halsizim vb diye geçiştirmişti. Hastaneye gittiğinden haberim olmadı, bu konuyu hatırlatıp beni üzüyorsunuz