Arkadaşım eşime neden bunu sordu? Eşimin cevabı kafamı karıştırdı. Ne düşünüyorsunuz?

1. Samimi olmadiginiz birini neden yatili aliyorsunuz kimsenin evi yol gecen hani degil
2. Neden cay kahve degilde alkol ikram ediyorsunuz modernlikten heralde
3. Sanki kisa bir dizi sahnesi izlemisim gibi hisettim bana gecmedi samimi gelmedi.
4. Ben olsam boyle bir ortam zaten yaratmam hadi ooldu diyelim sacina yapisir atarim kapiya art niyet olmasa zaten sen varken sorardi. Nokta
1. Çat kapı gelecek samimiyette bir arkadaşımız değil, daha önce de bize gelmişliği vardır, bizi de evinde ağırlamıştı. Ama çat kapı gelmek baska bir level, ve arkadaş öyle değil. Alkol alınca haline de üzüldüm anlattıklarına yalnız kalmasın diye ben teklif ettim. Ama bu teklif onun sorusundan önceydi.
2. Alkol içmenin nesi modernlik? Gelir gelmez eline şişeyi vermedik, önce çay ve ikramlıklarımız vardı zaten. Sonra arkadaşım içmek istedi, gece öyle evrildi.
3.Ben hiç böyle dizi izlemedim, ama size geçmediyse üzgünüm :KK43:
4.Sizin basınıza gelirse söylediğiniz gibi davranırsınız, daha doğru olur. Ben de düne dönsem alkol olayına hiç girmezdim, yatılı kal da demezdim.
Siz kocanızla evde buluşuyor muydunuz çok bireysel çift :)
Eh ara sıra karşılaşıyoruz işte çok şükür :)
Cool takıldığı için o sözleri duymamazliktan gelmeliydi. Eşine dair bir endişesi yok zaten, adam hasta olsa haberi olmuyor, olsa da hasta zaten rahatsız etmemeyim kendi kendine iyileşsin diyecek yapıda.
Hepsi çok gerçekçi, çok içten. 🤗
O sözleri duyduğumu o an gizlemenin nesi cool?
Eşim hasta olduğunda fark etmiştim ama uykusuzum, halsizim vb diye geçiştirmişti. Hastaneye gittiğinden haberim olmadı, bu konuyu hatırlatıp beni üzüyorsunuz :KK43:

+1 katiliyorum. Ve verdigi cevaplar sanki türk ailesi degilde Miami de yasiyorlar ickiler ayri tatiller kocasinin ettigi uzun uzun cümleler. Ay sinirim geldi ayol
Bir de biz genişizdir. Biz de gelen bekar yada evli arkadaşlarla alkol alırız genelde. Çay değil şarap içilir. Kokteyl içilir. Biz de ayrı takılırız. Ona rağmen bana uç geldi düşünün. Bana bu kadar uç gelmişse normal yurdum insanını düşünemedim

+1 katiliyorum. Ve verdigi cevaplar sanki türk ailesi degilde Miami de yasiyorlar ickiler ayri tatiller kocasinin ettigi uzun uzun cümleler. Ay sinirim geldi ayol
Miami de böyle mi oluyormuş, bilmiyorum hiç gitmedim :)) Durun sakin olun, sinirlenecek bir şey yok, konusuyoruz şurada.
Sabir taşı olsa çatlar insan😂.
Bazen çatlıyorum ama kızıyorum yorumlarda hakkımı yemeyin :))

Tamam biz aile de değiliz tamamm :)) ne olduğumuzu değil ama olmadığımızı biliyorum artık. En aile sizsiniz. :)
Şaka falan, belki çocuğumuz da olmadığı için böyle davranıyoruz. Çocuğumuz olsa ben de isterim belki. Zaten bu sebeple çocuk sahibi olmayı düşünmüyoruz çok bireyseliz diye.
Çocukta baktı ana baba bireysel takılıyo biberonu kendi hazırlar ne yapsın yavrucak 😒

Valla ilişkisi konusunda dert yanıp da ardından benim sevgilime uzanıp, "Senin adına üzüldüm, nasıl da onu el üstünde tutuyorsun, seni Rosa mı eğitti?" diyen arkadaşı önce itinayla yolarım ben. Yatırırım tabi ama yatağa değil. :KK53: Benim kitabımda sevgilime yanlamaktır bu. Lan sen kimsin de benim sevgilime acıyorsun? Acımak kelimesi orada imrenme alt anlamı taşır, keşke benim olsaya kadar gider.
Adamın cevabında da bir şey yok.
Sizde bir sıkıntı var. O da herkesi arkadaş sanmanız.

1. Çat kapı gelecek samimiyette bir arkadaşımız değil, daha önce de bize gelmişliği vardır, bizi de evinde ağırlamıştı. Ama çat kapı gelmek baska bir level, ve arkadaş öyle değil. Alkol alınca haline de üzüldüm anlattıklarına yalnız kalmasın diye ben teklif ettim. Ama bu teklif onun sorusundan önceydi.
2. Alkol içmenin nesi modernlik? Gelir gelmez eline şişeyi vermedik, önce çay ve ikramlıklarımız vardı zaten. Sonra arkadaşım içmek istedi, gece öyle evrildi.
4.Sizin basınıza gelirse söylediğiniz gibi davranırsınız, daha doğru olur. Ben de düne dönsem alkol olayına hiç girmezdim, yatılı kal da demezdim.

Eşim hasta olduğunda fark etmiştim ama uykusuzum, halsizim vb diye geçiştirmişti. Hastaneye gittiğinden haberim olmadı, bu konuyu hatırlatıp beni üzüyorsunuz :KK43:
Ay işte kocanla vakit geçirmezsen hasta değilim diyince de ha ok dersin.
Çok afedersiniz ama yazacağım bunu pis mis demeden, ben kocamın kakasının geldiğini anlıyorum duruşundan, sessiz osurda anlarım. Üşüttüm dese he ok demem. Yürü git derim. İnsan eşini en iyi tanıyan insandır. Tanımıyorsa da eşliği şüphelidir. Siz arada denk gelip tanışmaya çalışıyorsunuz yani

Bir de biz genişizdir. Biz de gelen bekar yada evli arkadaşlarla alkol alırız genelde. Çay değil şarap içilir. Kokteyl içilir. Biz de ayrı takılırız. Ona rağmen bana uç geldi düşünün. Bana bu kadar uç gelmişse normal yurdum insanını düşünemedim
Yok siz aman ayrılmayın :)) Bol keyifler hem eşinizle hem arkadaşlarınızla :)
Gökyüzünde yalnız gezen bir yıldızım ben. Teşekkürler.
Çok teşekkürler, şükranlar, minnetler hepsi sana bugün. Star sensin sakın unutma :)
Çocukta baktı ana baba bireysel takılıyo biberonu kendi hazırlar ne yapsın yavrucak 😒
Bu hallere düşmesin diye yapmıyoruz valla :) biz bakamayız. Burada bakanlara da maşallah ayrı ayrı tebrikler.

Neden gizlediniz o zaman çünkü kocanızi ciddiye almadıginiz gibi arkadaşınızın sözlerini de ciddiye almadınız değil mi?

Ah evet eşinizin hastalığını anlamadığınıza çok üzülmeniz, diğer konunuzda sizde gizlemesini iyi birşey gibi anlatmanizdan belliydi zaten.

Aile kurumu “Kutsal”dır. Sizinki tuhaf bir yaşam biçimi. Benim eşim alkol alır, ben almam. Ama evimize benim alkol alan kız arkadaşım gelemez. İlla ki birileriyle görüşeceksek dışarıda çift olarak görüşürüz. Sizin arkadaşınız ya alkolü taşıyamayan hadsiz biri, ya da niyeti bozuk.
Evinize daha doğru düzgün insanları sokmaya dikkat edin.

Valla ilişkisi konusunda dert yanıp da ardından benim sevgilime uzanıp, "Senin adına üzüldüm, nasıl da onu el üstünde tutuyorsun, seni Rosa mı eğitti?" diyen arkadaşı önce itinayla yolarım ben. Yatırırım tabi ama yatağa değil. :KK53: Benim kitabımda sevgilime yanlamaktır bu. Lan sen kimsin de benim sevgilime acıyorsun? Acımak kelimesi orada imrenme alt anlamı taşır, keşke benim olsaya kadar gider.
Bireysellikren haberin yok çok kınadım seni rosa azıcık cool sevgili olmayı bireysel sevgililiğe çalışmanı öneririm 🤣🤣🤣

Valla Rozi ben de adama acımadım değil yani şu an. Adam resmen karısının umrunda değil ayol.

Ay işte kocanla vakit geçirmezsen hasta değilim diyince de ha ok dersin.
Çok afedersiniz ama yazacağım bunu pis mis demeden, ben kocamın kakasının geldiğini anlıyorum duruşundan, sessiz osurda anlarım. Üşüttüm dese he ok demem. Yürü git derim. İnsan eşini en iyi tanıyan insandır. Tanımıyorsa da eşliği şüphelidir. Siz arada denk gelip tanışmaya çalışıyorsunuz yani
Sizden de bunu beklerim ben. Bence siz eşinizin kafasından geçen tüm düşünceleri bile tek tek biliyorsunuzdur. Kaç yorumdur diyorum zaten biz siz değiliz, olamayız, siz her şeysiniz. Biz hiçbir şey :) Tanışmaya da çalışmıyoruz boş boş yaşıyoruz işte.
Neden gizlediniz o zaman çünkü kocanızi ciddiye almadıginiz gibi arkadaşınızın sözlerinin de ciddiye almadınız değil mi?

Ah evet eşinizin hastalığını anlamadığınıza çok üzülmeniz, diğer konunuzda sizde gizlemesino iyi birşey gibi anlatmanizdan belliydi zaten.
Yok şu sebeple gizledim, saat geç olmuştu, hepimiz alkollüydük şimdi konuyu uzatmayayım dedim. Arkadaşımı ciddiye almasam tüm aksamımı ona ayırıp dertleşir, yedirir içirir bir de yatırır mıyım?
Gizlemesi iyi niyetliydi hala söylüyorum, benim aklım kalmasın keyfim kaçmasın diye söylememiş, ama ben üzüldüm tek basına serumlar almıs araba kullanmıs o halde falan. Beni daha fazla üzmeyin :KK43:(

Bireysellikren haberin yok çok kınadım seni rosa azıcık cool sevgili olmayı bireysel sevgililiğe çalışmanı öneririm 🤣🤣🤣
Tamam bireysel bireysel döveceğim zaten. Sevgilimi karıştırmam zaten. :110:
Ya ben Karadenizliler gibi biraz çabuk sinirlenen, zor bir kadınım. Modumdaysam tatlıyımdır ama değilsem vay haline. :KK53: Yemişim bireyselliğini ya, ben buyum valla, benimki de çekebiliyor ki beraberiz. Aynı olayı ben yaşasam sevgilim bu cevabı verse, sıkıntı çıkarmam. Amaaaa saçmalarsa ayrılığa kadar götürürüm. Ani sinir ve ani kararlarla ünlüyüm. :KK51:

Tam olarak cümleler sizin söylediğiniz gibi değildi. Üzüldüm sana dedi ama sanki eşim çok yorulmuş da hani zahmet ettin üzüldüm gibiisinden söyledi. yani ben öyle anlamıştım.
Aman sizin basınıza gelmesin, karşınızdaki kişiye yazık olmasın :)) tesekkürler yorumunuz için.
Heh tam olarak hangi çifte benzediğinizi buldum. Bir kadın bir erkekte ozanın babası ve son karısına benziyorsunuz 😂😂😂 Netflixte var bir izleyin siz de benzeteceksiniz
İzlemedim o diziyi, siz benzettiyseniz eminim pek hayır gelmez ama bakacağım bir ara :))

X