Arkadaşım eşime neden bunu sordu? Eşimin cevabı kafamı karıştırdı. Ne düşünüyorsunuz?

En çok size teşekkür ederim, çok çok. Teşekkürler, minnetler hepsi size, çok! sizi de bize yetişmeye davet edeyim bari, madem biz o kadar önden gidiyormuşuz.

Ne olur gitmeyin ama.

Seni mi kıracağım? Hemen yazarım bir tane.
Yaaa gerçekten mii çok tatlısınız😍
Ama biraz polisiye olsun ,gizem olsun ben öyle seviyorum.

Burada sorgulamanız gereken şey böyle berbat haldeyken ansızın evinize gelen arkadaşızın sizin ilişkinizi siz yokken eşinizle konuşması. İyi niyetli hiçbir insan bu şekilde iğneleyici bir soru sormaz, eleştirmez. Resmen adama karına köle olmuşsun, hizmetçilik yapıyorsun iması yapmış, bu çok çirkin bir şey. Sizin arkadaşınız bunu size sorsa sorun olmaz ama eşiniz ne alaka, sanki sizin eşinize kötü davrandığınız imasında bulunmuş.
Aynı fikirdeyim, hiç masum bir soru değil.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Ben o açıdan bakmamıştım. Öbür açı size uygun olabilir ama biz eşimizle 2098 yılında yaşadığımız için birbirimizi bunaltmıyor ve arkadaşlarımız ilişkimize çomak soktuğunda yine bunu anlayışla karşılıyoruz. Teşekkür ederim yorumunuz için. Yorumunuz teşekkür ederim için. İçin teşekkür ederim yorumunuz.
Biz açımızı evlenirken almıştık değiştirmedik ondan sonra arıza falan da yapmayınca ne bileyim işte. Emektar açı diyor arada bakıp duruyoruz. Ben de sizin yorumunuz için teşekkür ederim. Açıma saygı duydunuz ve cevap verdiniz en azından

Olabilir. Ben ikisini de beğenmedim. 😂
Az önce bir üyeden daha talep geldi, yakında yenisi çıkacak :))
Ne diyordum ben övgü gelince, hı buldum "Ay estagfurullah" :))
Tamam olur, biraz da geleneksellik sıkıştırayım bunu çok modern bulanlar oldu.

Az önce bir üyeden daha talep geldi, yakında yenisi çıkacak :))

Ne diyordum ben övgü gelince, hı buldum "Ay estagfurullah" :))
Tamam olur, biraz da geleneksellik sıkıştırayım bunu çok modern bulanlar oldu.
Ahmet Ümit romanları tadında olabilir

Sizin arkadaşlarınız çevreniz neden ilişkinize bu kadar müdahil ya? Her ağızdan bir laf çıkıyor böyle giderse eşinizin aklına da abuk sabuk şeyler sokacaklar. Fake değilseniz eğer fazla naifsiniz ve fanusta yaşıyor gibisiniz. “Eğitti” kelimesinin altında yatan imayı anlamamak için insan ilişkilerinden çok kopuk biri olmak gerek.

İlk konunuzu yeniden okumanızı öneririm. 2 konu arasındaki farklar üzerine bir makale yazma niyetinde olursam ; kendi adıma yayınlamayı tercih ederim.

Ne diyeyim bilmiyorum, yaşadığım şeyin de nesini okuyayım :) siz yazın, beğenirsem ben yayınlarım :))

Başkasının adına ödev yapmayı sevmiyorum. 😎

Konularınız yakında , yakın zamanda üyelik iptali yapan S s-eym_a nın Arkadaşım eşimden Hoşlanıyor olabilir mi? konusuna doğru evrilecek gibi duruyor. 😒

Burası insanların şov yapacağı bir yer mi gerçekten? Kime neden ispat edeyim :)) Gerçekten alemsiniz, yine de teşekkürler.

Ohooo bu site neler gordu, siz yenisiniz galiba, sorun sitenin nasil bir yer oldugu degil, insanlar...Insan beyni karmasik, manasiz bir cok sey yapiyor. Benim doktorada psikoloji departmaninindan bir hocam vardi, 'Beyin sizi mutlu etmek uzere degil, hayatta kalmak uzere calisir' derdi. Insanlarin sorunlarla bas etme ve hayatta kalma motivasyonlari cok farkli bir sekilde ortaya cikabiliyor. O yuzden zaten bize degil, kendinize ispatlama cabaniz oldugunu kast etmistim. Ha bu arada, inkar da bu mekanizmalara dahil 🤪

Sizin arkadaşlarınız çevreniz neden ilişkinize bu kadar müdahil ya? Her ağızdan bir laf çıkıyor böyle giderse eşinizin aklına da abuk sabuk şeyler sokacaklar. Fake değilseniz eğer fazla naifsiniz ve fanusta yaşıyor gibisiniz. “Eğitti” kelimesinin altında yatan imayı anlamamak için insan ilişkilerinden çok kopuk biri olmak gerek.
Aslında pek müdahil olduklarını düşünmüyorum ama tabi üst üste iki konu bu şekilde oldu, böyle düşünmeniz normal. Fake değilim dememe gerek yok herhalde :) Ben de iyi niyetli bulmuyorum şu an, eşim de zaten o kelimeye takıldı ilk, onunla ilgili konustu. hak verdim size. teşekkürler yorumunuz için.

Bu defa eşinin aslında bugüne kadar hiç dikkatini çekmeyen bir arkadaşının konu sahibine bazı gizemli laflar edip ortadan kaybolmasını ve aylardır haber alınamamasını, bir gün ansızın çalan kapıya gelen bir avukatın bu kayıp arkadaşın köşkünü konu sahibine bıraktığını söylemesi üzerine gidilen köşkte bulunan mektupların aslında yıllarca yazılmış ama gönderilme cesaretinde bulunulmamış olduğunu farketmesi ve mektupta geçen gizemli bir cumlenin çözülmesi üzerine arkadaşın nerede olduğunun bulunma ihtimali... ay cümle bitmiyor. 😞

Ohooo bu site neler gordu, siz yenisiniz galiba, sorun sitenin nasil bir yer oldugu degil, insanlar...Insan beyni karmasik, manasiz bir cok sey yapiyor. Benim doktorada psikoloji departmaninindan bir hocam vardi, 'Beyin sizi mutlu etmek uzere degil, hayatta kalmak uzere calisir' derdi. Insanlarin sorunlarla bas etme ve hayatta kalma motivasyonlari cok farkli bir sekilde ortaya cikabiliyor. O yuzden zaten bize degil, kendinize ispatlama cabaniz oldugunu kast etmistim. Ha bu arada, inkar da bu mekanizmalara dahil 🤪

Sizin eşinizle de pek ortak noktanız yok😄😄

Iste kendini orada ele veriyor zaten ve buradakilerin de anlamadığını sanıyor. Bu kadar sosyal, insanlarla iç içe, güzel bir mesleği olan, yurtdisilar, tatiller vs olan bir insanın arkadaşım niye böyle dedi ki, kocam neden bu cevabı verdi ki vs gibi tabiri caizse safa yatarak sorular sorması 🤦‍♀️

Evet yeniyim, birkaç gündür buradayım açıkcası bana çok faydalı göründü birçok başlık, paylaşınlar. Zamanla anlayacağım galiba hem profilleri hem amaçları vb, şu an bir çoğunu anlayamıyorum çünkü. Haklısınız, birçok rahatsızlıkta da tedavinin ilk adımı zaten inkar, sonra kabulleniş ve gelişme devam ediyor. Ama ben de böyle bir durum yok, içiniz rahat olsun :))
"Ödev edindim" demedim. Bana yazdığınız mesajınıza yanıt verdim. Yeniden okumanızı öneririm.
Ben de, ödev edindim dediniz demedim zaten. Her ne kadar atışmalarınız tatlı olsa da, bence yeterli :)

X