- 18 Şubat 2018
- 12.030
- 53.814
- 44
Karı koca arkadaşlarla sabahlayacak,haber bile vermeyecek.Tabi arada sonsuz bir güven var ya,villa olayına hiç girmiyorum.Yok yauvvvvv.İdeal. Kelimeleri doğru seçelim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karı koca arkadaşlarla sabahlayacak,haber bile vermeyecek.Tabi arada sonsuz bir güven var ya,villa olayına hiç girmiyorum.Yok yauvvvvv.İdeal. Kelimeleri doğru seçelim.
Akşama kadar oyun oynuyorlar, sefa yapıyorlar işte, ne rahatsız edeceksiniz, sanki dünyayı kurtarıyorlar. Sanki Cern'deki bilim adamları eşleriniz, sanki hadron çarpıştırıyorlar villada, 5 dk telefon edince atom altı parçacıklar sekip adamların kafasını delip geçecek, ne yani?Ben cevaplayayım size diğer üye yine yazmadığım şeyleri yazmış :)
Eşim çocuklar arkadaşlarıyla taa lise yıllarından beri bilgisayar oyunu oynuyor, eskiden okuldan kaçıp yaptıkları oyun oynama toplanmalarını, üniv döneminde ve sonrasında yıllarca online devam ettirdiler.
Yılda 1 kez bu arkadaşlarıyla toplanıp bir villa kiralayıp oyun turnuvası yapıyorlar, herkes baska ilden geliyor, bilgisayarlarını bile götürüyorlar, ekipler oluşuyor saatlerce oyun oynuyorlar . Bana da komik geliyor, kocaman adamlar çocuk gibi saatlerce oyun oynuyorlar. Tabi yüzüyorlar, mangallar yapıyorlar vb ama en çok oyun oynuyorlar. Geleneksel her yıl böyle. Ben ve eşler/sevgililer bu aktiviteye katılmıyoruz, çünkü sıkıcı bize göre :) Üyenin söylediği gibi haberimiz de yok değil, rahatsız etmemek için eşimi gün için de çok nadir ararım, sorarım. O da keyfine bakar, olay bu.
Tabi üyeye kalsa ruslar, 20 cmler, aldatmalar , diziler falan....
Neden cuckold yapan tonla insan var. Antalya’da meşhur bir baskın fa olmuştu. Açık söyleyeyim grup yapanlara sizden daha çok inanırım.O kadar anlamsız ki yorumlarınız, her şeyi birbirine karıştırıp bir yere varmaya çalışıyorsunuz, açık arar gibi. Bir önceki konudaki fake olma ihtimaliyle bu konunun bir ihtimali var mı? hem orada herkes diğer konularını da yorumlayıp fake baslık kişi demişlerdi ben de onlara katıldım, eşim grup sex istiyor normal mi diye sorulmustu ben de oraya eğer fake olarak yazdıysan... fake değilsen de şöyle şöyle yap diye yazmıstım. Yani bana yapılan gibi, bu gerçek olamaz sen fakesin sus deyip alay etmedim.
Yani sizi inandırmaya çalışacak değilim gerçekten, ne yapayım evlilik cüzdanımı mı paylaşayım? :)) Siz de inanmayıverin ne yapayım yani.
Ama şu açıdan bakın bence, dünya sizin yaşadığınız kadar değil, böyle hayatlar da var ve yaşanıyor.
Karı koca arkadaşlarla sabahlayacak,haber bile vermeyecek.Tabi arada sonsuz bir güven var ya,villa olayına hiç girmiyorum.Yok yauvvvvv.
Valla hasedimden saç baş yolmak istiyorum,o derece.Sus abla sus. Kıskandın diyecekler.
Böyle güven dolu evlilikleri kıskanmayın. Hepimiz kadın düşmanısınızKarı koca arkadaşlarla sabahlayacak,haber bile vermeyecek.Tabi arada sonsuz bir güven var ya,villa olayına hiç girmiyorum.Yok yauvvvvv.
Off hangi enayi sadece oyun oynamak için villa kiralar?bizim dışımızda sadece bir arkadaşı evli, diğerlerinden ilişkileri olan var, bekar olan var. Evet eşler sorun çıkarmıyor "oyun tunuvasına".
Neden çıkarmamız gerekiyor bunu da anlamıyorum ama bu konuyu hiç tartışmayalım arkadaşlar çok kızıyor üzülüyorum :))
Yani ne güzel arkadaşlarıyla eğleniyor, bunun nesi kötü
Kötü olan sizinle eğlenememesi zaten.bizim dışımızda sadece bir arkadaşı evli, diğerlerinden ilişkileri olan var, bekar olan var. Evet eşler sorun çıkarmıyor "oyun tunuvasına".
Neden çıkarmamız gerekiyor bunu da anlamıyorum ama bu konuyu hiç tartışmayalım arkadaşlar çok kızıyor üzülüyorum :))
Yani ne güzel arkadaşlarıyla eğleniyor, bunun nesi kötü
Cool o havalı o lütfenOff hangi enayi sadece oyun oynamak için villa kiralar?
Gerçekten buna inanmamızı nasıl bekliyorsunuz?
Kocam,karıcığım ben arkidislerimle villa tutup zabbahlara kadar oyun oynamak istiyorum desin bakalim ne oluyor.O kadar cool değilim kardeşşş.Böyle güven dolu evlilikleri kıskanmayın. Hepimiz kadın düşmanısınız
Benimki bazen rakı içmeye gider arkadaşlarıyla. Gece 12-1 de balkabağı olacağını da iyi bilir En son biraz geç kaldı artan rakıyı mezeleri toplamış valla eve almaz diye rüşvetle gelince aldım eve. Öyle de çokluktan uzak bir çiftiz tiiiKocam,karıcığım ben arkidislerimle villa tutup zabbahlara kadar oyun oynamak istiyorum desin bakalim ne oluyor.O kadar cool değilim kardeşşş.
Benimle eğlenmediğini nereden çıkardınız yine? Siz bunu bilinçli ve sistemli yapıyorsunuz, o yüzden bu konuda artık size de diyeceğim bir şey yok :)Ben eşimin benim dışımda da bir dünyası olmasından, benden baska kişilerle de eğlenmesinden zaman geçirmesinden oldukça memnunum, böyle birisi olmasaydı onunla olmazdım zaten. Ben de aynı şekilde davranıyorum ayrıca.Kötü olan sizinle eğlenememesi zaten.
Bir insan aynı evi paylaştığı insana hayatını. Yüzde otuzunu ayırıyorsa eğlenmiyordur. En çok eğlendiğin en sevdiğin insanı yanında istersin.
En yakın arkadaş nedir? Sık konuşulan mesajlaşılan en çok görüşülen arkadaştır. Bu da aynı mantık. En sevdiğin en güvendiğin en eğlendiğin insanla çok görüşmek istersin. Görüşmüyorsan arada bir şeylerde sıkıntı vardır
İstersen inanma yani sen bilirsin ne diyebilirim :) evet bunun için villa kiralıyorlar hem de tatil yapıyorlar, herkes baska şehirlerden geliyor, mis gibi hafta geçiriyorlar tüm yıl da bunun hakkında konusuyorlar :) Şurada anonim olmasak yükleyeceğim birkaç fotograf sonra ne diyeceksiniz merak ediyorum :)Off hangi enayi sadece oyun oynamak için villa kiralar?
Gerçekten buna inanmamızı nasıl bekliyorsunuz?
Benim de bakasım yok. Böyle minik özetler ne hoş oluyor. Arada bir iki kuple mırıldan olur mu? Kibariyenin AnnesiYa ahahahahahah bayılıyorum sana, villa mı tutuyormuş kocası, eski konuyu bilmiyorum, bakmıcam da zaten, hiç canım istemiyor.
Ayyy konudan dolayı icimden bir Recep İvedik çıktı,yoksa bu kadar şey değilim yani.Yani ne kadar açık fikirli olursak olalım,böyle bir evlilik olmaz.Benimki bazen rakı içmeye gider arkadaşlarıyla. Gece 12-1 de balkabağı olacağını da iyi bilir En son biraz geç kaldı artan rakıyı mezeleri toplamış valla eve almaz diye rüşvetle gelince aldım eve. Öyle de çokluktan uzak bir çiftiz tiii
Kocam,karıcığım ben arkidislerimle villa tutup zabbahlara kadar oyun oynamak istiyorum desin bakalim ne oluyor.O kadar cool değilim kardeşşş.
E tamam eşinizle çok eğlenseniz tatile beraber giderdiniz. Birbirinizle eğlenseniz birbirinizi tercih ederdiniz :)) yani eğlenseniz yüzde otuz az gelirdi ikinize de :)) bu kadar net bir şeyi inkar edip değil demeniz gerçekten anlamsız. Yani gerçek olan şey belli.Benimle eğlenmediğini nereden çıkardınız yine? Siz bunu bilinçli ve sistemli yapıyorsunuz, o yüzden bu konuda artık size de diyeceğim bir şey yok :)Ben eşimin benim dışımda da bir dünyası olmasından, benden baska kişilerle de eğlenmesinden zaman geçirmesinden oldukça memnunum, böyle birisi olmasaydı onunla olmazdım zaten. Ben de aynı şekilde davranıyorum ayrıca.
Ay gerçekten o kadar da değil ya. Yapışık ikiz gibi yaşamayın, birbiriniz dışında da hayatınız olsun derken bunu kastetmiyorduk yani.Ama siz de arkadaslarinizla sabahlayacaksiniz, herkes birbirinden bagimsiz kafasina gore hareket edecek, o kadar ki yemegi bile ayri yiyeceksiniz. sonra bunlar birilerinin hayallerini susleyecek falan cok cool ama ya. Allah kimsenin evliligini bu hale getirmesin cok amin.
Evlilik bir bakıma paylaşmaktır,hayatı paylasmak icin evleniyoruz.Yani eşlerimizi boğalım demiyorum ama ciftlerin birbirlerine karsi sorumlulukları vardir,aksi yasanacaksa o imzalari atmaya gerek yok zaten.Ama siz de arkadaslarinizla sabahlayacaksiniz, herkes birbirinden bagimsiz kafasina gore hareket edecek, o kadar ki yemegi bile ayri yiyeceksiniz. sonra bunlar birilerinin hayallerini susleyecek falan cok cool ama ya. Allah kimsenin evliligini bu hale getirmesin cok amin.
Eşlerin birbirlerinin dışında bir dünyası olmasıyla, yıllık izinlerini çoğunu eşinden ayrı geçirerek, başkalarıyla tatil yapmayı tercih etmesi çok farklı şeyler. Böyle uzun uzun onun adına mutlu oluyorum falan yazınca anlam değişmiyor.Benimle eğlenmediğini nereden çıkardınız yine? Siz bunu bilinçli ve sistemli yapıyorsunuz, o yüzden bu konuda artık size de diyeceğim bir şey yok :)Ben eşimin benim dışımda da bir dünyası olmasından, benden baska kişilerle de eğlenmesinden zaman geçirmesinden oldukça memnunum, böyle birisi olmasaydı onunla olmazdım zaten. Ben de aynı şekilde davranıyorum ayrıca.